Yalan yok cihazı zamanında 650 tl ye aldım 400 lirasını kendim vermiştim üstünü babam tamamlamıştıharam parayla alinmadigi surece herkes telefonun kiymetini bilmesi lazim. 2000 lira verip yerden yere vuranin aklindan suphe ederim zaten.
ddddKöşeler plastikSony konusunu dağtmayın bence bu cihazda plastik malzeme yok![]()

Art arda 5 model çıktı artık tecrübe kazanmışlardır. Ayrıca ben alacak olsam kazıkSA dan alırım birşey oldumu kafan rahat eder.teleservice ve kvk defolup gitmediği sürece çöp
Art arda 5 model çıktı artık tecrübe kazanmışlardır. Ayrıca ben alacak olsam kazıkSA dan alırım birşey oldumu kafan rahat eder.
Bütün dünyada KVK mı var bir pazar Türkiye olsa zarar eder demen mantıklı olurdu.Sanmıyorum tecrübe ile alakalı değil kronik sorunlar her telefonda olur önemli olan sorunu düzeltmek. Bu bağlamda teleservice ve kvk ile yollarını ayırmazlarsa satışlarda bekledikleri rakamı yakalayamazlar.
Sen Türkiye dışındı yaşıyorsan sorun yok, diğer tarafları bilmiyorum. Kısaca şöyle özetlemek istiyorum Sony'nin satamama sebebi = beceriksiz servis tercihi+ yüksek fiyat.Bütün dünyada KVK mı var bir pazar Türkiye olsa zarar eder demen mantıklı olurdu.
Fiyat ne kadar belli mi ?Ya android olarak hepiniz daha bilgilisiniz konuyu dağıtmakta istemiyorum ama sizce bu paraya bu telefon alınır mı :/