Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberSony Xperia Z3+ resmi olarak duyuruldu: 5.2 inç, Snapdragon 810, 3GB RAM, 20.7MP kamera
Sponsorlu Bağlantılar
teknolojibaronu
Üye
Xiaomi Mİ5 Snapdragon 820 kullancak bence çoktan 810'un fişini çekmişler htc halletti bence sony de halleder güncellemeyle.
Google Qualcomm kullanmak zorunda mı? Exynos kullansın 14nm google'da ram sorunu diye birşey de olmaz. Gerçi öyle olursa geliştiriciler üzülür samsung kodları geç paylaşıyor [emoji1]
Google Qualcomm kullanmak zorunda mı? Exynos kullansın 14nm google'da ram sorunu diye birşey de olmaz. Gerçi öyle olursa geliştiriciler üzülür samsung kodları geç paylaşıyor [emoji1]
Bi verizon stickerini görüyorum ben fark olarak. Başka neresi farklı? Z den beri fazla değişmedi zaten ekmek tahtasıydi hep ancak eldeki hissiyatı güzel [emoji41]
Bi verizon stickerini görüyorum ben fark olarak. Başka neresi farklı? Z den beri fazla değişmedi zaten ekmek tahtasıydi hep ancak eldeki hissiyatı güzel [emoji41]