Servis yolu görünmüş gibi. Bi tanıdığım abimin lenovo telefonuna da aynısı olmuştu kendim gördüm çözmeye çalıştım sıfırladım falan düzelmedi servise yolladı oda. Biraz sıkıntılar oldu hatırladığım kadarıyla yaptık diyip geri yollamışlar yine aynı sorun devam etmişti sonra yine yollayınca ücret iadesi almıştı. Donanımsal olması lazım o kamerada siyah ekran.
Z3 Compact cihazımdan gönderildi

Size de ilginiz için teşekkür ediyorum..Xperia Companion'dan onarma yapın düzelir büyük ihtimalle
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Uğur, belirtmiş olduğun hata kodu (UE_1800) işlemin iptalinden kaynaklanmayan indirme sorununa dairdir. Yani indirme konusunda yaşanan sorunu bildirmek için kullanılan koddur. Anlaşılan o ki senin cihazında indirme konusunda bir sıkıntı yaşanıyor. Bu durum belki mevcut Java sürümü veya güvenlik duvarıyla alakalı olabilir. Bu sürümün güncel olması ve duvarın da açık olması gerekecektir. Yine başarısız olması halinde, dilersen bu işlemi bir başka bilgisayarda da deneyebilirsin.
Cihazınızı fabrika ayarlarına alın birde öyle deneyin. Zaten onarma yapılırken yeniden yazılım atılıyor, her şey silinecek. (Telefon belleğindekiler sadece, SD karta dokunulmuyor)Arkadaşım ilgin için teşekkür ederim.
Lakin servis olayına girme o olay çok karışık. (buraya yazmadım sanırım) kaç aydır Sony/Kvk servisleriyle uğraşıyorum kafayı sıyırttılar insana. Ulan sorunu olan cihazı yapmayıp olduğu gibi geri gönderiyorlar üstüne üstlük cihazımı da garantidışı bıraktılar ya şerefsizler
[f]'te bir gruba durumu izah etmiştim dün yardımcı olmaya çalışıyorlar bi bakayım, ona göre hareket edeceğim.
Şunun farkına vardım; Servisine göre cihaz alın, beğendiğiniz modele göre değil
Size de ilginiz için teşekkür ediyorum..
Arkadaşım bu çözümü başka yerde de okumuştum ama bir hata ile karşılaşıyordum
Ne yapmam gerekiyor rica etsem yardımcı olur musun?
[f] üzerinden Sony Mobile TR'nin sorunuma yazdığı cevap buydu;
Hım, öyle yapayım ama yarın yaparım şimdi işlem uzun sürecek olsa bile yedeklemeler ile uğraşılacak.Cihazınızı fabrika ayarlarına alın birde öyle deneyin. Zaten onarma yapılırken yeniden yazılım atılıyor, her şey silinecek. (Telefon belleğindekiler sadece, SD karta dokunulmuyor)
Doğrudur, kulaklık daha doğrusu aksesuar tamiri/değişimi yapılıyor mu ki?Rica ederim servis konusunda haklısın kardeşim. Sony ile servislik isim olmadı şükür kendim hallettim olanı da. Sana yaptıkları hiç olmamış. Servisler markalara göre değil de servisine göre değişiyor. Mesela Lg senguller çok iyi diyorlar ama başka bi şehirdeki çok kötü oluyor insana göre bu iş. Konya servisi de iyi geçen eski telefonumu verdim ne dediysem eksiksiz yaptılar verdiler. Kulaklık bozuk dedim kulaklığı denemeden yenisini verdiler. Memnun olmayanda çok servise göre iş. Samsung Konya kötü diyorlar genelde çevremde ki insanlar. Yapmadan geri veriyorlar diyorlar hep.
Xperia companion ile yapamıyorsan flash tool kullanmayı deneyebilirsin. Telefonuma uygun hangi sürüm istiyorsan onu indirip Flash tool ile sıfırdan kurabilirsin. Bilmiyorsan biraz araştırma gerektirir.
Konya da sony servisi yok malesef.Hım, öyle yapayım ama yarın yaparım şimdi işlem uzun sürecek olsa bile yedeklemeler ile uğraşılacak.
Gündüz iş çıkışı bi deneyim. Peki bu sorunu yaşayıp da bu şekilde deneyip düzelen yahut düzelme ihtimali var mı? (bir kaç yerde de okumuştum olumlu yanıtlar okudum, inşallah bende de olur)
Doğrudur, kulaklık daha doğrusu aksesuar tamiri/değişimi yapılıyor mu ki?
Sonra, bunu da not alayım gündüz baştan bunları denerim, sonra olmazsa P.tesi bir arkadaşın f'ten dediğini yapacağım (thh gidip dilekçe verme gibi, faturadaki tutarı kesin alabilirmişiz..) kendisi de Allah razı olsun yardımcı olacak, eğer baktık ses seda yok/olumsuzluklar oluşursa Maltepe/Teleservice'e vermeyi düşünüyorum. Bir yerde bazı kullanıcılar epey bi övmüş, olmadı bu Konya'daki bahsettiğin servis Sony'ye bakıyorsa oraya göndereyim? Süre önemli değil beklerim yeter ki hal olsun.
Anladım. Eyvallah arkadaşım. ben de söylediğim gibi yapayım bakalım neler olacak, durumu yazarım etiketleyip..Konya da sony servisi yok malesef.
Kulaklıkta garantiye giriyor. Benim birinden ses gelmiyordu çok azdı söyledim adam benimkini bi kutuya attı önündeki masadan verdi hemen.
Ben telefonu bir buçuk haftada aldım zaten pil,arka kapak ve kulaklık değişti.

Kardeşim yeni rom değiştirdim gitti o uygulama tam değiştirirken yazmışsın K.bakma [emoji2]ya bu sony son guncellemelerde saçmalıyor arkadas anlamıyorum sony z3+ android 7 veriyor z3 ve z2 ye vermıyor arasında ne kadar fark var bı turlu anlmamış degılım hayır hafıza yetmıyor dese eyvallah ram yetmıyor dese eyvallah ıslemcı yetmıyor dese eyvallah arkadas bu nasıl bır ıs nasıl bır anlayıs yanı andorıd 7 almaması ıcın sebeb ne onu anlamıs degılım...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nekadar fark var arsındakı
dragonmhmt kardeş bu Color control apk sını paylasırmısın![]()
Kardeşim yeni rom değiştirdim gitti o uygulama tam değiştirirken yazmışsın K.bakma [emoji2]
MX rom geçtim şimdi meraktan.

Haber - Xperia Z3'ün Android N güncellemesini almamasının suçu Sony'de değil. Sony-Google-Qualcomm çıkmazı!ya bu sony son guncellemelerde saçmalıyor arkadas anlamıyorum sony z3+ android 7 veriyor z3 ve z2 ye vermıyor arasında ne kadar fark var bı turlu anlmamış degılım hayır hafıza yetmıyor dese eyvallah ram yetmıyor dese eyvallah ıslemcı yetmıyor dese eyvallah arkadas bu nasıl bır ıs nasıl bır anlayıs yanı andorıd 7 almaması ıcın sebeb ne onu anlamıs degılım...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nekadar fark var arsındakı
dragonmhmt kardeş bu Color control apk sını paylasırmısın![]()
Manyetik şarjı sürekli kullanınca oluyormuş sanırımEkran Sararması sorunu başladı bende daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlarım abilerim varmı burada![]()
Manyetik şarjı sürekli kullanınca oluyormuş sanırım
Yanda manyetik şarj yeri var ya, onu kullanınca 1-2 ay mıknatıs yüzünden oluyormuşManyetik şarj derken , yani 2 günde bir yada 1,5 günde bir şarjda telefon sol tarafta sarılık başladı arka plan beyaz olduğunda cok belli Olmaya başladı garantiye yollasam değişiyorlarmış galiba , garanti kapsamına giriyormu