Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Dün akşam 8 gibi şarjdan çıkardım gece Wifi ile kullandım sabah %70 ten akşama kadar lte ile kullandım son 1 saatte Wifi. %60 otomatik parlaklık.
Bu nasıl grafik anlamadım. Google play hizmetleri böyle kullanmasa 7 saat alacağım heralde [emoji1]
Google play olayını çözemedim ama bu haliyle bile bana yeterli. 6 saat ekran alsam yetiyor.
Twitterda google play i görünce gaza geldi sanırım. [emoji2]Ya gösterge bozuk ya da garip hep ekran 6 saate yakın hem 3.sırada.

Z3 Compact cihazımdan gönderildi

Edit: Son durum hee türlü marshmallowdan iyi olduğu kesinleşti.[emoji5]

Son düzenleme:

zencibitc

zencibitc

Üye
bence gayet iyi hocam da o google hizmetleri hakkaten çok

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
bence gayet iyi hocam da o google hizmetleri hakkaten çok
Benimde anlamadığım ekran hem 3. Sırada hem çok iyi. Google play sıkıntı olmasa kaç olurdu ekran diye merak etmiyor değilim [emoji5]
Daha önce böyle bir pil kullanımı almamıştım.

osicik

Üye
Arkadaşlar bence bu istatistik yanlış neden çünkü googleplay böyle şarj yemese 13-14 saat mi ekran görüntüsü alacaksın hayır hep olacağı 6-7 saat bu kanıya varma sebebimde bir reklam engelleme programı var adamlar açıklamasına yazmış çok şarj harcıyor diye gösterir ama şarj çok harcamaz diye banada mantıklı geldi
Bu istatistikte google play ve twitter olmasa 20 saat ekran süresi alman lazım :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Arkadaşlar bence bu istatistik yanlış neden çünkü googleplay böyle şarj yemese 13-14 saat mi ekran görüntüsü alacaksın hayır hep olacağı 6-7 saat bu kanıya varma sebebimde bir reklam engelleme programı var adamlar açıklamasına yazmış çok şarj harcıyor diye gösterir ama şarj çok harcamaz diye banada mantıklı geldi
Bu istatistikte google play ve twitter olmasa 20 saat ekran süresi alman lazım :D
Dediğim gibi ilk kez aldım böyle bişey.
Ekran 6 saat versin sırası önemli değil dedim bende [emoji1]
Dediğin gibi yanlış tutmuş olabilir verileri. Forumlarda bu roma 8 saat ekran alan kişilerde vardı bi aralar. Nasıl aldıklarını bilmem artık herşeyi kısıp mi aldı yoksa normal mi bilmiyorum [emoji5]Google play servisleri yinede şarj kullanıyor baya.

• Beğen
Tepkiler: osicik
man20

man20

Üye
Dediğim gibi ilk kez aldım böyle bişey.
Ekran 6 saat versin sırası önemli değil dedim bende [emoji1]
Dediğin gibi yanlış tutmuş olabilir verileri. Forumlarda bu roma 8 saat ekran alan kişilerde vardı bi aralar. Nasıl aldıklarını bilmem artık herşeyi kısıp mi aldı yoksa normal mi bilmiyorum [emoji5]Google play servisleri yinede şarj kullanıyor baya.

benim dikkatimi çeken asıl konu, sen google hizmetleri yüzünden rom atmamışmıydın? ama hala google hizmetleri çok şarj yiyor gösteriyor :/ Ben orjinal marshmallow kullanıyorum daha önce hiç rom atmadım. bende de google hizmetleri çok şarj yiyor sendeki gibi ama ekran süresi 7 saat 10 dk filan alıyorum %1'de baktığımda.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
benim dikkatimi çeken asıl konu, sen google hizmetleri yüzünden rom atmamışmıydın? ama hala google hizmetleri çok şarj yiyor gösteriyor :/ Ben orjinal marshmallow kullanıyorum daha önce hiç rom atmadım. bende de google hizmetleri çok şarj yiyor sendeki gibi ama ekran süresi 7 saat 10 dk filan alıyorum %1'de baktığımda.
Ben 4.30 5 saat alıyordum ama marshmallowda ve hafiften kasmalar mevcuttu anlatmıştım sanırım. Orjinal ile bunun arasında dağ yok tabi aynı tabanlı rom sonuçta ama daha iyi [emoji5]

• Beğen
Tepkiler: man20
0MG90

0MG90

Üye
Nougat romlar ne zaman çıkacak ya? XDA'ya bakıyorum hala yok. Sony dağıtıma başlayınca portlar başlar mı acaba?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Nougat romlar ne zaman çıkacak ya? XDA'ya bakıyorum hala yok. Sony dağıtıma başlayınca portlar başlar mı acaba?
Xlere verince portlamaya çalışırlar. En önce Xz ye verecek sanırım. N official olarak gelmesi lazımdı şimdi sıkıntı olacak. Desteği kesilen telefonlara cm tabanlı rom portluyorlar genelde ondada bi dünya hata oluyor 2 güne bir hata düzeltmesi çıkar uzun sürede anca düzelir ama mükemmel olmuyor.

0MG90

0MG90

Üye
Xlere verince portlamaya çalışırlar. En önce Xz ye verecek sanırım. N official olarak gelmesi lazımdı şimdi sıkıntı olacak. Desteği kesilen telefonlara cm tabanlı rom portluyorlar genelde ondada bi dünya hata oluyor 2 güne bir hata düzeltmesi çıkar uzun sürede anca düzelir ama mükemmel olmuyor.

Evet konusunu açmıştım. X Performance ve XZ Ekim'de alacak güncellemeyi.
Sony Android Nougat güncelleme takvimi ortaya çıktı!

XZ'nin romunu Z2'ye portlasalar yeter. eXisteNz o romu yapsa daha iyi olur, tamamen sıkıntısız oluyor onun romu. Sıkıldım artık stock romdan. XDA'da o kadar şeyi gördükçe root atasım geliyor. :D Ama resmi güncelleme gelseydi bi sene daha beklerdim.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Evet konusunu açmıştım. X Performance ve XZ Ekim'de alacak güncellemeyi.
Sony Android Nougat güncelleme takvimi ortaya çıktı!

XZ'nin romunu Z2'ye portlasalar yeter. eXisteNz o romu yapsa daha iyi olur, tamamen sıkıntısız oluyor onun romu. Sıkıldım artık stock romdan. XDA'da o kadar şeyi gördükçe root atasım geliyor. :D Ama resmi güncelleme gelseydi bi sene daha beklerdim.
Gelmez artık rootla geç gelirse dönersin ftf atıp [emoji5]

zencibitc

zencibitc

Üye
xperia z2 ve diğerlerine neden official cm yok en son lolipop verdiler marshmallow vermediler. Lg g2 bile aldı.

0MG90

0MG90

Üye
Stamina'sız 3 saat

Kitkat <3

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
man20

man20

Üye
Orjinal marshmallow kullanıyorum. Ekran parlaklığımda en düşüğün biraz üstü. Normalde 7 saat 5 dk filan ekran süresi alırdım bu sefer 8 saat almışım ve bi 25-30 dk daha dayanır %4'lük şarjım :D bugün full whatsapp ve Chrome kullandım. Ara ara face ve instagrama baktım. Snapchat'i max 5 dk filan kullandım ama diğerlerine göre daha çok şarj sömürmüş o saçma geldi bana.

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Efsane bi cihaz kullanıyoruz ya :yuru:bigstar::cool

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Kamera sorunsuz bir şekilde çalışıyormu ? eskiden bu aosp lerin kamerası çalışmazdı.
Merhaba.
Kamera çalışmazdı derken, benim Z3'ün arka kamerada sorun var, kamera uygulaması ve fonksiyonları açılıyor ama siyah gösteriyor ss'de olduğu gibi,,
Bu duruma yapabileceğimiz bir şey var mı arkadaşım??

man20

man20

Üye
Efsane bi cihaz kullanıyoruz ya :yuru:bigstar::cool
Öyle ama hepimiz aynı süreleri alamıyoruz ve ben de her zaman böyle yüksek süreler almıyorum bazen 5 5 saat bazende 6 saat dayandığı da oluyor. Ama genelde 7 saat 4 dk filan alıyorum.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Orjinal marshmallow kullanıyorum. Ekran parlaklığımda en düşüğün biraz üstü. Normalde 7 saat 5 dk filan ekran süresi alırdım bu sefer 8 saat almışım ve bi 25-30 dk daha dayanır %4'lük şarjım :D bugün fu ll whatsapp ve Chrome kullandım. Ara ara face ve instagrama baktım. Snapchat'i max 5 dk filan kullandım ama diğerlerine göre daha çok şarj sömürmüş o saçma geldi bana.

8 saat baya iyi almışsın süreyi. Ekran parlaklığı baya etkiliyor süreyi bende çok kısık oldumu sevmiyorum geceleri kısıyorum ama çok değil [emoji5]

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Merhaba.
Kamera çalışmazdı derken, benim Z3'ün arka kamerada sorun var, kamera uygulaması ve fonksiyonları açılıyor ama siyah gösteriyor ss'de olduğu gibi,,

Servis yolu görünmüş gibi. Bi tanıdığım abimin lenovo telefonuna da aynısı olmuştu kendim gördüm çözmeye çalıştım sıfırladım falan düzelmedi servise yolladı oda. Biraz sıkıntılar oldu hatırladığım kadarıyla yaptık diyip geri yollamışlar yine aynı sorun devam etmişti sonra yine yollayınca ücret iadesi almıştı. Donanımsal olması lazım o kamerada siyah ekran.

0MG90

0MG90

Üye
Merhaba.

Xperia Companion'dan onarma yapın düzelir büyük ihtimalle

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt