Android 7 gelmeyecek demi bize. Geliştiriciler sony ile ortak yapabiliriz falan demişlerdi z2 ve z3 için. Z3 plus zaten alacak?Hala custom N rom bekliyorum. Adamlar uğraşıyor baya inşallah çıkartırlar.
Gelmeyecek. Öyle bir şey olmaz yaAndroid 7 gelmeyecek demi bize. Geliştiriciler sony ile ortak yapabiliriz falan demişlerdi z2 ve z3 için. Z3 plus zaten alacak?
Xperia Z2[emoji769]
bu hangi tema? -Güzelmiş
Xperia Z2[emoji769]

Bayan sen misin doğru hatırlıyorum demi [emoji3] [emoji16]bu hangi tema? -Güzelmiş![]()
Belli olmuyor muBayan sen misin doğru hatırlıyorum demi [emoji3] [emoji16]
Xperia Z2[emoji769]

İnşallah canım yaXDA'ya baktım şimdi custom N romlar için birçok sorunu gidermişler sadece kamera sorunu kalmış. Onuda yaparlarsa romlar çıkar herhalde. Hadi inşallah![]()

Root lazım onun için. XDA'da var.yenıden selam ya arkadaslar bu z2 de redım cekerken otomatık mod 8 mgxl olarak cekıyor bunu bılıyorum ama otomatık modda 20 mgxl olarak calıstırmanın yolu varmı veya bıldıgınız guzel bı kamera uygulaması varmı guzel yuz panoroma vs vs ozellıklerı 20mgxl ıle cekmek ıcın yardım edın daaa![]()
![]()
link atarmısın rica etsem
Bulamadımlink atarmısın rica etsem
Yeni modellerde var. Z5'ten beri o seçenek var sanırım ama bize güncellemeyle vermediler.ben anlamıyorum madem root ile yapılabiliyor o zaman niye sony kendisi o şekilde telefonlarına koymuyor?
O rootla oluyor dedikleri gibi. Ama modül gerekli xposed çerçeve lazım. Onun için 6.0 da xposed bulup . Xposed den de camera 20 mpx modülü yükleyip aktif edip reboot yapıp kullanabilirsin. Şu an seyahattaym yoksa yardımcı olurdum. Ama ilk işim benim ilk fırsatta 5.1.1 e döneceğim şarj berbat..link atarmısın rica etsem
Ben bunu marshmallow'a geçer geçmez kapatmıştım. Benim ekran sürem genelde 6-6.5 saat gidiyor. Bazen 7 saat aldığımda oluyor. Belkide bu ayar kapalı olduğundandır. Birde ben stamina mod filanda hiç kullanmıyorum.
Şu zimbırtıyı kapatınca ekran süresi üzüyor diyorlar. Var mı test eden hiç denemedim ben. Kapalı şarj daha iyi gidiyormuş siz ne diyorsunuz?
Xperia Z2[emoji769]