Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
LG de böyle güzellikler yapsa ah :(
Helal sana sony.

0MG90

0MG90

Üye
.580 yani en son sürüm gelmiş bide :aha:

• Beğen
Tepkiler: yakupb03

Fuatcpn

Üye
Arkadaşlar bna pasaport lazım telefon açtırmak için lütfen yardımcı olabilir bilecek birileri var mı

alfo9403

alfo9403

Üye
Dünden bu yana karşılaştığım bu sorunu yasayan var mı? Yeni bir uygulama yuklemedim sadece google güncellemeleri oldu. Suan tek tek kamera erişimi olan uygulamalari siliyorum ama bayağı varmış uzun sürecek. Belki yasayan varsa hangi uygulama buna neden oluyor?

0MG90

0MG90

Üye
Dünden bu yana karşılaştığım bu sorunu yasayan var mı? Yeni bir uygulama yuklemedim sadece google güncellemeleri oldu. Suan tek tek kamera erişimi olan uygulamalari siliyorum ama bayağı varmış uzun sürecek. Belki yasayan varsa hangi uygulama buna neden oluyor?
Yeniden başlattın mı telefonu?

alfo9403

alfo9403

Üye
Cok kez

alfo9403

alfo9403

Üye
Cok ilginç ya. Arada bir düzeliyor ama geri hata veriyor. Sony kamera uygulamalarını devre dışı bıraktım ama devam ediyor. Zaten onlardan biri olsa sizde de olurdu

0MG90

0MG90

Üye
Cok ilginç ya. Arada bir düzeliyor ama geri hata veriyor. Sony kamera uygulamalarını devre dışı bıraktım ama devam ediyor. Zaten onlardan biri olsa sizde de olurdu
Ram temizleyici uygulamalar varya onu da dene. Olur sanırım.

alfo9403

alfo9403

Üye
Tum uygulamalari kaldirdim sorun hala devam ediyor. Virus felan mi yapıyor bu nasıl bir sorun. Daha önce ses kaydedicisi ayni hatayi veriyordu sorun olan uygulamayi kaldırdım duzeldi. Bu duzelmiyor. Format aticam gene :( google guncellemelerinden sonra boyle oldu.

man20

man20

Üye
Tum uygulamalari kaldirdim sorun hala devam ediyor. Virus felan mi yapıyor bu nasıl bir sorun. Daha önce ses kaydedicisi ayni hatayi veriyordu sorun olan uygulamayi kaldırdım duzeldi. Bu duzelmiyor. Format aticam gene :( google guncellemelerinden sonra boyle oldu.
Mağaza güncellemelerini bugün bende yükledim böyle bir sorunla karşılaşmadım şuanda da yok. SD karta mı kaydediliyor çektiğin fotoğraflar? belkide SD kartın da problem vardır. Bir de dahili hafıza olarak seçip foto çek.

yakupb03

yakupb03

Üye
Bugün z2 yi servis 2 kez değiştirdi. 13 ayda 3 z2m oldu. İyi mi kötü mü anlamadım. Çok çok çok yüksek ses çıkıyor. Sadece rahatsız eden bu :-P

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar z2'ye zaten güncel değil miydi neyin güncellemesi bu bana bişey gelmedi..?

derleme numarası 23.4.A.546 bende

man20

man20

Üye
Bugün z2 yi servis 2 kez değiştirdi. 13 ayda 3 z2m oldu. İyi mi kötü mü anlamadım. Çok çok çok yüksek ses çıkıyor. Sadece rahatsız eden bu :-P
harbiden çok iyi ya bende yenisiyle değiştirmek istiyorum :/
5.1.1 ile bataryam iyileşmiş. Daha yeni farkediyorum :) önceden 5 saat anca dayanıyordu ekran süresi. Şimdi 6 buçuk saat ve telefon 1 gün 13 saattir açık :) Ben ekran aydınlığını eskiden de en kısıkta kullanıyordum şimdide öyle kullandım.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
0MG90

0MG90

Üye
Yakında güncelleme geliyor

yakupb03

yakupb03

Üye
Tek gelmesini istediğim şey. Xperia'nin numara engelleme servisi. Normalde kullanılabiliyor root yetkisi ile. Ama malum askere gideceğim. Uğraşamam şimdi onlarla :-) ayrıca güncellemenin ne getireceğini bulamadım hiç bir sitede :-)

Üst Alt