Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Z3 plus'ın başka kamera efectleri daha vardı güneş ışığı filan hatta bi kere burda paylaşılmıştı ama daha kullanıma açılmamıştı z2'ler için. Ne oldu o uygulamalara şimdi çalışıyor mu ve tekrar burda paylaşabilir misiniz? @0MG90
Bu fotoğrafı düzenle kısmında gözüküyor

Diğerleride bunlar

Yeni güncelleme başlamış 23.4.A.0.580 Z2, Z3 ve Z3 Compact için
Güvenlik açığı giderilmiş

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093 ve man20

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
z3den z2ye geliyorum yada z1e

0MG90

0MG90

Üye
Hala 5.1.1 gelmedi. İyiki OTA bekliyorum.

0MG90

0MG90

Üye
ispanya romunu bırakman lazım bence.
OTA'yı hiç kullanmadım ondan bekliyorum ya
En son .580 romu çıkmış diğer ülkelere çıksın bana gelmezse yine rom atarım napıyım

yakupb03

yakupb03

Üye
580 güncellemesi türkiye ye verilmeyecek diye duymuştum ben? :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
Bu arada fotoğraf nasıl bi hayırlı olsununuzu alırım

:-)

• Beğen
Tepkiler: man20 ve 0MG90
yakupb03

yakupb03

Üye
Sende root var mı? İnterneti kapattırdım evde net yok. Telefon rootsüz . Yetersiz hissediyorum eskisine göre. Kulaklık sesi modüller vs . Kullanıp şuan kullanamamak kötü :-(

0MG90

0MG90

Üye
Sende root var mı? İnterneti kapattırdım evde net yok. Telefon rootsüz . Yetersiz hissediyorum eskisine göre. Kulaklık sesi modüller vs . Kullanıp şuan kullanamamak kötü :-(
Yok, destek kesilene kadar root yapmam :D

yakupb03

yakupb03

Üye
Rom bile flaşlayamam şu an düşün durum kötü :-) neyse şu güncelleme de güvenlik açığından başka birşey yok demi? Farklı bir olay? Ayrıca güvenlik açığı nedir? Number asistan gelir mi sizce? :-(

0MG90

0MG90

Üye
@Invoke konusunu açmıştı. Z3+'a gelen güncellemeyle açıklık giderilmiş bize de gelir o güncelleme herhalde.

yakupb03

yakupb03

Üye
Link atar mısın?

tarık_07

Üye
Hala 5.1.1 gelmedi. İyiki OTA bekliyorum.
Merhaba. Arada uygulamalardan tümü kısmından:ar!, yazılım güncellemelerinden veri ve önbellek temizlemesi yapıp tekrar güncelleme kontrolü yapın. :-)

Üst Alt