Yeniden başlattın mı telefonu?Dünden bu yana karşılaştığım bu sorunu yasayan var mı? Yeni bir uygulama yuklemedim sadece google güncellemeleri oldu. Suan tek tek kamera erişimi olan uygulamalari siliyorum ama bayağı varmış uzun sürecek. Belki yasayan varsa hangi uygulama buna neden oluyor?
Diğer kamera uygulamalarını zorla durdurmayı deneCok kez
Deniyorum sıradan da sadece google kamera var. Sonynin kendi kamera uygulamalari bunu yapmazDiğer kamera uygulamalarını zorla durdurmayı dene
Ram temizleyici uygulamalar varya onu da dene. Olur sanırım.Cok ilginç ya. Arada bir düzeliyor ama geri hata veriyor. Sony kamera uygulamalarını devre dışı bıraktım ama devam ediyor. Zaten onlardan biri olsa sizde de olurdu
Mağaza güncellemelerini bugün bende yükledim böyle bir sorunla karşılaşmadım şuanda da yok. SD karta mı kaydediliyor çektiğin fotoğraflar? belkide SD kartın da problem vardır. Bir de dahili hafıza olarak seçip foto çek.Tum uygulamalari kaldirdim sorun hala devam ediyor. Virus felan mi yapıyor bu nasıl bir sorun. Daha önce ses kaydedicisi ayni hatayi veriyordu sorun olan uygulamayi kaldırdım duzeldi. Bu duzelmiyor. Format aticam genegoogle guncellemelerinden sonra boyle oldu.
Şanslısın vallaBugün z2 yi servis 2 kez değiştirdi. 13 ayda 3 z2m oldu. İyi mi kötü mü anlamadım. Çok çok çok yüksek ses çıkıyor. Sadece rahatsız eden bu :-P

Ülke romuna göre değişir yapı numaralarıarkadaşlar z2'ye zaten güncel değil miydi neyin güncellemesi bu bana bişey gelmedi..?
derleme numarası 23.4.A.546 bende
harbiden çok iyi ya bende yenisiyle değiştirmek istiyorum :/Bugün z2 yi servis 2 kez değiştirdi. 13 ayda 3 z2m oldu. İyi mi kötü mü anlamadım. Çok çok çok yüksek ses çıkıyor. Sadece rahatsız eden bu :-P
önceden 5 saat anca dayanıyordu ekran süresi. Şimdi 6 buçuk saat ve telefon 1 gün 13 saattir açık
Ben ekran aydınlığını eskiden de en kısıkta kullanıyordum şimdide öyle kullandım.z5'teki menü ve kamera arayüzünü mü getirecekler acaba?Yakında güncelleme geliyor
İnşallah gelirz5'teki menü ve kamera arayüzünü mü getirecekler acaba?
Tek gelmesini istediğim şey. Xperia'nin numara engelleme servisi. Normalde kullanılabiliyor root yetkisi ile. Ama malum askere gideceğim. Uğraşamam şimdi onlarla :-) ayrıca güncellemenin ne getireceğini bulamadım hiç bir sitede :-)İnşallah gelir