Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Konum tabanlı Wifi lollıpop ıle kayıp mı oldu ben bulamadım

zencibitc

zencibitc

Üye
pc companıonda yeni güncelleme var.

alfo9403

alfo9403

Üye
Bende birsey gözükmüyor

man20

man20

Üye
Lolipopta sessize alma tuşunun olmaması çok kötü. Üçlü geçiş bişi vardı (sesli, titreşim, sessiz) bu da yok. En çok kullandığım özelliği kaldırmışlar. Umarım 5.1'de gelir. Bir de facebookla kişileri senkronize ettikten sonra telefon rehberimdeki kişilerin resimleri yine bulanık gözüküyor bunu da düzeltmemişler. 4.4.4 güncellemesiyle başlamıştı bu rehberdeki resimlerin bulanıklığı :/

alfo9403

alfo9403

Üye
Gecen zamanda atmis oldugum bulanik Sony cekimleri benden kaynakli degilmis 5cm mesafeden hicbir z2 odak yapamiyor hep bulanik.

zencibitc

zencibitc

Üye
@alfo9403 aynen de resimler 5 cm yakınlık gibi durmuyodu o yüzden bende yok demiştim 5cm de gene yokda bi 4-3 oldukça bozuluyor . @man20 5.1 in kendisinde yok sony eklerse olur . cm12.1 yükledim çok rahatım pil olsun ram olsun 2.1 ram boşta tabi bi walkman yok içinde ....

man20

man20

Üye
Arkadaşlar mağazadan uygulama veya oyun indirirken direk sd karta yükleme yok mu? İlla önce dahili depolamaya yükleyip sonra mı sd karta aktar dicez?

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar mağazadan uygulama veya oyun indirirken direk sd karta yükleme yok mu? İlla önce dahili depolamaya yükleyip sonra mı sd karta aktar dicez?
Oyle bir secenege denk gelmedim ama indirilen uygulamanin cogunu direk sd karta indiriyor galiba ne indirsem büyük kismi sd karttaki veriler kısmında ayrica birde sd karta taşı secenegi aktif. Sistemi cozemedim bir türlü. Resimlerde sd karta tasimadan once ve sonrası mevcut direk indirdim ve uygulanin büyük kısmı sd kartta gözüküyor sonra ayrıca taşıdım.

• Beğen
Tepkiler: man20
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun datası sd ye iniyor zaten. 47mb apk varmış telefonda yer tutan. Onun bir kısmını sd ye taşımışsın ikinci durumda.

alfo9403

alfo9403

Üye
Oyunun datası sd ye iniyor zaten. 47mb apk varmış telefonda yer tutan. Onun bir kısmını sd ye taşımışsın ikinci durumda.
Şimdi madem büyük kısım sdye iniyor o zaman bu sd karta taşıma muhabbeti niye yapıldı ki 20mb taşısa ne olur taşımasa ne olur? Cok ilginç. İsin garibi sd karta tasiyinca toplam dosya boyutu arttı [emoji23] onu da bi izah edin lutfen [emoji1]

aarslqnn

aarslqnn

Üye
Lolipop yükledim mouse ve benzeri çalışmıyor yardım

alfo9403

alfo9403

Üye
Telefondaki yakın çekim problemi için almış olduğum makro lenslerle çektiğim fotoğraflar. Almak isteyenler için fikir oluşturabilir. Ürünleri aliexpressten 3 dolara aldım fiyatına göre kalitesi iyi.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kaç kuruşa aldın?

0MG90

0MG90

Üye
Filmler uygulaması artık Video oldu

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Üst Alt