Oyle bir secenege denk gelmedim ama indirilen uygulamanin cogunu direk sd karta indiriyor galiba ne indirsem büyük kismi sd karttaki veriler kısmında ayrica birde sd karta taşı secenegi aktif. Sistemi cozemedim bir türlü. Resimlerde sd karta tasimadan once ve sonrası mevcut direk indirdim ve uygulanin büyük kısmı sd kartta gözüküyor sonra ayrıca taşıdım.Arkadaşlar mağazadan uygulama veya oyun indirirken direk sd karta yükleme yok mu? İlla önce dahili depolamaya yükleyip sonra mı sd karta aktar dicez?
Şimdi madem büyük kısım sdye iniyor o zaman bu sd karta taşıma muhabbeti niye yapıldı ki 20mb taşısa ne olur taşımasa ne olur? Cok ilginç. İsin garibi sd karta tasiyinca toplam dosya boyutu arttı [emoji23] onu da bi izah edin lutfen [emoji1]Oyunun datası sd ye iniyor zaten. 47mb apk varmış telefonda yer tutan. Onun bir kısmını sd ye taşımışsın ikinci durumda.
Ben de joystick çalıştıramadım lollipoptan mı kaynaklıymışLolipop yükledim mouse ve benzeri çalışmıyor yardım
Bende klavye mause ve dualshock3 çalışıyor sıkıntı yok. Klavye mause bluetoothluBen de joystick çalıştıramadım lollipoptan mı kaynaklıymış
Bende çalışıyor sorun yok. Kablolu ürünler mi?Lolipop yükledim mouse ve benzeri çalışmıyor yardım
Evet kablolu ürünler eskiden çalışıyordu ve root nasıl atacam 5.0.2 söylermisinizBende çalışıyor sorun yok. Kablolu ürünler mi?
Niye çalışmadığını ben bilmiyorum. 5.0.2 nin bir kisitlaması mı var acaba?Evet kablolu ürünler eskiden çalışıyordu ve root nasıl atacam 5.0.2 söylermisiniz
1 haftadir bende o sekilde size yeni mi geldi?Filmler uygulaması artık Video oldu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız