Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

gölgee_65

gölgee_65

Üye
arkadaşlar telefonum servisten kargoya bugün verilmiş ahizesinde parazit olduğu için göndermiştim. kafama takılan acaba tamir bakım gördüğü için su geçirmeme özelliğini kaybetmiş midir sizce?

alfo9403

alfo9403

Üye
arkadaşlar telefonum servisten kargoya bugün verilmiş ahizesinde parazit olduğu için göndermiştim. kafama takılan acaba tamir bakım gördüğü için su geçirmeme özelliğini kaybetmiş midir sizce?
Normalde kaybetmemesi lazim kasayı oturturken ozel bir bantla kapliyorlar kenarını. Resmiyettede kaybetmiyor zaten ama kötü iscilik belki yapisini bozar. Videoda izlemistim >>
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Normalde kaybetmemesi lazim kasayı oturturken ozel bir bantla kapliyorlar kenarını. Resmiyettede kaybetmiyor zaten ama kötü iscilik belki yapisini bozar. Videoda izlemistim >>
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
telesevise garantili oraya verdim. umarım işçilik iyi yapılmıştır

yakupb03

yakupb03

Üye
Alt hoparlör haddinden fazla çizirdamaya başladı su tuttum geçmedi. Patlak gibi değil ama nasıl geçer.? Fırça ile temizledim yine olmadı yardım :-)

alfo9403

alfo9403

Üye
Alt hoparlör haddinden fazla çizirdamaya başladı su tuttum geçmedi. Patlak gibi değil ama nasıl geçer.? Fırça ile temizledim yine olmadı yardım :-)
Valla telefona yada hoparlöre su degdikten sonra 1 saat hoparloru kullanmamak gerekiyor.

0MG90

0MG90

Üye
Kendi kendine düzeliyodu sanırım

yakupb03

yakupb03

Üye
Ses aynı çıkıyor sadece cızırtı var. Patlak olsa azalır demi ses? Nasıl geçer bu ya?

yakupb03

yakupb03

Üye
14 mb lık bi güncelleme gelmiş yükleyen var mı? Türkiye için verildi mi?

man20

man20

Üye
Arkadaşlar lolipopu yüklicem bugün. En temiz şekilde nasıl kurabilirim? resimler, oyunlar silinsin. microsd kart alcam birazdan lolipopu yükledikten sonra takcam kartı ve her şeyi karta yüklicem bundan sonra. @0MG90

Son düzenleme:
alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar lolipopu yüklicem bugün. En temiz şekilde nasıl kurabilirim? resimler, oyunlar silinsin. microsd kart alcam birazdan lolipopu yükledikten sonra takcam kartı ve her şeyi karta yüklicem bundan sonra.
Pcden yükle lollipopu sonra hard format dedikleri formatı at.

man20

man20

Üye
Pcden yükle lollipopu sonra hard format dedikleri formatı at.
Önce fabrika verilerini sıfırla yapmak daha mantıklı değil mi? Daha sonrada lolipop yüklerim. Bişi daha sorcam lolipop yükledikten sonra hard format atınca lolipopun içindekilerin hepsi silinmicek mi (zil sesleri vs.)

alfo9403

alfo9403

Üye
Önce fabrika verilerini sıfırla yapmak daha mantıklı değil mi? Daha sonrada lolipop yüklerim. Bişi daha sorcam lolipop yükledikten sonra hard format atınca lolipopun içindekilerin hepsi silinmicek mi (zil sesleri vs.)
Zaten yukledikten sonra format atsanda lollipoplu sekilde sıfır telefon kurulacak. yani ben bu sekilde yaptim sorunsuz çalışıyor. Bende lollipop ile ilgili herhangi birsey silinmedi.

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar lolipopu yüklicem bugün. En temiz şekilde nasıl kurabilirim? resimler, oyunlar silinsin. microsd kart alcam birazdan lolipopu yükledikten sonra takcam kartı ve her şeyi karta yüklicem bundan sonra. @0MG90
Flashtool ile flashlayın yazılımı silinir her şey. İsterseniz senkronizasyon yapın Google hesabıyla girince her şeyi geri yükler.
Lolipop yüklenince fabrika ayarlarına sıfırlayın öyle kullanmaya başlayın.

• Beğen
Tepkiler: man20
alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar benim telefonun kamerasında mi sorun var yoksa herkeste mi ayni yakin cekim? 800 liralık joye e8 ezdi gecti z2yi kafayi yicem[emoji30]

zencibitc

zencibitc

Üye
denedim bende böyle bi problem yok senin kameranın AYARI sorunlu bence süper otomatikse manuel ayara al ve o ayarlarla oyna bence böyle olamaz.

alfo9403

alfo9403

Üye
denedim bende böyle bi problem yok senin kameranın AYARI sorunlu bence süper otomatikse manuel ayara al ve o ayarlarla oyna bence böyle olamaz.
Her türlü ayarda denedim degisen bisey yok ama bu 5cmden cekilmis fotograflar baya yakin cekim

alfo9403

alfo9403

Üye
Ben ozaman bi garantiye gönderim zaten hareket sensorude bozuk

alfo9403

alfo9403

Üye
Tam olarak 5cm mesafeden yaziya 90° dik konumda cekilmis bir fotoğraf manuel 8mp modda cekildi. 20 ve 15 te de degisen bisey yok. Rica edicem musait olan varsa deneyebilir mi bu sekilde, buraya bir tane atsa.

Üst Alt