0MG90
Üye
SuperSU varsa, evet.Telefon sizce kesin olarak rootlumu yani
SuperSU varsa, evet.Telefon sizce kesin olarak rootlumu yani
Peki bu root işimi güncellemeye engel oluyor? Aslında root nedir onuda tam olarak bilmiyorumSuperSU varsa, evet.
Root telefonun android kilidini açmak gibi birşey. Sınırlı erişimi açar. Aslında sadece root birseye engel olmaz ama başk aülke romu yuklenirse o ülke güncellemelerine tabidir.Peki bu root işimi güncellemeye engel oluyor? Aslında root nedir onuda tam olarak bilmiyorum
Düzeltme imkanı varmı rootu kaldırma falan olabilirmiRoot telefonun android kilidini açmak gibi birşey. Sınırlı erişimi açar. Aslında sadece root birseye engel olmaz ama başk aülke romu yuklenirse o ülke güncellemelerine tabidir.
Uğraşmayın hiç iade edin yine satın alırsınızPeki bu root işimi güncellemeye engel oluyor? Aslında root nedir onuda tam olarak bilmiyorum
Var tabiki root kaldirilabilir. Ama garanti konusunda sıkıntı cikma ihtimali var. Genelde rootlu olup olmadigina bakilmaz ama rootlu diye geri dönen telefonlar varDüzeltme imkanı varmı rootu kaldırma falan olabilirmi
Sanırım öyle yapıcamUğraşmayın hiç iade edin yine satın alırsınız
Rootlu diye iadede sıkıntı çıkarmazlar değilmiVar tabiki root kaldirilabilir. Ama garanti konusunda sıkıntı cikma ihtimali var. Genelde rootlu olup olmadigina bakilmaz ama rootlu diye geri dönen telefonlar var
Ben taşınabilir disk almıştım bozuldu hepsiburada aracılığı ile garantiye yolladım hediye çeki verdiler. İsterseniz öyle alın istersenizde para iadesi olarak alın.Sanırım öyle yapıcam
Para iadesi alıp başka yerden satın alırımBen taşınabilir disk almıştım bozuldu hepsiburada aracılığı ile garantiye yolladım hediye çeki verdiler. İsterseniz öyle alın istersenizde para iadesi olarak alın.
Zaten rootlu diye kabul etmediler mi? Sıkıntı cıkmaz artikSanırım öyle yapıcam
Rootlu diye iadede sıkıntı çıkarmazlar değilmi
Root checker uygulamalarında rootsuz gözüküyor telefonZaten rootlu diye kabul etmediler mi? Sıkıntı cıkmaz artik

Sessize almışsınız herhalde. 5.0.2'de sessize alınca işaret öyle oluyor. Sessiz işaretiArkadaşlar telefonun şebeke göstergesı nin yanında yuvarlak içinde çapraz çizgi şeklinde bir işaret var onu nasıl kaldırabilirim

Hiç güzel değil o ya. Bide yarı sesli midir nedir o var yıldız çıkıyor yanındaSessize almışsınız herhalde. 5.0.2'de sessize alınca işaret öyle oluyor. Sessiz işareti![]()
Yıldız tam sessiz icin çıkıyor. Bende ses widgeti yukledim tek tusla sessize almak icin tam sessize alınca yıldız oluyorHiç güzel değil o ya. Bide yarı sesli midir nedir o var yıldız çıkıyor yanında
Sessiz, öncelik ve ses var. Önceliğe getirdiğim de yıldız çıkıyor. Peki yıldız çıkınca yani önceliğe getirince tam sessiz oluyorsa sessiz ne işe yarıyor?Yıldız tam sessiz icin çıkıyor. Bende ses widgeti yukledim tek tusla sessize almak icin tam sessize alınca yıldız oluyor
Simdi çözdüm benim widget tam sessiz diye öncelikli sessize alıyor. Ben telefondan normal sessize alınca uzeri cizgili daire çıkıyor. Yızdız öncelikli sessiz içinmiş. Öncelikli sessizde neyin sessize alınacağınız ayrıca ayarlıyorsunuz. Takvimi hatırlatıcıyı sessiz yapma ama cagrilar sessiz olsun veya mesajlar sessiz olsun gibi ayarlama yapılıyor. Benim widgetin mallığı yüzünden en basta yanlış yönlendirdim. Widget sessiz diye öncelikli sessizi algılıyor.Sessiz, öncelik ve ses var. Önceliğe getirdiğim de yıldız çıkıyor. Peki yıldız çıkınca yani önceliğe getirince tam sessiz oluyorsa sessiz ne işe yarıyor?
Anladım dostum. o zaman mantıklı öncelikli sessiz olayı, neyi sessize alacağımızı bizim ayarlamamız güzelSimdi çözdüm benim widget tam sessiz diye öncelikli sessize alıyor. Ben telefondan normal sessize alınca uzeri cizgili daire çıkıyor. Yızdız öncelikli sessiz içinmiş. Öncelikli sessizde neyin sessize alınacağınız ayrıca ayarlıyorsunuz. Takvimi hatırlatıcıyı sessiz yapma ama cagrilar sessiz olsun veya mesajlar sessiz olsun gibi ayarlama yapılıyor. Benim widgetin mallığı yüzünden en basta yanlış yönlendirdim. Widget sessiz diye öncelikli sessizi algılıyor.
saol cevabın için