Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Peki bu root işimi güncellemeye engel oluyor? Aslında root nedir onuda tam olarak bilmiyorum
Root telefonun android kilidini açmak gibi birşey. Sınırlı erişimi açar. Aslında sadece root birseye engel olmaz ama başk aülke romu yuklenirse o ülke güncellemelerine tabidir.

ant.vit

Üye
Root telefonun android kilidini açmak gibi birşey. Sınırlı erişimi açar. Aslında sadece root birseye engel olmaz ama başk aülke romu yuklenirse o ülke güncellemelerine tabidir.
Düzeltme imkanı varmı rootu kaldırma falan olabilirmi

alfo9403

alfo9403

Üye
Düzeltme imkanı varmı rootu kaldırma falan olabilirmi
Var tabiki root kaldirilabilir. Ama garanti konusunda sıkıntı cikma ihtimali var. Genelde rootlu olup olmadigina bakilmaz ama rootlu diye geri dönen telefonlar var

0MG90

0MG90

Üye
Sanırım öyle yapıcam
Ben taşınabilir disk almıştım bozuldu hepsiburada aracılığı ile garantiye yolladım hediye çeki verdiler. İsterseniz öyle alın istersenizde para iadesi olarak alın.

ant.vit

Üye
Ben taşınabilir disk almıştım bozuldu hepsiburada aracılığı ile garantiye yolladım hediye çeki verdiler. İsterseniz öyle alın istersenizde para iadesi olarak alın.
Para iadesi alıp başka yerden satın alırım

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Son birkaç sayfayı okudum da...

Gece gece yanlışlıkla yazdığım iki paragrafı sildim. :ah

Neyse... Aldığınız hatanın ne olduğuna tam olarak bir bakın. Hata kodu falan vermiştir.

Görünen o ki daha önce az çok kullanılmış sonra güzelce paketlenmiş cihazınız. Yazın oraya aynen bunları, hiçbir işlem yapmadığım halde cihazınız rootlu olduğundan güncelleme hatası veriyor diye.

serecans

serecans

Üye
Arkadaşlar telefonun şebeke göstergesı nin yanında yuvarlak içinde çapraz çizgi şeklinde bir işaret var onu nasıl kaldırabilirim

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar telefonun şebeke göstergesı nin yanında yuvarlak içinde çapraz çizgi şeklinde bir işaret var onu nasıl kaldırabilirim
Sessize almışsınız herhalde. 5.0.2'de sessize alınca işaret öyle oluyor. Sessiz işareti :D

key43

key43

Üye
Sessize almışsınız herhalde. 5.0.2'de sessize alınca işaret öyle oluyor. Sessiz işareti :D
Hiç güzel değil o ya. Bide yarı sesli midir nedir o var yıldız çıkıyor yanında

alfo9403

alfo9403

Üye
Hiç güzel değil o ya. Bide yarı sesli midir nedir o var yıldız çıkıyor yanında
Yıldız tam sessiz icin çıkıyor. Bende ses widgeti yukledim tek tusla sessize almak icin tam sessize alınca yıldız oluyor

key43

key43

Üye
Yıldız tam sessiz icin çıkıyor. Bende ses widgeti yukledim tek tusla sessize almak icin tam sessize alınca yıldız oluyor
Sessiz, öncelik ve ses var. Önceliğe getirdiğim de yıldız çıkıyor. Peki yıldız çıkınca yani önceliğe getirince tam sessiz oluyorsa sessiz ne işe yarıyor?

alfo9403

alfo9403

Üye
Sessiz, öncelik ve ses var. Önceliğe getirdiğim de yıldız çıkıyor. Peki yıldız çıkınca yani önceliğe getirince tam sessiz oluyorsa sessiz ne işe yarıyor?
Simdi çözdüm benim widget tam sessiz diye öncelikli sessize alıyor. Ben telefondan normal sessize alınca uzeri cizgili daire çıkıyor. Yızdız öncelikli sessiz içinmiş. Öncelikli sessizde neyin sessize alınacağınız ayrıca ayarlıyorsunuz. Takvimi hatırlatıcıyı sessiz yapma ama cagrilar sessiz olsun veya mesajlar sessiz olsun gibi ayarlama yapılıyor. Benim widgetin mallığı yüzünden en basta yanlış yönlendirdim. Widget sessiz diye öncelikli sessizi algılıyor.

key43

key43

Üye
Simdi çözdüm benim widget tam sessiz diye öncelikli sessize alıyor. Ben telefondan normal sessize alınca uzeri cizgili daire çıkıyor. Yızdız öncelikli sessiz içinmiş. Öncelikli sessizde neyin sessize alınacağınız ayrıca ayarlıyorsunuz. Takvimi hatırlatıcıyı sessiz yapma ama cagrilar sessiz olsun veya mesajlar sessiz olsun gibi ayarlama yapılıyor. Benim widgetin mallığı yüzünden en basta yanlış yönlendirdim. Widget sessiz diye öncelikli sessizi algılıyor.
Anladım dostum. o zaman mantıklı öncelikli sessiz olayı, neyi sessize alacağımızı bizim ayarlamamız güzel :) saol cevabın için :)

• Beğen
Tepkiler: alfo9403
alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar biz sonyi atalım çöpe. 800 liralık joye e8 on cektigi fotoya bak bide bizim z2ye. Vay ben başımı nerelere vuram[emoji58]

Üst Alt