Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

sado_27

sado_27

Üye
AYARLAR yazılım hakkında yazılım guncellemesının hemen altında olan ""Diagnostic"" uygulaması icın guncelleme gelmis telefon bılgılerını kontrol etme. Kamera ses tıtresı gıbı uygulamalı test ettıgımız uygulama ıcın gelmıs zaten guncellme.toplam "" 1 ""mg idi yazılıma bır faydası olacagını sanmıyorum.belkıde kucuk bugları duzeltmek.ıcındır gozle gorulur hıc bırsey yok ama sıstemde belkıde buyuk etkısı vardır :)

'Şeref'

Emekli Yönetici
Arkadaşlar tema yaptım yaklaşık 1.5 saat sürdü. Denerseniz sevinirim :)
Eline sağlık kardeşim.. uyumlu cihaz olsa da denesek :D

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar dualshock 3 kolunu Android 6.0 da nasil z2ye baglayacagız bilen var mı? Eskiden bağlantı kısmında seçenek vardı şimdi dualshock 4 seçeneği var 3 yok bu nedenle nerden tanıtacağım bulamadım.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
DS3 desteğini eklememişler, daha sonra gelebilir. Sürüm düşürmeniz lazım.

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
zencibitc

zencibitc

Üye
şimdi bize bu verilen yazılım betamı değilmi ? inşallah betadır

0MG90

0MG90

Üye
Beta ama sorunsuz beta. O yüzden final olarak verdiler.

• Beğen
zencibitc

zencibitc

Üye
Beta ama sorunsuz beta. O yüzden final olarak verdiler.
Şuan sorunsuz ama daha iyi halede getirilebilir özellikle şu son uyg. Kısmında çok iyi bi hızlanma anında geliyor.

alfo9403

alfo9403

Üye
DS3 desteğini eklememişler, daha sonra gelebilir. Sürüm düşürmeniz lazım.

Ben böyle rezillik görmedim ds3 desteği nasıl kesilir ya çöp oldu kol. Akıllarına gelmemiş desem 4 var 3u de koyalım derlerdı herhalde. Bu kadar basit olmamalı bir güncellemede çöp yaptılar kolu.

sado_27

sado_27

Üye
Sony z2 bır guncelleme geldı ama bılgı yok sadece 4.3 mg lık

0MG90

0MG90

Üye
Yazılım güncelleme uygulamasına gelmiş o

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos ve sado_27
0ceanS13

0ceanS13

Üye
Arkadaşlar ben güncellemeyi kuramıyorum root vardı kaldırdım. Ama şuan twrp recovery kurulu bunu nasıl kaldırcam yada recovery kaldırmadan marshmollow kurabilirmiyim

alfo9403

alfo9403

Üye
Z2 için 23.5.A.1.151 sürümlü bir güncelleme ile stamina mod gelmiş ancak Türkiye için henüz hareket yok.

0MG90

0MG90

Üye
Bu betayı nasıl yüklüyoruz sadece geliştiricilere felan mı açık

Bilmiyorum denemedim aşağıdaki linkten bakabilirsin

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Arkadaşlar bir iki gündür telefon şarjdayken yavaş şarj oluyor uyarısı veriyor daha önce böyle bir sorun yoktu neden olabilir?

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar bir iki gündür telefon şarjdayken yavaş şarj oluyor uyarısı veriyor daha önce böyle bir sorun yoktu neden olabilir?

Normalde orj şarj aletini değiştirince olabilir. Ama eğer şarj cihazı orjinal hala aynısını kullanıyorum dersen, bu uyarıyı hep aynı mekanda mı veriyor? Yani sadece evde mi şarj edince uyarı veriyor yoksa başka bir yerde şarj etmeyi denedin mi?

0MG90

0MG90

Üye

Başka prizde dene. Birde arkada uygulama açık olmasın, wi-fi ve 3g'de kapat.

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Normalde orj şarj aletini değiştirince olabilir. Ama eğer şarj cihazı orjinal hala aynısını kullanıyorum dersen, bu uyarıyı hep aynı mekanda mı veriyor? Yani sadece evde mi şarj edince uyarı veriyor yoksa başka bir yerde şarj etmeyi denedin mi?

Orjinal şarjını kullanıyorum valla başka yerde denemedim hiç evde veriyor bu hatayı
Ba
Başka prizde dene. Birde arkada uygulama açık olmasın, wi-fi ve 3g'de kapat.
başka prizde denerim

Üst Alt