0MG90
Üye
D6503 için Almanya romunu buldum. Şarj daha iyi gidiyor zaten Alman romlarında bu daha iyi olur.23.0.1.A.0.167 TR ftf dosyası var mı? Ben de 6.0 dan 4.4.4 e dönmek istiyorum
Z ve Z1 almayacakArkadaşlar z1 e marshmallow güncellemesi gelecek mi? Bilgisi olan var mı?
Pil ve performansta Kitkat hala iyineden dönmek istiyorsun sebebini öğrenebilirmiyim ? ve sanırım TR ftf si yok ama Nordic Generic ftf linki verebilirim gayet iyi.
@0MG90 @sado_27 @alfo9403 artık sürekli rom atmaktan bıktım diyebilirim sizce hangi sürüm daha iyi güncellik önemli değil benim için genelde müzik dinler sosyal medyada takılırım ama arayüzün aşırı akıcı olmasını istiyorum arada kaldım sizin düşünceleriniz neler ?
Stamina güncellemesini bekliyorum. Bu hafta gelmezse Kitkat'a dönerim.
Yani bence 4.4 donmeyın cunku ısınma sorunı vardı en ıyısımı 5.1.1 lolipotu tabı bu kendı gorusum yınede sız bılırsınız ısteyen olursa tr 5.1.1 romunu upland eder lınkını paylasırımneden dönmek istiyorsun sebebini öğrenebilirmiyim ? ve sanırım TR ftf si yok ama Nordic Generic ftf linki verebilirim gayet iyi.
@0MG90 @sado_27 @alfo9403 artık sürekli rom atmaktan bıktım diyebilirim sizce hangi sürüm daha iyi güncellik önemli değil benim için genelde müzik dinler sosyal medyada takılırım ama arayüzün aşırı akıcı olmasını istiyorum arada kaldım sizin düşünceleriniz neler ?
Lolıpop sadece youtube sorunuysa bence bu sebeb olmamalı.bende sıkıntı yoktu mesela youtubede@sado_27 iyi diyorsunda ben lolipopu yükleyince çok sıkıntı oluyordu örneğin telefonu belli bir süre kullandıktan sonra youtube uygulamasında kş videoları oynatmıyordu telefonu yeniden başlatmak gerekiyordu. ve marshmallow lolipopa göre baya hızlı.
ben bootloaderi kırdım o yüzden olabilir sanırım. ama youtube sorunu olmasada marshmallow lolipop u halt eder şarhsen benim şarjım süper gidiyor birazda kullanıma bağlı. ben ekran kapalı müzik dinlerim genelde ve gayet güzel.Lolıpop sadece youtube sorunuysa bence bu sebeb olmamalı.bende sıkıntı yoktu mesela youtubede
Yani marhmallow hızına lafım yok. Ama.napıcaz pekı sımdı 4.4 ısınıyor 5.1 yotubede sorun cıkıyor . Marshmallow batarya berbat napak kardasım sen soyle
resimde sanki bize bir şey anlatmaya çalışıyor. Xperia X ailesiyle ilgili bir şey olabilir mi?Bakım güncellemesi geldi ama ne işe yarıyor çözemedim
Olabilir dikkat etmedimresimde sanki bize bir şey anlatmaya çalışıyor. Xperia X ailesiyle ilgili bir şey olabilir mi?
Xperia'nın X'si de olabilirresimde sanki bize bir şey anlatmaya çalışıyor. Xperia X ailesiyle ilgili bir şey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?