bakalım bende sımdı rusya romunu ındırıyorum degısıklıklerı gorelım
evet sony z2 android 6.0.1 rusya romunu yukledım merak edenler ıcın TEKRARDAN SOYLUYORUM YUKLEDIGIM ROM RUSYA ROMU belkıde degısıklıkler ulkelere gore degısıyordur
1.google uygulamalarını kaldırabılecegımızı yazmışlardı kalkmıyor sadece devre dışı bırakıyor
2 menü sagdan sola kayma yerıne aşagı dogru kayacak dedıler hayır buda aynı yıne sagdan sola kayıyor menu
3 kamerada sesde hıcbır sekılde degısıklık yok olan tek degısıklık kamera menusu degısmıs
4 stamıno modu gıtmıs yerıne cok sacma guc tuketımı gelmıs
5 ekranda gozle gorulebılır degısıklık olmus
6 16 gb dahılı hafıza vardı 5.1 de 4 gb sıstem kullanırken su anda 6 gb kullanıyor sıstem hafızada dusus olmus
7 ram kullanımı aynı
8 ayarlar bolumunende degısıklık olmus yanı bır kac uygulama eklenmı bılgı amclı bellek bılgılerı gosterılıyor
9 pıl sımgesı yan degılde dık olucaktı yıne aynı yan duruyor
10 barız derecede hızlanma var cok az yanı fark edılıyor
11 ekran vıdeosunu alırken on kameradan sızıde kaydedıyor
12 ızınler konusuna gelınce ornek whatsapta ızın onaylarını soruyor kamera galrı ses ıcın ızın ıstyor zaten ızın vermeyınce whatsapptan resım ses gonderemıyorsunuz
13 usb kablosunu takılınca yanlızca şaj, dosya aktarımı vs seceneklerı sunuyor
ve sonuc androıud altı bekledıgınız gıbı olmaya bılır tabıkı bunları yukledıgım rusya romuna gore yazdım merak edenler ıcın boyle kendım vıdeo cekmedım ama bıtane vıdeo buldum bıre bır aynısı sadece yabancı dılde vıdeo
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız