Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

falconn00

falconn00

Üye
Çıkacağını sanmam ama evet servise vereceksiniz
herhangi bir telefon bayisine götürürsem olur mu ? teknik servis felan yazıyor tabelalarında ?
kusura bakmayın hocam bunları sormadan içim rahat etmez... :)
Çıkacağını sanmam ama evet servise vereceksiniz
herhangi bir telefon bayisine götürürsem olur mu ? teknik servis felan yazıyor tabelalarında ?

0MG90

0MG90

Üye

Valla bilemem ben sorun yaşamadığımdan öyle yerlere götürmedim :D
Pilde sorun olmaz zaten takma bunu kafana

falconn00

falconn00

Üye
saolun içim rahatladı biraz da olsa...
Nisan'ın sonuna doğru alacağım teşekkürler...

0MG90

0MG90

Üye
Marshmallow dağıtımı başlandı :)

Angry Birds filmine de az kala Sony temasını yayınladı

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
0MG90

0MG90

Üye
Marshmallow'u kesin yükleyin arkadaşlar çok iyi olmuş :)

sado_27

sado_27

Üye
Ne Marshmallow muş arkadaş dogum hane kapısında bebek bekleyen babaya döndük yawwww :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Ota ile gelmedi ftf ile yükledim.

Bildirimler çok hoş olmuş.
Uygulamalara izinleri vermiyorum artık.
Kamera çekimleri biraz daha iyi gibi.
Arayüz yenilikleri çok iyi.
Arama geldiğinde arayüz değişmiş.
Google ve Sony uygulamaları kaldırılabiliyor. Çok iyi oldu.

Şu an gözüme çarpanlar bunlar.

• Beğen
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Ota ile gelmedi ftf ile yükledim.

Bildirimler çok hoş olmuş.
Uygulamalara izinleri vermiyorum artık.
Kamera çekimleri biraz daha iyi gibi.
Arayüz yenilikleri çok iyi.
Arama geldiğinde arayüz değişmiş.
Google ve Sony uygulamaları kaldırılabiliyor. Çok iyi oldu.

Şu an gözüme çarpanlar bunlar.
Pc companion ile verirler heralde bu aralar ftf uğraşmak istemiyorum :-)

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Seste gelişmeve api2 olmaması üzücü

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
@0MG90 seste iyileştirme olmadı mı deneme şansın oldu mu?

0MG90

0MG90

Üye
@0MG90 seste iyileştirme olmadı mı deneme şansın oldu mu?
Müzik yani Walkman'de açtım müzik hoparlörde ses artışı var biraz. Kulaklıkta da basslar biraz daha arttırılmış gibi.

zencibitc

zencibitc

Üye
arayüz çok hızlanmış ve fotoğfar çekimi birazcık hızlanmış gibi .Smart Lock taki yüz ile kilit açmadada hız artışı var. temalara girince beyaz bir tema var onu uyguladığınızda kilit ekranı aynı bu şekil haline geliyor .Ram kullanımı ve ısınma konusundada pek bi değişiklik yok herşey süper şimdilik.

sado_27

sado_27

Üye
bakalım bende sımdı rusya romunu ındırıyorum degısıklıklerı gorelım
evet sony z2 android 6.0.1 rusya romunu yukledım merak edenler ıcın TEKRARDAN SOYLUYORUM YUKLEDIGIM ROM RUSYA ROMU belkıde degısıklıkler ulkelere gore degısıyordur
1.google uygulamalarını kaldırabılecegımızı yazmışlardı kalkmıyor sadece devre dışı bırakıyor
2 menü sagdan sola kayma yerıne aşagı dogru kayacak dedıler hayır buda aynı yıne sagdan sola kayıyor menu
3 kamerada sesde hıcbır sekılde degısıklık yok olan tek degısıklık kamera menusu degısmıs
4 stamıno modu gıtmıs yerıne cok sacma guc tuketımı gelmıs
5 ekranda gozle gorulebılır degısıklık olmus
6 16 gb dahılı hafıza vardı 5.1 de 4 gb sıstem kullanırken su anda 6 gb kullanıyor sıstem hafızada dusus olmus
7 ram kullanımı aynı
8 ayarlar bolumunende degısıklık olmus yanı bır kac uygulama eklenmı bılgı amclı bellek bılgılerı gosterılıyor
9 pıl sımgesı yan degılde dık olucaktı yıne aynı yan duruyor
10 barız derecede hızlanma var cok az yanı fark edılıyor
11 ekran vıdeosunu alırken on kameradan sızıde kaydedıyor
12 ızınler konusuna gelınce ornek whatsapta ızın onaylarını soruyor kamera galrı ses ıcın ızın ıstyor zaten ızın vermeyınce whatsapptan resım ses gonderemıyorsunuz
13 usb kablosunu takılınca yanlızca şaj, dosya aktarımı vs seceneklerı sunuyor
ve sonuc androıud altı bekledıgınız gıbı olmaya bılır tabıkı bunları yukledıgım rusya romuna gore yazdım merak edenler ıcın boyle kendım vıdeo cekmedım ama bıtane vıdeo buldum bıre bır aynısı sadece yabancı dılde vıdeo :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
Batarya süresinden hiç memnun değilim. Bi internette geziyorum yüzde 10-15 gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: sado_27
sado_27

sado_27

Üye
Batarya süresinden hiç memnun değilim. Bi internette geziyorum yüzde 10-15 gidiyor.
Kardeş bende memnun degılım neden dersen dun gece yukledım şarj %40 da ıdı %15 dusunce gozle goruluyor 15, 14 13 12 bu sekılde gerıye dustugunu gordum hemde bır kac dakıka ıcınde ama bır yerde hata oldugunu dusundum yukledıkten sonra yedeklerı alıp cıhazı sıfırladım su anda normale dondu gıbı bıde bu sony lerde recovery olmadıgı ıcın wıpe date wıpe cache yapamıyoruz eskı kalıntılar kalıyor sanırım

0MG90

0MG90

Üye
Hele yüzde 15 şarj kaldığında su gibi hemen düşmeye başlıyor. Stamina lazım acilen.

• Beğen
Tepkiler: sado_27
sado_27

sado_27

Üye
Bıde yenı fark ettıgım 5.1 surumde menude yuklu uygulama sıralama vs acılan pencere gıtmış...
Ekleme
Radyo önceki sürümde stereo olarak çalıyordu ama isteğe göre mono geçiş sağlanıyordu 6.0.1 de mono var stereo ya otomatik kendisi geçiş yapıyor

Son düzenleme:
zencibitc

zencibitc

Üye
bakalım bende sımdı rusya romunu ındırıyorum degısıklıklerı gorelım
evet sony z2 android 6.0.1 rusya romunu yukledım merak edenler ıcın TEKRARDAN SOYLUYORUM YUKLEDIGIM ROM RUSYA ROMU belkıde degısıklıkler ulkelere gore degısıyordur
1.google uygulamalarını kaldırabılecegımızı yazmışlardı kalkmıyor sadece devre dışı bırakıyor
2 menü sagdan sola kayma yerıne aşagı dogru kayacak dedıler hayır buda aynı yıne sagdan sola kayıyor menu
3 kamerada sesde hıcbır sekılde degısıklık yok olan tek degısıklık kamera menusu degısmıs
4 stamıno modu gıtmıs yerıne cok sacma guc tuketımı gelmıs
5 ekranda gozle gorulebılır degısıklık olmus
6 16 gb dahılı hafıza vardı 5.1 de 4 gb sıstem kullanırken su anda 6 gb kullanıyor sıstem hafızada dusus olmus
7 ram kullanımı aynı
8 ayarlar bolumunende degısıklık olmus yanı bır kac uygulama eklenmı bılgı amclı bellek bılgılerı gosterılıyor
9 pıl sımgesı yan degılde dık olucaktı yıne aynı yan duruyor
10 barız derecede hızlanma var cok az yanı fark edılıyor
11 ekran vıdeosunu alırken on kameradan sızıde kaydedıyor
12 ızınler konusuna gelınce ornek whatsapta ızın onaylarını soruyor kamera galrı ses ıcın ızın ıstyor zaten ızın vermeyınce whatsapptan resım ses gonderemıyorsunuz
13 usb kablosunu takılınca yanlızca şaj, dosya aktarımı vs seceneklerı sunuyor
ve sonuc androıud altı bekledıgınız gıbı olmaya bılır tabıkı bunları yukledıgım rusya romuna gore yazdım merak edenler ıcın boyle kendım vıdeo cekmedım ama bıtane vıdeo buldum bıre bır aynısı sadece yabancı dılde vıdeo :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
rus romunu yükledim bende ve google uygulamaların çoğu silindi. pil simgesinin dik olcağını kim söyledi ? sadece consept romda öyleydi. menünün yukarıdan aşşağıya kayma durumu Google Asistan Launcher da dahil. Ve izini vermzsen nasıl resim göndericeksin ? @0MG90 pil konusunda ben kitkattan geçtim ve şahsen bir tık daha iyi gidiyor gibi. Ha birde benim wifi çekim gücü azaldı sanki :/

Üst Alt