tekrardan rusya romunu flash la istersen. sanırım senin bilgilerinde silinmemişti ondan kaynaklı olabilir.Bana Stamina lazım![]()
rus romunu yükledim bende ve google uygulamaların çoğu silindi. pil simgesinin dik olcağını kim söyledi ? sadece consept romda öyleydi. menünün yukarıdan aşşağıya kayma durumu Google Asistan Launcher da dahil. Ve izini vermzsen nasıl resim göndericeksin ? @0MG90 pil konusunda ben kitkattan geçtim ve şahsen bir tık daha iyi gidiyor gibi. Ha birde benim wifi çekim gücü azaldı sanki :/
benim bildiğim gözlemlediğim en iyi pil omru lolıpopta idi. Ram konusunda da kitkattan ıyıydıpekiYa kardeşim araştırmadan bilip bilmeden yorum yapmayın. Baktınmıkı arastırdınmı ki romu yükledikten sonra??? . Google uygulamalar çoğu silindi diyorsun ya hani. Ayarlardan uygulamalara gir oraya bi bak silindi dediklerin hepsi devre dışı.!!!!! Ayrıca pil simgesinin dik olacağını bas bas verdıklerı consept romlar da belli değilmiydi consept romunu neye dayanarak tanıtıyorlar çıkarıyorlar ki? Menüye gelince ben google Launcher yükledikten sonra napim Android 6 yi lolıpootada Launcher yüklerdimbenim bildiğim gözlemlediğim en iyi pil omru lolıpopta idi. Ram konusunda da kitkattan ıyıydı
sen dik pil simgesi ve yukarıdan aşşağıya listelenen launcher bekle hahaha 
instagramda dolaştım chrome da 3-4 sekme açtım gezdim hepsine geçiş çok hızlı.Ram kullanımı berbat! Instagram'da geziyorum, Chrome'a dönüyorum işim bitince yine Instagram'a geçiyorum baştan başlıyor. Bütün uygulama ve oyunlarda böyle.
D6503 cihazımdan gönderildi
Bende arkada tutma diye birşey yok. Sinirlerim bozuldu valla geçmeseydim keşke 6'ya.instagramda dolaştım chrome da 3-4 sekme açtım gezdim hepsine geçiş çok hızlı.
Türkiye için OTA çıktı ondandır, bende çoktandır yüklüBugün sabah wıfı üzerinden 6.0 güncellemesi indirilmeye sunuldu sanırım bana şimdi güncelleme geldi
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi