Stagefright açığı kapatıldıArkadaşlar merhaba. Bende bu müzik çalardan rahatsızım ses az çıkıyor. 320 kbs spotify premıum kullandığım halde. Birde 232 kodlu sürümü yükleyen ne gibi değişikler olduğunu bilen varmı?
Stagefright açığı kapatıldı
Yani daha çok buSadece omu. :-)

Stagefright açığı kapatılmış daha ne olsun. Bundan büyük güncelleme mi olurNesi çok. :-)

Mms otomatik indirme seçeneğini devre dışı bırakarak bu açık kapatılıyo zaten kısmen de olsa. Şarj su gibi gidiyor şarj perfomansını düzeltselerdi bari birde. :-)Stagefright açığı kapatılmış daha ne olsun. Bundan büyük güncelleme mi olur![]()
Bugün telefon üzerinden yükledim akşam üzeri ben..232 güncellemesi dün geldi ama sadece bilgisayar üzerinden yüklenebiliyor.
evet şimdi baktım yüklenebiliyormuş. bende yüklüyorum şimdi.Bugün telefon üzerinden yükledim akşam üzeri ben.
Yükle bakalım ne değişiklik hissedeceğiz. Yarın şarj nasıl gidecek bakalım.evet şimdi baktım yüklenebiliyormuş. bende yüklüyorum şimdi.
Denicem bugün bakalım nasıl gidiyo..232 şarjı kötüymüş galiba, bana gelmedi daha güncelleme
Bence launchere hic gerek yok sonyin arayüzü şık ve stabilArkadaşlar siz Launcher kullanıyormusunuz. Ben 1 senedir golauncher kullanıyorum memnunum. Acaba Launcher kullanmasam şarjda bi farklılık olurmu. Launcher çok şarj yermi
Şarj hemen hemen aynı gidiyo. Bi değişiklik yok gibiDenicem bugün bakalım nasıl gidiyo.