Normalde kaybetmemesi lazim kasayı oturturken ozel bir bantla kapliyorlar kenarını. Resmiyettede kaybetmiyor zaten ama kötü iscilik belki yapisini bozar. Videoda izlemistim >>arkadaşlar telefonum servisten kargoya bugün verilmiş ahizesinde parazit olduğu için göndermiştim. kafama takılan acaba tamir bakım gördüğü için su geçirmeme özelliğini kaybetmiş midir sizce?
telesevise garantili oraya verdim. umarım işçilik iyi yapılmıştırNormalde kaybetmemesi lazim kasayı oturturken ozel bir bantla kapliyorlar kenarını. Resmiyettede kaybetmiyor zaten ama kötü iscilik belki yapisini bozar. Videoda izlemistim >>Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla telefona yada hoparlöre su degdikten sonra 1 saat hoparloru kullanmamak gerekiyor.Alt hoparlör haddinden fazla çizirdamaya başladı su tuttum geçmedi. Patlak gibi değil ama nasıl geçer.? Fırça ile temizledim yine olmadı yardım :-)
Inşaallah çok can sıkıcı çünküKendi kendine düzeliyodu sanırım
14 mb lık bi güncelleme gelmiş yükleyen var mı? Türkiye için verildi mi?
Pcden yükle lollipopu sonra hard format dedikleri formatı at.Arkadaşlar lolipopu yüklicem bugün. En temiz şekilde nasıl kurabilirim? resimler, oyunlar silinsin. microsd kart alcam birazdan lolipopu yükledikten sonra takcam kartı ve her şeyi karta yüklicem bundan sonra.
Önce fabrika verilerini sıfırla yapmak daha mantıklı değil mi? Daha sonrada lolipop yüklerim. Bişi daha sorcam lolipop yükledikten sonra hard format atınca lolipopun içindekilerin hepsi silinmicek mi (zil sesleri vs.)Pcden yükle lollipopu sonra hard format dedikleri formatı at.
Zaten yukledikten sonra format atsanda lollipoplu sekilde sıfır telefon kurulacak. yani ben bu sekilde yaptim sorunsuz çalışıyor. Bende lollipop ile ilgili herhangi birsey silinmedi.Önce fabrika verilerini sıfırla yapmak daha mantıklı değil mi? Daha sonrada lolipop yüklerim. Bişi daha sorcam lolipop yükledikten sonra hard format atınca lolipopun içindekilerin hepsi silinmicek mi (zil sesleri vs.)
Flashtool ile flashlayın yazılımı silinir her şey. İsterseniz senkronizasyon yapın Google hesabıyla girince her şeyi geri yükler.Arkadaşlar lolipopu yüklicem bugün. En temiz şekilde nasıl kurabilirim? resimler, oyunlar silinsin. microsd kart alcam birazdan lolipopu yükledikten sonra takcam kartı ve her şeyi karta yüklicem bundan sonra. @0MG90
Her türlü ayarda denedim degisen bisey yok ama bu 5cmden cekilmis fotograflar baya yakin cekimdenedim bende böyle bi problem yok senin kameranın AYARI sorunlu bence süper otomatikse manuel ayara al ve o ayarlarla oyna bence böyle olamaz.