Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
19.07.2014 hepsiburada.com

0MG90

0MG90

Üye
S.a. z2 kullanıcıları.. cihazı ilk aldıgımda kayıtlar,rehber - Sağ alttaki ayarlar simgesinden "filtrele" açılan menüsünü aşağı kaydırdığımzda yerel kayıt ve sim kaydı çıkıyordu rehberdede sımdeki numaralarım görünüyodu yine rehberin ayarlar kısmından hesaplar ve senk. oto senk. yaptım yapmaz olaydım face,whatsapp,google v.s. senk.etti şimdi kişileri görüntüle başlıgının altında yerel kayıt duryo ama dierleri whatsp,face fln olmuş tekrar onu sim yapabilirmiyiz.?
Kayıtları aç menüden sağ alttaki üç noktaya tıkla orada filtrele var ondan sadece simi seç

by_FeAr

by_FeAr

Üye
Kayıtları aç menüden sağ alttaki üç noktaya tıkla orada filtrele var ondan sadece simi seç

kardeş ilgin için teşekkür ederim.. simi seç seçenegi fln yok işte senk. yaptı sim fln gitti şimdi whatsp,face,google var sim seçenegi yok..

0MG90

0MG90

Üye
kardeş ilgin için teşekkür ederim.. simi seç seçenegi fln yok işte senk. yaptı sim fln gitti şimdi whatsp,face,google var sim seçenegi yok..
Oradan WhatsApp tiklerini falan kaldır bi

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende 14w23 var ekran kenarlarından su aldı ekranda leke oluştu ama sağlam çalışıyor bide arka cam durduk yere çatladı
Bende de 14W29 var sanırsam kulaklık girişinden su aldı kamera lensimde buğu var ama güneşin en parlak olduğu zaman telefonu güneşe karşı tutup çekim yaptığımda kaliteyi etkilemedi zaten lens haricinde başka bir tarafında birşey yok taş gibi [emoji4]

Kanuntanımaz

Üye
Şuan alınacak bir Z2'den (Teknosa paralel ithalat değil) kronik sorun çıkma ihtimali nedir?

0MG90

0MG90

Üye
Paralel veya distribütör olması fark etmiyor sorun çıkarsa çıkar şans işi.

man20

man20

Üye
Şuan alınacak bir Z2'den (Teknosa paralel ithalat değil) kronik sorun çıkma ihtimali nedir?

Paralel veya distribütör olması fark etmiyor sorun çıkarsa çıkar şans işi.
Aynen öyle ben teknosadan almıştım 14w36'lı ve çok ufacık bi kasa açıklığı vardı ve yan kapakların biri çok içerde diğeride çok dışardaydı anormaldi yani. Servisi verdim düzelttiler hepsini ama yinede korkuyorum suya sokmaya :D bu arada servis kvk'ydı.

osicik

Üye
arkadaşlar bilgisi olanlara sorayım cm 5.0.2 sürümü yükledimde 4.4.4 sürüme dönmek istersem dikkat etmem gereken bişey var mı acaba samsungta bişey yapmadan recovery ile geçiş yapıyordum şimdi önce kernel falan atmam gerekiyor mu yada flashtool ile sıfırdan mı kurmalıyım bu konularda epey bilgim var da hangi sırayı izlemeliyim yada kısaca dikkat etmem gereken bişey var mı ...
cevap veren arkadaşlara şimdiden tşk ederim.... bu arada telefon z2 :)
bu arada 5.0 sürümü orjinalide böyle olur mu bilmiyorum ama tabiri caizse resmen kaymak yaa telefon akıyo ama işte biraz kurtluyum duramıyom rom atmadan denemeden, geçiş yaparken yanlış bişey yapmak istemiyorum teli pert etmeyelim :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
arkadaşlar bilgisi olanlara sorayım cm 5.0.2 sürümü yükledimde 4.4.4 sürüme dönmek istersem dikkat etmem gereken bişey var mı acaba samsungta bişey yapmadan recovery ile geçiş yapıyordum şimdi önce kernel falan atmam gerekiyor mu yada flashtool ile sıfırdan mı kurmalıyım bu konularda epey bilgim var da hangi sırayı izlemeliyim yada kısaca dikkat etmem gereken bişey var mı ...
cevap veren arkadaşlara şimdiden tşk ederim.... bu arada telefon z2 :)
bu arada 5.0 sürümü orjinalide böyle olur mu bilmiyorum ama tabiri caizse resmen kaymak yaa telefon akıyo ama işte biraz kurtluyum duramıyom rom atmadan denemeden, geçiş yaparken yanlış bişey yapmak istemiyorum teli pert etmeyelim :)
FlashTool ile flaşlarsan dönersin başka yapman gereken birşey yok.
Ayrıca boatloader pasif iken ota veya pc companion üzerinden güncelleme alamazsın ya kapatcan yada güncellemeyi flashtool ile yükliycen

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: osicik

osicik

Üye
FlashTool ile flaşlarsan dönersin başka yapman gereken birşey yok.
Ayrıca boatloader pasif iken ota veya pc companion üzerinden güncelleme alamazsın ya kapatcan yada güncellemeyi flashtool ile yükliycen
eyvallah kardeş sağolasın biraz takılayım sevdim loliyi :)

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
zencibitc

zencibitc

Üye
iyi günler benide listeye yazarsanız sevinirim 14w47 üretim aldım sorunsuz imei kayıtlı bizdeuygun.comdan 1350 tlye aldım :)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ekledim, hayırlı olsun.

zencibitc

zencibitc

Üye
sağolun lolipop neaman gelicek bilginiz varmı ?

0MG90

0MG90

Üye
Şubat başı gelir büyük ihtimalle

• Beğen
Tepkiler: archh
zencibitc

zencibitc

Üye
peki teşekkürler iyigünler

Üst Alt