osicik
Üye
O değil de S800'lü Note 3 mü yoksa Z 2 mi ?boot.img 'i fastboot modda flashlıyorsun.
Sonra cwm girip, wipeları yapıp, romu flashlıyorsun.
O değil de S800'lü Note 3 mü yoksa Z 2 mi ?
O zaman ben de Z2 alırım. Benim senden neyim eksikBen olsam Z2 alırım ama Note 3'de hoş cihaz. Beğendiğini al derim kısacası.
Sony ayrıcalıktir.bende z2 ile ayfon 5s arasinda kaldim napsamki
Kardeşim ben iPhone 6 ile Z2 arasında kaldığım hâlde Z2 alıyorum.bende z2 ile ayfon 5s arasinda kaldim napsamki
Kardeşim ben iPhone 6 ile Z2 arasında kaldığım hâlde Z2 alıyorum.
kardeşim bişey daha sorsam boot u flashladım recovery den wipeleri yapıp telsa romu yada cm romu kurup gapps ta kuruyorum hata vermiyor herşey güzel ama reboot yapınca tel açılmıyor neden olabilir acaba kurulum anlatımı böyle... samsung romlarda cm kurunca kurulum bitiminde reboot yapmadan wipe cache ve dalvik yapıyoduk öyle bişeyle alakalı olur mu yoksa biyerde hata mı yapıyorum...boot.img 'i fastboot modda flashlıyorsun.
Sonra cwm girip, wipeları yapıp, romu flashlıyorsun.
kardeşim bişey daha sorsam boot u flashladım recovery den wipeleri yapıp telsa romu yada cm romu kurup gapps ta kuruyorum hata vermiyor herşey güzel ama reboot yapınca tel açılmıyor neden olabilir acaba kurulum anlatımı böyle... samsung romlarda cm kurunca kurulum bitiminde reboot yapmadan wipe cache ve dalvik yapıyoduk öyle bişeyle alakalı olur mu yoksa biyerde hata mı yapıyorum...
bi de benim z2 bazen reset atıyo kapanıp açılıyo neden olabilir.... böyle bi sorun yaşayan var mı acaba...
z3 al usta 2000Z2 almayı düşünüyordum ancak ithalatçı garantili diye biraz korkuyordum. Az önce ithalatçı firma olan Delta Servisi aradım. Kronik problemlerden ( kasa açıklığı , şebeke problemi , lens kayması ) gibi sorunu olan cihazları sorunsuz bir telefonla ( Z2 ) karşılaştırıyorlarmış eğer bir sorun varsa yeni telefon gönderiyorlarmış.
Kardeşim Z2 ile Z3 arasında ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum. Arada 600 lira fark var. Hem 2 tane alacağız 1200 lira fark eder. Ayrıca 2000 liram olsa şuan üzerine biraz daha koyup iPhone 6 Plus alırım.z3 al usta 2000ye düştü hepsiburada.com da
Benim için ısınma problem değil. Çünkü gündelik kullanımda ısınma olmaz. Yüksek grafikli oyunlarda bi nebze ısınır ama yüksek donanıma sahip bütün cihazlar için geçerli bu. 4k video çekerken 5 dakikadan sonra ısınıyormuş. Benim ısınma ile ilgili bir sorunum yok. Bakalım ne yapacağızinternette inceleme videosunu izledimde ısınma sorununu biraz olsun halletmişler biraz daha az ısınıyor z3 z2'ye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?