0MG90
Üye
Ne Z3'müş ya. Şimdiye kadarki en iyi telefonumuz Z2 diyorlar her ön izlemeyi ilk Z3 alıyor. Z2 N'yi almazsa şaşırmam.Z3 e gelecek diyorlar hocambu arada o kilit kapanırken aniden kapanmama olayı çok güzel onu istiyordum iyi oldu
Ne Z3'müş ya. Şimdiye kadarki en iyi telefonumuz Z2 diyorlar her ön izlemeyi ilk Z3 alıyor. Z2 N'yi almazsa şaşırmam.Z3 e gelecek diyorlar hocambu arada o kilit kapanırken aniden kapanmama olayı çok güzel onu istiyordum iyi oldu
Umarım alır ama tasarım olarak z3 devrim oldu sonydeNe Z3'müş ya. Şimdiye kadarki en iyi telefonumuz Z2 diyorlar her ön izlemeyi ilk Z3 alıyor. Z2 N'yi almazsa şaşırmam.
aynen z3 e verilen yazılımı z2 ye vermek zor olmasa gerek .Ne Z3'müş ya. Şimdiye kadarki en iyi telefonumuz Z2 diyorlar her ön izlemeyi ilk Z3 alıyor. Z2 N'yi almazsa şaşırmam.
OlmadıKilit ekranındaki saat kendiliğinden analog saat oluyor. Diğer saatleri seçtiğim halde. Bu sorunu başka yaşayan varmı?
Müzik ve What's New güncellendi bendebugün bana 2 mblik bi üncelleme geldi. .575 deyken. sizede geldimi ?
Bende bi sıkıntı yok gayet akıcı telefonSon iki güncellemede telefon iyice deliye döndü kendı kendine sureklı kapanmalar donup kalmalar kamerayı her 3 açmadan 1ınde donup kalıyor, başka sorun yaşayan var mı?
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulaklıkta mı hoparlör de mi? Eski Walkman apk'sı yükleyin isterseniz.Bede neredeyse hıc duyulmuyor oncekı surumlerdeıs yerınde makınaların arasında sesı kısıp dınlıyordum ama sımdı.ses sonda yınede tatmın edıcı degıl
Yaz'a kadar devam edecek Beta Marshmallow. STAMINA finale gelince geçin bence.Ben hala lolipoptayım :/ marshmallow'un betadan çıkmasını bekliyorum yüklemek için.
Kulaklığa göre değişir o zaman. Bende MDR-NC31E var. Gürültü engelleyici açık ve ayarlarda o kulaklık seçili gayet yüksek ses çıkıyor.Kulaklıkta dınlerken ses az cıkıyor. Eskı walkman apk yuklersem duzelme olurmu ?
Apk yuklenmeyor![]()