Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
eğer gerekli bilgileri verirseniz bende katılabilirim :) burda konu açmıştım ama kimseden ses çıkmıyo bari sizler biraz detaylı bilgi verin z1 hakkında. kısacası bana biraz gaz verirseniz bikaç güne alırım :)

Tavsiye - sony xperia z1 ? - MaxiCep

kısacası arkadaşlar en çok merak ettiğim ses olayı nasıl yeterlimi çokmu zayıf. artı ekran kalitesi canlılık nasıl bikaç video izledim karşılaştırma z2 ciddi anlamda fark var z1 den onun ekran çok iyi ama z1 de yeterli gibi geldi. artı yazılım desteği nasıl hangi sürüm android var z1 için. yani bikaç ince ayrıntı eksi ve artılar olarak bilgi verirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: enver_techno

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
eğer gerekli bilgileri verirseniz bende katılabilirim :) burda konu açmıştım ama kimseden ses çıkmıyo bari sizler biraz detaylı bilgi verin z1 hakkında. kısacası bana biraz gaz verirseniz bikaç güne alırım :)

Tavsiye - sony xperia z1 ? - MaxiCep

kısacası arkadaşlar en çok merak ettiğim ses olayı nasıl yeterlimi çokmu zayıf. artı ekran kalitesi canlılık nasıl bikaç video izledim karşılaştırma z2 ciddi anlamda fark var z1 den onun ekran çok iyi ama z1 de yeterli gibi geldi. artı yazılım desteği nasıl hangi sürüm android var z1 için. yani bikaç ince ayrıntı eksi ve artılar olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Özellikleri konunun üstünde yazıyor, kullanım olarak süper, kamera ekran pil Update kalitesi gayet iyi, ama Z2 ile kıyaslanmaz. Akıllı aksesuarları da aldın mı inanılmaz oluyor. ;)
KitKat kullanıyor ve gayet stabil.
Tek eksiği Türkiye'de görüntülü görüşme yapamıyor, skype viber tango felan lazım, onun dışında herşeyi iyi ;)

najanaja

najanaja

Üye
Özellikleri konunun üstünde yazıyor, kullanım olarak süper, kamera ekran pil Update kalitesi gayet iyi, ama Z2 ile kıyaslanmaz. Akıllı aksesuarları da aldın mı inanılmaz oluyor. ;)
KitKat kullanıyor ve gayet stabil.
Tek eksiği Türkiye'de görüntülü görüşme yapamıyor, skype viber tango felan lazım, onun dışında herşeyi iyi ;)
walla ben konu açmıştım dediğim gibi arkadaş bu konunun linkini verdi ben ilk sayfaya bakmadım bile açıkçası dierkt sormuştum :) saolasın elbet z2 yle kıyaslanamaz ama benim düşüncemde sanırım fazlasıyla yeterli sanırım almakta karar verdim artık zaten :) büyük ihimal hafta sonuna kadar alırım heralde teşekkürler. görüntülü görüşmeyle pek işim olmuyo bana görüntüsüzü yetiyo :)

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
walla ben konu açmıştım dediğim gibi arkadaş bu konunun linkini verdi ben ilk sayfaya bakmadım bile açıkçası dierkt sormuştum :) saolasın elbet z2 yle kıyaslanamaz ama benim düşüncemde sanırım fazlasıyla yeterli sanırım almakta karar verdim artık zaten :) büyük ihimal hafta sonuna kadar alırım heralde teşekkürler. görüntülü görüşmeyle pek işim olmuyo bana görüntüsüzü yetiyo :)
rica ederim, şimdiden hayırlı olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Invoke

Invoke

Üye
Şekli yeter ya... Millet beğenmiyor ama tasarım çok hoş bence. :D Havuzda sektireceksin bunu. :ehe

sasdaspas

sasdaspas

Üye
.
Şekli yeter ya... Millet beğenmiyor ama tasarım çok hoş bence. :D Havuzda sektireceksin bunu. :ehe
Tasarım süper abi. Bunu Note-3 ün plastiğiyle mi kıyaslıyorlar ben anlamadım. İnsanın eline oturması çok iyi keskin kenarı olmadığı için.File Commender dışında dosya Yöneticisi sıkıntılı oluyor, dosya yazma işlemi kısıtlandırılmış bana saçma geldi neden Böyle 1 şey yapmışlar anlamsız

najanaja

najanaja

Üye
zaten en çok tasarım konusundan dolayı sony seçiyorum gerçekten harika bi tasarım var bence. ben bu samsunglar lg ler gibi ovalimsi tipleri hiç sevmiyorum samsung hala çağ atlayamadı tutturdu bi o tipi hepsi aynı tellerin :) bence dikdörtgen düz hatlı teller daha şık duruyor. valla şu huawei bile samsunga on basar tasarımda bu telin tipide çok hoşuma gidiyo bundan incesi yoktur heralde :) normal bi dosya yönetici iş görmüyomu ? ben es kullanıyorum wifi üzerinden dosya transfer özelliği olduğu için hep onu kullanıyorum usb bağlamadan wifi den atıyorum herşeyi :)

Invoke

Invoke

Üye
Root Explorer ya da X-plore. :pro:

Invoke

Invoke

Üye
Çoook var.

Bilmiyorum, wifi bilmemnesini. :D

najanaja

najanaja

Üye
Çoook var.

Bilmiyorum, wifi bilmemnesini. :D
valla ben usb sök tak sevmiyom ondan en rahatı wifi üzerinden iki dk ka atıveriyom hemen rahat oluyo es dosya da o var ek başka prolar kurcama tek proyla görüyom işimi :) neyse hadi iyi geceler kardeş ben kaçar artık.

Invoke

Invoke

Üye
İyi geceler. :D

02samsat

02samsat

Üye
Iyi geceler

najanaja

najanaja

Üye
walla beyler z2 de alma ihtimalim var artık :) bugün uğradım bankaya 2000 tl kredi çekim :D ayda 180 12 ay rahat öderim ben onu hazır çekmişken biraz fazla çekem dedim :) yani şuan z2 yide rahatlıkla alabilecek durumdayım ama hala karar aşamasındayım :) anasını satayım 3 ay sonra ucuzluyacağını bile bile de insanın alası gelmiyo :) şimdi verecen 2000 küsür 3 aya bakcan 1800 lere düşmüş rahat 400-500 düşer heralde 3 ay sonrasına bilmiyorum şuan çok kararsızım :)

zgonacy

Üye
walla beyler z2 de alma ihtimalim var artık :) bugün uğradım bankaya 2000 tl kredi çekim :D ayda 180 12 ay rahat öderim ben onu hazır çekmişken biraz fazla çekem dedim :) yani şuan z2 yide rahatlıkla alabilecek durumdayım ama hala karar aşamasındayım :) anasını satayım 3 ay sonra ucuzluyacağını bile bile de insanın alası gelmiyo :) şimdi verecen 2000 küsür 3 aya bakcan 1800 lere düşmüş rahat 400-500 düşer heralde 3 ay sonrasına bilmiyorum şuan çok kararsızım :)
ben kullanıyorum memnunum hocam :)

• Beğen

zgonacy

Üye
najanaja

najanaja

Üye
Fas'tan getirttim babama 700 dolara hocam 130 lirayada kaydettirdik tamamdır
o kadar uzaktan gelmesine rağmen pekte ucuz sayılmaz :) 1500+130=1630 yine iyi az deil rahat bi 600 tl kurtarmışın :) valla benim işte nasıl zabdedicem bilmem millet bana güler heralde temizlik işlerinde çalışıyom :) nasıl cepte rahat duruyomu eğil kalk falan yapınca rahatsız ediyomu ? neyse benim mesai saati geliyo gitmem gerekiyo :)

zgonacy

Üye
o kadar uzaktan gelmesine rağmen pekte ucuz sayılmaz :) 1500+130=1630 yine iyi az deil rahat bi 600 tl kurtarmışın :) valla benim işte nasıl zabdedicem bilmem millet bana güler heralde temizlik işlerinde çalışıyom :) nasıl cepte rahat duruyomu eğil kalk falan yapınca rahatsız ediyomu ? neyse benim mesai saati geliyo gitmem gerekiyo :)
cepte hiç sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar. ilk aldığımda elime büyük geliyodu 2 günde alıştım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
vay @najanaja Z1 ha :D aramıza hoşgeldin deriz :)

• Beğen

Üst Alt