Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazlarında 4.4.2 sürümünde sesin ahizeden gelme yada az çıkma sorunu yaşayan arkadaşlar PC Compain ile onarım yapınız sonrasında fabrika ayarlarına dönüp deneyiniz.:oke:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve ŞenolTÜRK

atiakgun26

Üye
Arkadaşlar şu bugün Fix güncellemesiyle bütün sorunlar çözüldümü ki ben hala geçmedim 4.4.2 ye korkuyom :D

tatula38

tatula38

Üye
Arkadaşlar şu bugün Fix güncellemesiyle bütün sorunlar çözüldümü ki ben hala geçmedim 4.4.2 ye korkuyom :D
Isınma biraz azaldı şarjın hızlı azalması da düzeltilmiş kamera performansında ise bi değişiklik farketmedim. Şuanki haliyle 4.3ten daha iyi bence.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, Nextman ve enver_techno

atiakgun26

Üye
Arkadaşlar yükledim kitkatı süper olmuş şuana kadar hiçbir hata görmedim

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Nextman

atiakgun26

Üye
Pildede artış var

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben Global rom yükledim 757 güncelleme yaptım 2günden.aşağıda gitmiyor ;)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK

atiakgun26

Üye
Xperia Lounge hala ne işe yarıyor onuda çözemedim bi :-D �Birde aviate diye bir Launcher buldum herkesin bakmasını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Aviate için reservation istiyor, bana yollayabilir misin kardeşim? :)

sasdaspas

sasdaspas

Üye
Klavye için tuş sesi var mı beyler yaa?

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadaşlar Z1 almak istiyordum özellikle samsung ve plastikten kaçmak için ama şimdi Z2 çıktı ve muhtemelen 2-3 hafta içinde piyasada z2yı beklemelimiyim aradaki fark fiyata değer mi ben Htc One M8 almaya gittim kullanımında rahatsız olduğum için ve kameraki ultrapıxel saçmalığı yüzünden vazgeçtim anlayacağınız Z2 fiyat olarak One M8ı gecmezse alabilirim yorumlarınız nelerdir

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Fiyat kaç tl olur bilmem ama z2 yi bekle derim

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Klavye için tuş sesi var mı beyler yaa?
Sesleri istiyorum diyorsanız açtığınız konuya ekledim.Bu arada gençler cihaza root yapmadan sistem dosyalarını çekmenin bir yolunu buldum x plore dosya Yöneticisi ile bilginize ;)

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Sesleri istiyorum diyorsanız açtığınız konuya ekledim.Bu arada gençler cihaza root yapmadan sistem dosyalarını çekmenin bir yolunu buldum x plore dosya Yöneticisi ile bilginize ;)
Biraz açıklasan Sait abi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Biraz açıklasan Sait abi
Önce izniniz.yok.dedi.ama.arkadaş için sesleri.bu yöntemi kullanarak aldım şenol kardeşim. Xplore dosya Yöneticisi ile açıp System klasörüne girdim zip yap dedim sonra kopyaladım oldu :)

• Beğen
Tepkiler: enver_techno ve ŞenolTÜRK

Üst Alt