enver_techno
Üye
Sen yükledin mi? Ne gibi değişiklikler var?
Sen yükledin mi? Ne gibi değişiklikler var?
daha yüklemedim okuldayımSen yükledin mi? Ne gibi değişiklikler var?

Tamamdaha yüklemedim okuldayım![]()

Isınma biraz azaldı şarjın hızlı azalması da düzeltilmiş kamera performansında ise bi değişiklik farketmedim. Şuanki haliyle 4.3ten daha iyi bence.Arkadaşlar şu bugün Fix güncellemesiyle bütün sorunlar çözüldümü ki ben hala geçmedim 4.4.2 ye korkuyom![]()
En iyisini yapmışsınız.Arkadaşlar yükledim kitkatı süper olmuş şuana kadar hiçbir hata görmedim
Klavye için tuş sesi var mı beyler yaa?
Sesleri istiyorum diyorsanız açtığınız konuya ekledim.Bu arada gençler cihaza root yapmadan sistem dosyalarını çekmenin bir yolunu buldum x plore dosya Yöneticisi ile bilginizeKlavye için tuş sesi var mı beyler yaa?
Biraz açıklasan Sait abiSesleri istiyorum diyorsanız açtığınız konuya ekledim.Bu arada gençler cihaza root yapmadan sistem dosyalarını çekmenin bir yolunu buldum x plore dosya Yöneticisi ile bilginize![]()
Önce izniniz.yok.dedi.ama.arkadaş için sesleri.bu yöntemi kullanarak aldım şenol kardeşim. Xplore dosya Yöneticisi ile açıp System klasörüne girdim zip yap dedim sonra kopyaladım olduBiraz açıklasan Sait abi

Ayarlar/dil ve giriş/xperia klavye/ses ve titreşim ile klavye sesini açabilirsin