Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
30 dakika tatlı su ancak tuzlu su yada başka bir uzun süreli sıvı temasında sıkıntılı birçok cihaz gördüm.ya zaten havuz içi çekim en fazla 20 dakika yaptım tık yok cihazda en çok insanın hoşuna giden çevreden gelen ani tepkiler.:sirit: Isınma sorunu s4 gibi yada başka cihazlar gibi değil tabi bana göre kapalı şarj etmeye ve sonuna kadar kullanmayı prensib edinmişimdir .Yeri geldi iki film ve 4saat oyun oynadım 3saat müzik dinledim hiç sorun olmadı. Z2 ekran değerleri Tabiki daha iyi.güle güle kullan:)
millet ağzı açık baka kalıyodur :) gerçekten güzel bişeydir sualtı çekimi :) şimdi geç oldu gayrı yarın işten gelince en azından bi çeşme altı yaparım o duyguyu tadayım :) Tekrar teşekkürler kardeşim. umarım z2 yle ilişkimiz uzun süreli olur :Do kadar işleme iyi dayanmış :) tüm bunlara 1 günmü gidiyo şarj? valla öle bile olsa çok çok iyi çoğu cihaz 4 saat lik oyuna bile dayanmaz şarjı :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
2gün tabi bu konuda sık soru soran oluyor bende onlara tek bişey söylüyorum ekran görüntüsüne bakalım genelde alırım .Sonrasında gereksiz batarya ve sistem temizleme uygulaması yüklemiyorum.ilk defa bu cihazda akıllı durdum :sirit: root ve rom ihtiyacı hissetmedim fazla bazı işler sıkıntılı tabi en azından root ve sayaç sorunu yok s4 gibi.:)

najanaja

najanaja

Üye
2 günmü valla süper performans :) ben sadece clean master kullanıyorum bi uygulama falan kaldırdım mı geri kalan atık dosyalarını falan temizliye sistem önbelleği temizliyo iyi oluyo. diğer türlü ram temizleme boş iş android sistem belli sen istediğin kadar kapat hepsi yine açılıyo o pil tasarrufuymuş ram rahatlatmakmış hepsi yalan bence :) hiçbi program bu konuda işe yaramaz bence. sanırım bende rootla falan uğraşmam bu haliyle güzel root a ihtiyaç duymam heralde.

atiakgun26

Üye
Beyler Philips smart tv aldık ve bunda miracles var telefona bağlandım fakat görüntüyü aktaramadım bi bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

najanaja

najanaja

Üye
benzer bişeyde ben sorayım :) z1 de ekranı yansıt varmı bilmiyorum ama bunda nasıl kullanacam bu özelliği tv de ek bişey olmasımı gerekiyo ekranı yansıt ı açıyorum ama tv yi bulmuyor. diğer türlü throw ve dlna bağlanıyor. ben telin ekranını tv ye aktarmak istiyorum varmı bunun bi yolu acaba?

atiakgun26

Üye
tvde olması lazım bizde miracast kablosuz ekrana yansıtma var tvyi görüyor fakat yansıtamıyorum

najanaja

najanaja

Üye
tv de yok kardeş lg lw5500 3 senelik falan benim tv. miracast olmadan yansıtmanın bi yolu yokmu ki android te. olmadı mini hdmi alacam kabloyla olur heralde.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

MhL kablosu en Sağlam'ı arkadaşlar bakın burda anlatımı var Z1ve Z2 için geçerli

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve najanaja
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Z2 için şimdi güncelleme geldi

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Nextman
02samsat

02samsat

Üye
Hangi güncelleme acaba

najanaja

najanaja

Üye
pc suite daha önce geldi ben yükleyeli 4-5 gün oluyo baktım telde yok bi ara pc ye bağlamıştım pc suite yazılım güncellemesi var dedi ordan yükledim. fazla bişey değil sadece ufak tefek düzenleme, yenilikler bunlar.

This upgrade for your Xperia™ smartphone includes many improvements, such as:
  • Improved camera performance & function with faster start time and better auto focus
  • Enhanced in-call audio with fine tuned noise cancellation
  • Improved FM radio function
  • Graphics improvements with smoother scrolling and image movement
  • Improved stability with the latest bug fixes and enhancements
yeni bi güncelleme daha gelmiş z2 için bu seferki değişiklikler güzel özellikle 4k video hafıza kartına kaydedilebilecekmiş. Değişiklikler bunlar ama ben baktım ne pc de ne telde bişey yok bakalım bize ne zaman gelecek :) @senoltürk

1. 4K video recording overheating related to processing and microSD card type
2. Sound bug related to inconsistency of external and internal speakers on the music player, notifications and alarm
3. Heating issues whenever the camera app is active
4. Battery drain found on KitKat 14.3.A.0.681 firmware build version
5. Some cases of sluggish and slow camera performance
6. Memory card restrictions applied by Android KitKat as default
7. Lack of audio output for incoming call, message and other notifications on the dual front stereo speakers.bu arada sürüm bu söylemeyi unutmuşum :) 17.1.1.A.0.438

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve ŞenolTÜRK
tatula38

tatula38

Üye
:alkisAndroid 4.4.4 güncellemesi verildi hayırlı olsunWhat's New ve Pixlr Express diye iki uygulama yüklendi güncellemeyle beraber bunun dışında belirgin bir fark görmedim henüzFirmware 14.4.A.0.108 changelog for the Xperia Z1, Z Ultra and Z1 Compact
Android 4.4.4 including the latest enhancements and security updates from Google
Updated and improved camera experience
Improvements when using Google voice, Contacts, Music streaming and Google+
The latest versions of our Sony apps for you to enjoy
All of our latest bug fixes, optimisations & improvements
Yazıyor xperiablog ta.

02samsat

02samsat

Üye
Z1 için mi bende hala bir gelisme yok

02samsat

02samsat

Üye
:alkisAndroid 4.4.4 güncellemesi verildi hayırlı olsunWhat's New ve Pixlr Express diye iki uygulama yüklendi güncellemeyle beraber bunun dışında belirgin bir fark görmedim henüzFirmware 14.4.A.0.108 changelog for the Xperia Z1, Z Ultra and Z1 Compact
Android 4.4.4 including the latest enhancements and security updates from Google
Updated and improved camera experience
Improvements when using Google voice, Contacts, Music streaming and Google+
The latest versions of our Sony apps for you to enjoy
All of our latest bug fixes, optimisations & improvements
Yazıyor xperiablog ta.

Pc de mi yükledin yoksa cihaz üzerinde güncelleme yaptınız

tatula38

tatula38

Üye
Pc den yükledim

02samsat

02samsat

Üye
PC den baktım birşey yok maalesef :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güncelleme gelmiş bakalım neler değişmiş :eller:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Buda az önce checker ile test ettim yakında gelir tele ;)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 02samsat
02samsat

02samsat

Üye
Bana niye gelmemiş acaba???

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bana niye gelmemiş acaba???
Daha Bu akşam üzeri dağıtımlar yüklendi acele etmeyin gelir :) ama stabil olduğu ve ısınma sorunu gibi düzeltmelerin yapıldığını Rusya sürümünü yükleyenler söylüyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve 02samsat

Üst Alt