najanaja
Üye
millet ağzı açık baka kalıyodur30 dakika tatlı su ancak tuzlu su yada başka bir uzun süreli sıvı temasında sıkıntılı birçok cihaz gördüm.ya zaten havuz içi çekim en fazla 20 dakika yaptım tık yok cihazda en çok insanın hoşuna giden çevreden gelen ani tepkiler.Isınma sorunu s4 gibi yada başka cihazlar gibi değil tabi bana göre kapalı şarj etmeye ve sonuna kadar kullanmayı prensib edinmişimdir .Yeri geldi iki film ve 4saat oyun oynadım 3saat müzik dinledim hiç sorun olmadı. Z2 ekran değerleri Tabiki daha iyi.güle güle kullan
![]()
gerçekten güzel bişeydir sualtı çekimi
şimdi geç oldu gayrı yarın işten gelince en azından bi çeşme altı yaparım o duyguyu tadayım
Tekrar teşekkürler kardeşim. umarım z2 yle ilişkimiz uzun süreli olur
o kadar işleme iyi dayanmış
tüm bunlara 1 günmü gidiyo şarj? valla öle bile olsa çok çok iyi çoğu cihaz 4 saat lik oyuna bile dayanmaz şarjı 
Isınma sorunu s4 gibi yada başka cihazlar gibi değil tabi bana göre kapalı şarj etmeye ve sonuna kadar kullanmayı prensib edinmişimdir .Yeri geldi iki film ve 4saat oyun oynadım 3saat müzik dinledim hiç sorun olmadı. Z2 ekran değerleri Tabiki daha iyi.güle güle kullan
Android 4.4.4 güncellemesi verildi hayırlı olsunWhat's New ve Pixlr Express diye iki uygulama yüklendi güncellemeyle beraber bunun dışında belirgin bir fark görmedim henüzFirmware 14.4.A.0.108 changelog for the Xperia Z1, Z Ultra and Z1 Compact