atiakgun26
Üye
e-postanı ver kardeş yollıyım.Aviate için reservation istiyor, bana yollayabilir misin kardeşim?![]()
e-postanı ver kardeş yollıyım.Aviate için reservation istiyor, bana yollayabilir misin kardeşim?![]()
Yolladım kardeş ;-)[email protected]teşekkürler
Teşekkür ederimYolladım kardeş ;-)
O güncellemeyi ben de anlamadım, 6,9 mb felandı değişiklik farkedemedim :/Bugün bana bir güncelleştirme geldi. Yaptım ama değişikliği farkeden var mı?
Garip, sadece Iphone 5'te görmüştüm yamulmayı.Merhaba arkadaşlar
Telefonda eğilme yamulma gibi sorun gören var mı? Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok oyun oynamaya korkuyorum yamulacak diye.
Play Store'da Light Manager gibi bişey var, o yapıyor diye biliyorum, flaş felan yakıyor, renkli led bildirimlerini kontrol ediyor felan.Arkadaşlar amca oğlunda iphone 5s var onda arama olunca whats apptan mesaj gelimce falan arka ışık yanıyor onu bizde yapabiliyomuyuzLed ışık uyarısı diye bişiymiş
Gerçekçi gelmedi bana ..Beyler benim kamera arada donuyor foto çekerken. Sizde de oluyor mu?Sizce gerçek mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hiç dikkat etmedim ama bildiğim kadarıyla yok. ,Z2'nin 4K'sı var sadece diğer herşeyi aynı.beyler sizin cihazlarda z2 de olduğu gibi videoyu yavaş modda oynatma yapabiliyoz mu?
z2 nin kamera olarak artıları nelerdir ?
Aramıza hoşgeldin, listeye ekledimMerhaba arkadaşlar. Beni de kulübe ekler misiniz? Bende telefonu yeni aldım