Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

h_emre_s

h_emre_s

Üye
arkadaşlar kardeşimde neo v vardı ilk çıktığı günden beri kullanıyordu tlf yenileyecem z1 compact istiyor tavsiye edermisiniz bide tlf olum ve olumsuz yorumlarını yazsanız sevinirim 1-2 gün içinde alcam tlf z1 compact z1 benziyor acaba yorum yazabilirmisiniz

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Farkları ; ekran Boyutu küçük ve pil daha az güçte.
Onun dışında her şey aynı

sasdaspas

sasdaspas

Üye
Bugün bana bir güncelleştirme geldi. Yaptım ama değişikliği farkeden var mı?

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
3onur5

3onur5

Üye
Z1 compacti olan biraz sarj suresinden bahsedebilir mi kac saat gidiyo kullanimda

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
Merhaba arkadaşlar
Telefonda eğilme yamulma gibi sorun gören var mı? Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok oyun oynamaya korkuyorum yamulacak diye.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Merhaba arkadaşlar
Telefonda eğilme yamulma gibi sorun gören var mı? Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok oyun oynamaya korkuyorum yamulacak diye.
Garip, sadece Iphone 5'te görmüştüm yamulmayı.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Kasti olarak yapmadığın sürece bişey olmaz, kendi kendine yamulma diye bişey yok.

atiakgun26

Üye
Arkadaşlar amca oğlunda iphone 5s var onda arama olunca whats apptan mesaj gelimce falan arka ışık yanıyor onu bizde yapabiliyomuyuzLed ışık uyarısı diye bişiymiş

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar amca oğlunda iphone 5s var onda arama olunca whats apptan mesaj gelimce falan arka ışık yanıyor onu bizde yapabiliyomuyuzLed ışık uyarısı diye bişiymiş
Play Store'da Light Manager gibi bişey var, o yapıyor diye biliyorum, flaş felan yakıyor, renkli led bildirimlerini kontrol ediyor felan.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Moto G, çaktırmayın. :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
sasdaspas

sasdaspas

Üye
Beyler benim kamera arada donuyor foto çekerken. Sizde de oluyor mu?Sizce gerçek mi?

ali.clay

ali.clay

Üye
beyler sizin cihazlarda z2 de olduğu gibi videoyu yavaş modda oynatma yapabiliyoz mu?
z2 nin kamera olarak artıları nelerdir ?

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Beyler benim kamera arada donuyor foto çekerken. Sizde de oluyor mu?Sizce gerçek mi?
Gerçekçi gelmedi bana ..
beyler sizin cihazlarda z2 de olduğu gibi videoyu yavaş modda oynatma yapabiliyoz mu?
z2 nin kamera olarak artıları nelerdir ?
Hiç dikkat etmedim ama bildiğim kadarıyla yok. ,Z2'nin 4K'sı var sadece diğer herşeyi aynı.

02samsat

02samsat

Üye
Merhaba arkadaşlar. Beni de kulübe ekler misiniz? Bende telefonu yeni aldım

• Beğen
Tepkiler: sasdaspas ve enver_techno

Üst Alt