Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
vay @najanaja Z1 ha :D aramıza hoşgeldin deriz :)
yaaa şaşırdın dimi :D dur hele bakalım dediğim gibi emin deilim z2 de olabilir aslında z1 bana kesin yetecekte sırf ses ve ekran için z2 düşünüyorum bi video izlemiştim şimdi bulamadım z1, z1 mini ve z2 ekran testi z1 mini bile z1 den daha canlıydı bide heryerde sesi zayıf diyolar ondan kararsız kaldım :) buda çok güzelmiş timeshift varmı z1 de?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Nextman

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
yaaa şaşırdın dimi :D dur hele bakalım dediğim gibi emin deilim z2 de olabilir aslında z1 bana kesin yetecekte sırf ses ve ekran için z2 düşünüyorum bi video izlemiştim şimdi bulamadım z1, z1 mini ve z2 ekran testi z1 mini bile z1 den daha canlıydı bide heryerde sesi zayıf diyolar ondan kararsız kaldım :) buda çok güzelmiş timeshift varmı z1 de?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
TimeShift Burst var, video yok mâlesef. Ekran seviyeleri Compact'da ve büyüğünde aynı Triluminos HD Display, videoda oynama olabilir. Canlı Compactı inceledim öyle bişey yoktu, bildiğin Z1'in sıkıştırılmış hali ;)

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
TimeShift Burst var, video yok mâlesef. Ekran seviyeleri Compact'da ve büyüğünde aynı Triluminos HD Display, videoda oynama olabilir. Canlı Compactı inceledim öyle bişey yoktu, bildiğin Z1'in sıkıştırılmış hali ;)
burst dediğin seri foto çekimi sanırım :) valla bilmiyom dediğim gibi videoda 3 telde de aynı fotoları gösteriyodu ve z1 cidden bariz göze batıyodu :) bilmiyorum kardeşim düşünücem artık hemen karar vermek istemiyorum çünkü bu sefer bir alacam pir alacam :) ha bire tel deiştirmekten bıktım artık bi tane sağlam bişey alıp uzun süreli kullanacam o yüzden z2 mi diye alternetif düşünüyorum :) az para vermicez benim için ciddi bi miktar bu :) yardımların için teşekkürler. Karar verip aldığım zaman heber veririm :)

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ;) @najanaja

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Invoke

Invoke

Üye
Z1C IPS panel kullanıyor.

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Sony'nin kendisi söyledi 1 ile Compact'ın tek farkının boyut olduğunu, sanmıyorum IPS olduğunu :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Her yerde öyle yazıyor.

najanaja

najanaja

Üye
haydaaa n11 de 2090 tl + dock hediyeli Z2 :) bu çok iyiymiş valla. resmi garantili dediği distribütör olmuyo dimi orjinal yani? n11 sağlam dı sanırım alanlarda memnun sorunsuz almış.

3onur5

3onur5

Üye
eğer gerekli bilgileri verirseniz bende katılabilirim :) burda konu açmıştım ama kimseden ses çıkmıyo bari sizler biraz detaylı bilgi verin z1 hakkında. kısacası bana biraz gaz verirseniz bikaç güne alırım :)

Tavsiye - sony xperia z1 ? - MaxiCep

kısacası arkadaşlar en çok merak ettiğim ses olayı nasıl yeterlimi çokmu zayıf. artı ekran kalitesi canlılık nasıl bikaç video izledim karşılaştırma z2 ciddi anlamda fark var z1 den onun ekran çok iyi ama z1 de yeterli gibi geldi. artı yazılım desteği nasıl hangi sürüm android var z1 için. yani bikaç ince ayrıntı eksi ve artılar olarak bilgi verirseniz sevinirim.

ben z kullandım ama yinede yazayım ekran parlaklığı konusunda çok güzeldi ve ses konusundada yeterliydi ama oyun video falan izlerken telefonun hoparlörünün olduğu kısmı elinle kapatabiliyosun çok ters biyere koymuşlardı z de hoparlörü ama z1 ve z2 dede aynı yerdemi bilmiyorum almışken z2 al derim

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şimdiden hayırlı olsun dostum :) z2 al almışken @najanaja ;)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Z2 mi geliyor acaba O.o

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
ben z kullandım ama yinede yazayım ekran parlaklığı konusunda çok güzeldi ve ses konusundada yeterliydi ama oyun video falan izlerken telefonun hoparlörünün olduğu kısmı elinle kapatabiliyosun çok ters biyere koymuşlardı z de hoparlörü ama z1 ve z2 dede aynı yerdemi bilmiyorum almışken z2 al derim
saolasın kardeş öyle yapıcam z2 alıcam :)
Şimdiden hayırlı olsun dostum :) z2 al almışken @najanaja ;)
şimdiden çok teşekkür ederim kardeşim :) z2 de karar kıldım bende :) @Nextman
Z2 mi geliyor acaba O.o
Hayırlısıyla gelecek kardeşim :) akşamüstü iş çıkışı telefoncuma gidip bi konuşacam bakalım kandırabilirsem makul bi fiyata düşüttürücem :)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hadi hayırlısı. :D

02samsat

02samsat

Üye
Benim sorunum kamerada sorun var. Efektler arasında geçiş yaparken kamera donuyor. Birde Video Kayderken durdurup tekrar devam edebiliyor muyuz

najanaja

najanaja

Üye
e hadi hayırlı uğurlu olsun aldım gitti :D huawei+n8+1500 tl illaki zarar ettik napalım hiç yoktan iyidir. arkadaş önce n8 i almam dedi yaw alıver nolacak dedim alsam bile 200 sayarım dedi varya n8 e dönüp bakan yok artık nokia ölmüş milletin gözünde :) neyse 1500 param var dedim telleri 700 saydınmı denk geliyo dedim normalde 2200 demişti z2 yi tamam olur dedi. eve gittin cihazları sıfırladım gittim aldım geldim biraz daha ısrar ttim ula 50-100 bişey kısıver yok en son bu zaten herzaman yardımcı olmuştur eleman saolsun en iyi fiyatı tutar benim tellere ve iyide tuttu şimdi de bence. sonra ben sana bi güzellik daha yapayım dedi dock hediye etti yanında o iyi oldu :) ama cidden mükemmel ötesi bi cihaz bu özellikle ekran ve kamera on numara daha fazla kurcuklamadım ama sanırım hiçte pişmanlık duymayacağım :) yalnız şuan şarjda ve arkası çok ısınıyor bu normalmi acaba? baya bi sıcak.
resmi annemin 6633 yle çektim görüntü berbat :)

@-qarapapaq- @Nextman

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güle güle kullan kardeşim bir şey olursa adres belli;)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Güle güle kullan kardeşim bir şey olursa adres belli;)
Teşekkür ederim kardeşim aynen adresimiz elbet belli :) ısınması geçti cihazın umarım sorunlu üretmemiştir sony bu seriyi wallaha kafayı duvarlara vururum artık :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bende ne şarj nede ısınma sorunu oldu iki defa havuza girdim on numara cihaz bence Z2 de fotoğraf çekimi ve video için yeterli daha profesyonel isteyen SLR alır :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
najanaja

najanaja

Üye
Bende ne şarj nede ısınma sorunu oldu iki defa havuza girdim on numara cihaz bence Z2 de fotoğraf çekimi ve video için yeterli daha profesyonel isteyen SLR alır :sirit:
z1 i yakından hiç görmedim ama bunun ekran capcanlı :) kamera muhteşem valla neden oldu bilmiyom gari akşamüstü şarja taktığımda bi süre sonra baya ısınmıştı arka kısmı sonra soğudu gitti şimdi normal. bunlar su altında da çekim yapıyo dimi? bide deniz suyu zarar veriyomu? duyduğum kadarıyla girilebilir ama sonra tatlı suda iyice yıkayın deniyodu doğrumu?

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
z1 i yakından hiç görmedim ama bunun ekran capcanlı :) kamera muhteşem valla neden oldu bilmiyom gari akşamüstü şarja taktığımda bi süre sonra baya ısınmıştı arka kısmı sonra soğudu gitti şimdi normal. bunlar su altında da çekim yapıyo dimi? bide deniz suyu zarar veriyomu? duyduğum kadarıyla girilebilir ama sonra tatlı suda iyice yıkayın deniyodu doğrumu?
30 dakika tatlı su ancak tuzlu su yada başka bir uzun süreli sıvı temasında sıkıntılı birçok cihaz gördüm.ya zaten havuz içi çekim en fazla 20 dakika yaptım tık yok cihazda en çok insanın hoşuna giden çevreden gelen ani tepkiler.:sirit: Isınma sorunu s4 gibi yada başka cihazlar gibi değil tabi bana göre kapalı şarj etmeye ve sonuna kadar kullanmayı prensib edinmişimdir .Yeri geldi iki film ve 4saat oyun oynadım 3saat müzik dinledim hiç sorun olmadı. Z2 ekran değerleri Tabiki daha iyi.güle güle kullan:)

• Beğen

Üst Alt