Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

karayel90

karayel90

Üye
Malesef ben beğenemedim kamera 20.7 mp ama noise'lanma var kendim şu an SII kullanıyorum SII nin ekran bence Z1'in ekranından daha iyi

İyi yanları var tabi şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler :evet:.Ekran genişliği,işlemci hızı,ram kapasitesi,su geçirmeme özelliği,ses kalitesi,stamina modu vs. ama benim için kamera ve ekran çok önemli

enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun diyelim ;)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
baby_face_

baby_face_

Üye
4.4 de bahsedilen eğilme, bükülme yamulma ve kamera hataları ile karşılaşan arkadaşlar var mı?

sasdaspas

sasdaspas

Üye
Yaz beni de usta

sasdaspas

sasdaspas

Üye
Telefon özellikleri: ayak ısıtma, ütü yapma, su ısıtma, kız tavlama B-)

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Z1 de arayüzsel takılmalar varmi?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Yeni bir güncelleme gelecekmiş

• Beğen
Tepkiler: Nextman
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Evet, ben de duydum. Ses sorunu felan diyor,ama seste ne gibi bir bozukluk var da böyle bir güncelleme geliyor onu anlamadım..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bazı cihazlarda ses kulaklıktan geliyor cihaz resetliyo bende yok ama ,güncelleme veriyor sony boş durmuyor

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Invoke

Invoke

Üye
Abi sen ne zamandır Z1 kullanıyorsun? :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun. :D

• Beğen
sasdaspas

sasdaspas

Üye
Uygulama geçişlerinde ses düzeyi problemi oluyor. Herhalde onunla ilgili dirBenim bir sorum olacak. Yabancı sitelerde Z1 için kılıf bakıyordum. Aksesuar kısmında Z1 için kalem gördüm. Araştırdım. Z1 de kalem modu varmış ama kapalıymış. Arkadaşlardan bu konuda yardım istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
tatula38

tatula38

Üye
Yeni update (14.3.A.0.757) yayınlandı. Ama sadece Sound-bug onarılmış hala ısınma ve şarjın hızlı azalması devam ediyo.

• Beğen
Tepkiler: enver_techno ve baby_face_
enver_techno

enver_techno

Üye
    Konu Sahibi
Yüklüyorum şuan, bakalım nolcak. :hmmm
FOTA'da var mı diye baktığımda Movies uygulamasına güncelleme gelmiş ve ekstradan Video Unlimited eklemişler. sizde de öyle değil mi?

• Beğen
Tepkiler: tatula38

Üst Alt