valla kardeşim eylül gibi büyük ihtimal bence haziranda tanıtılır o cihaz . biz bekliyoruz moskovaya amerikadan sadece 200 dolar yüksek farkla geliyor applelar garbuşka denen bir manyak yer var burda iphone4sler 1200 tl sıfır sen açıyorsun ilk kutusunu sim free aynısını iphone5 içinde yapacaklar bende dahil moskovada okuyan arkadaşlar gidip alıcaz. burada teknoloji marketlerde fiyatı 40.000ruble garbuşkada 20.000 ruble uçurum var arada tam iki katı bizim türklerde burdan alıp milleti kekliyor yüksek fiyata türkiyede satıyorlar bizde bu yüzden kendimiz alıyoruz cebimizde getiriyoruz aile dosta.işte bundan dolayı moskovada herkezin elinde iphone var sanki belediye bedava dağıtmış gibi.5 ne zaman çıkar hakan ..?
))benim 5 ten beklentim hakan ekanın büyütülmesi zaten işlemcisi olsun grefik kartı olsun yeteince tatmin edici ülke fiyatı ne olursa olsun sanırım en mantıklısı beklemek eğer oda istenilen gibi bir cihaz olmazsa samsung alınır ki ı phone 5 büyük olasılıkla büyük ses getirir gs3 ün altında kalmaz..valla kardeşim eylül gibi büyük ihtimal bence haziranda tanıtılır o cihaz . biz bekliyoruz moskovaya amerikadan sadece 200 dolar yüksek farkla geliyor applelar garbuşka denen bir manyak yer var burda iphone4sler 1200 tl sıfır sen açıyorsun ilk kutusunu sim free aynısını iphone5 içinde yapacaklar bende dahil moskovada okuyan arkadaşlar gidip alıcaz. burada teknoloji marketlerde fiyatı 40.000ruble garbuşkada 20.000 ruble uçurum var arada tam iki katı bizim türklerde burdan alıp milleti kekliyor yüksek fiyata türkiyede satıyorlar bizde bu yüzden kendimiz alıyoruz cebimizde getiriyoruz aile dosta.işte bundan dolayı moskovada herkezin elinde iphone var sanki belediye bedava dağıtmış gibi.
ben bekleyin derim bende sabırsız birisiyim ama kuzu kuzu bekliyoruz))
aynen katılıyorumbenim 5 ten beklentim hakan ekanın büyütülmesi zaten işlemcisi olsun grefik kartı olsun yeteince tatmin edici ülke fiyatı ne olursa olsun sanırım en mantıklısı beklemek eğer oda istenilen gibi bir cihaz olmazsa samsung alınır ki ı phone 5 büyük olasılıkla büyük ses getirir gs3 ün altında kalmaz..
hatc one x i bizzat inceledim kağıt üzerinde etkileyici özelliklerini hiç göremedim yerlere göklere sığdırılamıyan kamerasının xperia s ten bir üstünlüğünü göremedim 1 gb ramın nerdeyse 650 mb ramını kullandığına şahit oldum ekranıda aman aman ilgimi çekmedi artı kasa çok sağlam hissi vermedi
sony xperia s etkileyici kamerası canlı ve net ekranıyla ilgimi çekmişti üstelik işlemci setine göre çok çok akıcı bir çalışma sağlıyordu ancak aldığımdan beri eleştrdiğim dış malzeme kalitesi ve çabuk çizilen ve yanma yapan ekranı cabası olarak kaldı
samsung galaxy s3 özellikleri hızı hoşuma gitmedi değil ama rezil olan bir müşteri desteği ve kasasını beğenmediğim bir model olarak beni düşündürmeye devam etti
nokia cidden sağlam kasa çıkartıyor modellerinde örneğin n8 taş gibi telefon ama gel gör ki şahsen bana hitap etmeyen işletim sistemi artı yeni wp li telefonları da ilgimi çekmeyen bir marka olarak kaldı
ah bir de günde iki üç kez şarj etmem gereken iphone 4 üm olmasa o telefona tekrar dönerdim yada 4s alırdım hemen ama bu defa umutluyum apple den ekran boyutu değişmese bile bataryayı daha sağlam çıkartmalarını şüphe etmeden bekliyorum sanırım yine en iyisi iphone 5 i beklemek son kararımda bu olacaktır
isabet olur hocam ben one x te tüm proglamları kapatırdım task killer i açar dım bir bakardım ki boş rem en fazla en baba 320 mb 1gb bize kalan miktar bence yine en mantıklısı ıphone 5 çünkü bend ebeklemedeyim en azından ne çıkarsa çıksın ilk bize çıkar ne kadar da elektonik bir eşya olursa olsun şu an elimizde tutuğumuz cihazlar kadar bize keşke dedirtmez..
sende gene iyi normalde htclerde 200 ü geçmiyor