Sony xperia s telefonumu sattım yeni telefon alacağım fikirlerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia s telefonumu sattım yeni telefon alacağım fikirlerinize ihtiyacım var
samsung wave, iphone 4, sony xperia s son kullandığım modellerdi

sony xperia s satma amacım açık açık söyleyeyim ekranı tıpkı süper amoled ekranlar gibi ekran yanması problemi olduğu içindir

iphone 4s düşünüyorum ama onunda iphone 4 kadar bile şarjı gitmediği batarya problemi beni düşündürüyor

htc one x aklıma çok yatıyor tegra3 4 çekirdek işlemci vs.. vs.. ama ciddi manada şarj problemi var deniliyor

samsung galaxy s3 daha çıkmadı

uzun süre beklemeyi de düşünmüyorum ne önerirsiniz

en azından sağlam bir kamera hd ekran iyi bir işlemcili telefon almayı düşünüyorum

klongs

klongs

Üye
one s ama hd ekran degil

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
one s şu an piyasada bulunuyor mu artı şarj olayı nasıl one x le arasıdna çok bir fark yoksa one x daha iyi bir tercih olacaktır benm için

franzliszt

franzliszt

Üye
ben sana yapılacak en iyi adımı söylim bekle (mümkünse) hem iphone5i bir izle tanıtımını hemde cihazların fiyatı düşer bu arada 4s de şarj daha iyi gidiyor ben 4 den 4s e geçenlerdenim bir iki noktayı kapatırsan çok uzun gidiyor ( siri yi kapat bu bir algılayıcıyı sürekli kullanıyor düğmeye basmadan kulağına yakınlaştırınca siri açılıyor tanıyor falan bu birde konum servisleri )

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
ben sana yapılacak en iyi adımı söylim bekle (mümkünse) hem iphone5i bir izle tanıtımını hemde cihazların fiyatı düşer bu arada 4s de şarj daha iyi gidiyor ben 4 den 4s e geçenlerdenim bir iki noktayı kapatırsan çok uzun gidiyor ( siri yi kapat bu bir algılayıcıyı sürekli kullanıyor düğmeye basmadan kulağına yakınlaştırınca siri açılıyor tanıyor falan bu birde konum servisleri )

görüşlerin için çok tşkkür ederim aslında iphone 4 kullandıktan sonra apple firmasının bir başka olduğunu hep söylerim buz gibi dağılıyo çiziliyo dedikleri iphone 4 ekranı kaç kere yerlerde gezinmesine rağmen ne bir çizik oluştu ne de ekran yanması vs.. yaşadım

sony xperia ilk eline aldığında hd net ekranıyla kendine hayran bırakıyor ama kasa malzeme kalitesi bide şu ekran yanması tuzu biberi oldu kalitesizlkte

iphone 5 in ortalığı kasıp kavuracağından hiç şüphem yok ama telefonsuz yapamayanlardanım :) şuan elimde samsung e 250 var o da arada kapanıyor nasıl sabredeyim :)

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşım ben sana one s derdim ama onu da işlemdiyi bahane edip çıkarmadılar.senin için en iyisi one x. Hd ekran. Hızlı kamera.işlemci mükkemmel ama güncellemelerle adam ediyorlar. Piline herkez sorunlu demiş ama bir arkadaş yanında taşıyacağı 5000mahlık ekstra güç almış ve sorununu çözmüş. Alınacak en iyisi one x.

Lenneth

Üye
4s 3 gun bekleme toplam 8 saate yakin kullanimla %100 den 1 i buluyor.

Gayet iyi bir performans sergiliyor benim icin. Kullanimim wifi ve mesajlasma agirlikli.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
4s 3 gun bekleme toplam 8 saate yakin kullanimla %100 den 1 i buluyor.

Gayet iyi bir performans sergiliyor benim icin. Kullanimim wifi ve mesajlasma agirlikli.

iphone cidden sağlam telefon ama ne yazıkki iphone 4 ümden biliyorum apple storedeki fifa 2012 infinity blade gta 3 tarzı oyunları biraz oynadığında günde en az iki kere şarj etmek gerekiyor biraz daha uzun ömürlü olsaydı bataryası hiç düşünmez iphone alırdım

serseri6092

serseri6092

Üye
galaxy s3 mayıs sonunda türkiyeye gelecekmiş diye duydum ben.

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeşim ben one x kulanıcısıyım eğer uzun ömürlü şarzı gidicek bir cihaz aıyorsan bu tlf a hiç bulaşma adamla 4 çekidek işlemcili cihaz çıkarıyolar bataryasını evo 3d bataryasıyla dolduuyolar şarz da iyileştirme yapıldığıda hikaye çok kısa gidiyor ve htc klasiği devam ediyor htc nin en büyük acizliği tek paça olmasına rağmen ekranına yine toz girdi yani sen kısacası htc den uzak dur hocam tam bir fiyasko marka bana sorarsan biraz bekle gs3 veya ıphone 5 al daha isabetli olur en azından benim gibi keşke demezsin..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeş one s Türkiye de yok şuan. One x kullanıcısının da yorumunu okudun. Ben de biraz bekle derim ama yok dersen iphone 4s alman önerim.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben one x kulanıcısıyım eğer uzun ömürlü şarzı gidicek bir cihaz aıyorsan bu tlf a hiç bulaşma adamla 4 çekidek işlemcili cihaz çıkarıyolar bataryasını evo 3d bataryasıyla dolduuyolar şarz da iyileştirme yapıldığıda hikaye çok kısa gidiyor ve htc klasiği devam ediyor htc nin en büyük acizliği tek paça olmasına rağmen ekranına yine toz girdi yani sen kısacası htc den uzak dur hocam tam bir fiyasko marka bana sorarsan biraz bekle gs3 veya ıphone 5 al daha isabetli olur en azından benim gibi keşke demezsin..

teşekkür ederim gerçekçi açıklamaların için htc one x ten vazgeçmem konusunda beni ikna edici oldu bu haklısın sanırım galaxy s3 ü beklemeliyim

---------- Eklendi @ 11:04:18 ---------- Yazıldı @ 11:03:14 ----------

Kardeş one s Türkiye de yok şuan. One x kullanıcısının da yorumunu okudun. Ben de biraz bekle derim ama yok dersen iphone 4s alman önerim.

haklısn biraz beklemek en mantıklısı çok kafama yatmazsa da iphone 4s beyaz alabilirim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Samsung eğer bu aysonu Türkiyeye girecekse ve para sorun değilse bence bekle

klongs

klongs

Üye

one x edemi toz giriyor

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
yahu arakadaş şuan alınacak adam akıllı telefon yok galiba htc one x böyle sıkıntılar dolusu iphone 4s in şarjı sony xperia s desen fiyasko çıktı nokia desen adam akıllı ilgimi çeken modeli yok ios ve android os a alışınca başka işletm sistemi hiç ilgimi çekmiyor samsung desen şuan için en iyi telefonu s2 oda eskidi s3 piyasada değil

saruman_me

saruman_me

Üye
one x edemi toz giriyor

aynen toplamda 4 toz parçası var biri büyük şimdi düşünüyorum bu tek parça cihaza o toz nerden girdi bir marka bu sorunu çözemicek kadar aciz ise değil 4 14 işlemcili tlf çıkarsa nafile sinek küçük ama mide bulandırıyor anında cihazdan soğuyorsun ön kameranın tam altından girdi tozlar dur bakalım 1 aya kadar tüm ekanı kaplar healde bende xperi s le takas etmeyi düşünüyordum ondada ekran parlaması varmış yine en iyisi ben lumia 900 ne varsa nokia da var aga..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
    Konu Sahibi
aman arkadaşım yaklaşma sony xperia s e az öncede bir kullanıcı başlık açmış sitede yeni aldığı cihazda aynı sorunlar ondada varmış ekrannda enine çizgi izi ve zmanla oluşan parlamalar

franzliszt

franzliszt

Üye
siz en iyisimi iphone 4s le geçiştirin 5 i bekleyin maddi durum iyiyse bende kıl olurum böyle toz kaçtı ekran yandı vs , adam akıllı iphone hem hızlı hem kaliteli sürekli güncel cihaz.

saruman_me

saruman_me

Üye
siz en iyisimi iphone 4s le geçiştirin 5 i bekleyin maddi durum iyiyse bende kıl olurum böyle toz kaçtı ekran yandı vs , adam akıllı iphone hem hızlı hem kaliteli sürekli güncel cihaz.

5 ne zaman çıkar hakan ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt