Galaxy S6 ve Droid Turbo akıllı telefonlar karşı karşıya geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S6 ve Droid Turbo akıllı telefonlar karşı karşıya geldi
Samsung ve Motorola’nın ABD pazarında sunduğu iki önemli modeli videoda karşı karşıya geldiler…


Akıllı telefon pazarında giriş, orta ve üst seviyede mücadele tüm hızı ile devam ederken, özellikle üst segmentte, amiral gemisi seviyesinde rekabet oldukça çetin geçmekte. Baktığımızda Apple iPhone 6, Samsung Galaxy S6, HTC One M9, Sony Xperia Z3+, LG G4 gibi üst seviye modellerle firmalar yüksek satış rakamına ulaşıyor.



Samsung’un Galaxy S6 akıllısının zırhlı ve suya dayanıklı versiyonu kısa süre önce Galaxy S6 Active adı ile duyurulmuştu. Donanım özellikleri olarak Galaxy S6 ile aynı bileşenlere sahip olan akıllı telefon ABD’de AT&T üzerinden sunulmuştu.

Diğer taraftan ABD’nin köklü üreticilerinden bir tanesi olan Motorola da üst seviye özellikleri ile Droid Turbo akıllısını ABD’nin diğer bir büyük cep telefonu operatörü Verizon Wireless üzerinden sunarken, bu akıllı telefon bir karşılaştırma videosunda karşı karşıya geldiler.

Galaxy S6 akıllı telefon 5.1 büyüklüğünde ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde Quad HD dokunmatik Super AMOLED ekran, 64-bit mimarisinde sekiz çekirdekli işlemcili Samsung Exynos 7420 yonga seti, 3 GB sistem belleği, 32 GB dahili veri kapasitesi, 16 MP arka kamera, 5MP ön kamera, Android Lollipop mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

Diğer taraftan Motorola Droid Turbo ise 5.2″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD ekran, 3GB sistem belleği, 32GB/64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 805, dört çekirdekli işlemcili yonga seti, 21MP arka kamera, 2MP ön kamera, Androd Lollipop mobil işletim sistemi özellikleri ile sunulmuştu.

Galaxy S6 Active ve Droid Trubo karşılaştırma videosunu ise aşağıda izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız



Galaxy S6 ve Droid Turbo akıllı telefonlar karşı karşıya geldi - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
O değilde Droid Turbo tasarım olarak baya iyiymiş, S6'yı ezer geçer o yönden
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İkiside ordu telefonu gibi.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Droid turbo gerçekten güzel cihaz ama 800$ civarında fiyatı var
 


Üst Alt