Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

smtd1

Üye
bu arada manuel yükleme ne kadar zaman alıyor yarım saate biter mi?

yakupb03

yakupb03

Üye
On beş dakika'ya biter bir on dakika'da tel açılır aşağı yukarı yarım saat'e geçersin

smtd1

Üye
bu arada umarım rahatsız etmiyorumdur ama şu an indirmiş olduğum flashtool windows.exe olarak iniyor hani rar şeklinde inmiyo galiba konuda bahsedilen önce adb drivers yok sanırım acaba program kurulduktan sonra mı içinde bu adb drivers falan

yakupb03

yakupb03

Üye
Exe yi kur kurulum sırasında sana telefonun driverlarını soracak oradan seç. Sonra kurulum bitsin c ye git flastol klasör'e gir orada driver olacak tekrar onu kur.

yakupb03

yakupb03

Üye
Rahat ol birbirimize yardım etmek için varız :-)

smtd1

Üye
tamam flashtool un inmesi 5 dk gibi bi zaman kaldı yine takıldığım yerlerde buradan yardımlarını beklerim Allah razı olsun yardımcı olanlardan :)

yakupb03

yakupb03

Üye
Eyvallah. Sıkıntı yok elimden geldiğince yardım ederim hocam

smtd1

Üye
Hocam inş. işin yoktur şunu bi tertemiz halledelim de :D diğer dosyanın inmesine de 15 dk kalmış oda insin işleme koyulucam hemen flashtoolu diğer dosyada indikten sonra başlayım

yakupb03

yakupb03

Üye
Yok hocam iş önemli değil tapatalk var :-)mesaj atarsan gelirim problem yok sen kur herşeyi beraber yapalım

smtd1

Üye
Aynen valla çok teşekkür ederim hakkını nasıl ödeyeceğim bilemiyorum şuan sadece teşekkür etmekle yetinebiliyorum

yakupb03

yakupb03

Üye
Kardesim takma rahat ol ben bu işlere girmek için elli tane forma kaydoldum dedim zor Abi öğrenirsm yardım ederim öyle yani rica ederim vala sende. :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
Ne yaptın?

smtd1

Üye
hocam şimdi drivers a girdim flashtool drivers a girdim orada telefon markaları geldi ben xperia s in hangisini seçeceğim

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia... S sp sl ne varsa seç s ile ilgili ki sağlam olsun :-) ama kalkıp xperia go falan deme s leri seç sadece arc s hariç :-)

smtd1

Üye
tamam seçtim sahte kaynakları izin vere tıkladım telefondan

smtd1

Üye
bi de şimşeğe tıkladım romu seçmek için 2 seçenek geldi flashmode ile flashboot mode hangisini seçmem gerekiyo

yakupb03

yakupb03

Üye
İlkını seç usbyi pcye bgla ama telefona bglama. Şimdi telefonu kapat. Sonra ekrana usb işareti gelince ses ksma tuşuna basılı tutup aynı anda bgla telefonu pcye

yakupb03

yakupb03

Üye
Ilke tıkla indirdiğin romu seç

smtd1

Üye
ilkini seçtim de romu seçemedim masaüstünde rom masaüstünü açıyorum görmüyo

- - - Eklendi - - -

direk ok dedim

- - - Eklendi - - -

direk ok dedim

- - - Eklendi - - -

direk ok dedim

- - - Eklendi - - -

direk ok dedim

- - - Eklendi - - -

tamam hocam attım teli tekrar bağlayıp deniyorum

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yakupb03

yakupb03

Üye
Görmez tabi rom ftf uzantılı demi. O romu al oradan flashtool firmwares klasörune at sonra tekrar dene

Üst Alt