Galaxy Ace 2 Jelly Bean (4.1.2) Yeni Romlar ve En stabil ROM

Sponsorlu Bağlantılar

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 Jelly Bean (4.1.2) Yeni Romlar ve En stabil ROM
sammobilede (Orjinal ROM ların bulunduğu site) gezinince slovakya gibi ülke romlarının mayıs ayı güncellemeleri gelmiştir boşuna değildir RAM kullanımı şarj kullanımı düşürdükleri için güncelleme yaptıklarını tahmin ediyorum . 2014 jelly bean güncellemesi yapan varsa lütfen konuma cevap verin bu vericeğim romda sıkınısız tabiki ama dediğim gibi elbet yararlı bişe olduğu için güncelleme gelmiştir diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir ? benim yüklememin sebebi açıkça korkuyorum sorunsuz yapmışken bozulur diye :D ha bide siz jelly bean kullanıyosanız sizin önerdiğiniz bir orjinal ROM varmıdır yani slovak rusya Rom u gibi şuan portekiz iyi gibi ama ....

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
ingiltere romu

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Ingiltere rom nasildir ram kac kasma donma falan nasil ? Sarj kullanimi nasil detayli bilgi verirsen sevinirim .

• Beğen
Tepkiler: ahmtbln
ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
zaten ramlar aynı aynı olur hepsi aynı ama sadece programlar değişik olur

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Polonya romlari 400 kusur mb rami ???

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
rom lar ramlari değiştirmez borda bağlı parçalar değiştirir :oke:

The Shadow

The Shadow

Üye
Polonya romlari 400 kusur mb rami ???
XXMH1 den sonraki tum firmwareler oyle. Bunun icin xda da bir konu var rami 624MB yapan dosyayi odinden flashliyosun ve sorun halloluyor. Az biraz kurcala ace2 android developmenti bulursun :)

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
şuan sammobile dan 2014 mayıs ayında çıkan ace 2 jb polonya rom u indiriyorum bakıcazbu arada pek ingilizcem yok sana zahmet en stabilini bi bulsan riske girmek istemiyorumda

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
şuan sammobile dan 2014 mayıs ayında çıkan ace 2 jb polonya rom u indiriyorum bakıcazbu arada pek ingilizcem yok sana zahmet en stabilini bi bulsan riske girmek istemiyorumda
Bu dosyanin stabili yok ki siradan bi dosya :D Neyse bi bakarim :)

The Shadow

The Shadow

Üye

Odinden flashla.

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ilgin için amacım telefon rahat olsun falan filan bakıcam bu polonya Rom a eğer beğenmessem cm kurmayı düşünüyorum konu da açtım zaten

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
attığını şimdi gördüm çok teşekkür ederim fazla soru sordum kusura bakmada şimdi ben slovak romu kurdum diyelimki RAM 400 küsür çıktı bunu pda ya koyarak odinle yaparsam RAM yükselicekmi şimdi ? biraz acemiyimde kusura bakma :D

The Shadow

The Shadow

Üye
attığını şimdi gördüm çok teşekkür ederim fazla soru sordum kusura bakmada şimdi ben slovak romu kurdum diyelimki RAM 400 küsür çıktı bunu pda ya koyarak odinle yaparsam RAM yükselicekmi şimdi ? biraz acemiyimde kusura bakma :D
Aynen oyle 624 e cikacak :)