Sony Xperia M5 ve M5 Dual, Android 5.1 Lollipop güncellemesi almaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia M5 ve M5 Dual, Android 5.1 Lollipop güncellemesi almaya başladı
Neden 5.1.1 değil de 5.1 verdi :hmmm ama çok iyi olmuş çünkü c4 c5 m5 de bir çok bug vardı hepsi düzelmiş bu güncellemeler ile.

Sony’nin Selfie odaklı akıllı telefonu Xperia M5 için yen bir güncelleme geldi


Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden olan Japonya merkezli Sony, geçtiğimiz sene içerisinde bir çok farklı modeli satışa sunarken, bunlardan bir tanesi de kamera odaklı olarak gelen ve özellikle de Selfie çekimler için tasarlanmış olan Xperia M5 adındaki model olmuştu.



Sony Xperia M5, bazı ülkelerde geçtiğimiz sene itibari ile satışa sunulurken, Avrupa’da ise Şubat ayında raflardaki yerini alacak. Ayrıca cihaz İngiltere gibi bazı ülkelerde de ön siparişe sunulmuş durumda.

Sony’nin akıllısı, Android 5.0 Marshmallow güncellemesi ile sunulmuştu. Büyük bir merakla kullanıcılar Android 6.0 Marshmallow güncellemesini beklerken, gelen bilgilere göre hem Sony Xperia M5 hem de Sony Xperia M5 Dual versiyonları için Androd 5.1 Lollipop güncellemesi sunulmaya başlandı.

Güncelleme ayrıca Ocak ayı güvenlik güncellemesini de içeriyor. Yaklaşık 600MB dosya büyüklüğüne sahip olan güncelleme Sony Xperia M5 için 30.1.A.1.33, Sony Xperia M5 Dual için 30.1.B.1.33 yapım numarasına sahip. Daha detaylı bilgiye ve dosyalara ise ulaşabilirsiniz.

Sony Xperia M5 akıllı telefon, 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü 1920×1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Akıllı telefon gücünü ise MediaTek’in 2.2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Helio X10 yonga setinden alıyor.

Xperia M5’de 3GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi yer alırken, cihazın arkasında özellikle karanlık çekimlerde ön plana çıkan 21.2MP kamera yer alıyor. Ön kamera ise Selfie çekimler için 13MP olarak konumlandırılmış. Ayrıca akıllı telefon 2.600mAh batarya içeriyor.

Sony Xperia M5 ve M5 Dual, Android 5.1 Lollipop güncellemesi almaya başladı - MaxiCep
 
byAndroid

byAndroid

Üye
İyi yapmışlar. Yinede bana zaman kaybı gibi geldi. Zaten bu telefonlar Marshmallow listesindeydi. Onun için çalışma yapsalardı keşke
 


Üst Alt