Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
snra chazı sec sana kapat telefonu dcek kapat az bkle ses kısmaya bas baqla chazı jb yenılıkler falan dcek ??

- - - Eklendi - - -

taam zaten ole grunuo lt 26 ewet de

- - - Eklendi - - -

baslamıs olman lazım ?

phaqist

Üye
Ürününüzde zaten yeni yazılım yüklü diyor

yakupb03

yakupb03

Üye
sabah tekrar dene kardesım o zaman bana da qelmedı bn brdan yapmıstım

phaqist

Üye
Bundan sonra yapacağım işlem sadece bırakıp güncellemeyi yüklemesi mi olacak ?

Invoke

Invoke

Üye
Hacı o zaman benim anlattığımı yapabilirsin.

yakupb03

yakupb03

Üye
aynn ole hocm bı kac yndem daha warda grme hıc ckamassın sımdı sabah tekrar dene bakalım uygun mu kusura bakma bn aldıqım gncellemeyı we alanların erknden brdan aldıqını bılıorum onun ıcın ..

- - - Eklendi - - -

Hacı o zaman benim anlattığımı yapabilirsin.

abı yaparda hc grmesın bnce bswer en fazla ıkı gne gelr herhalde bn dn aldım gece işte

phaqist

Üye
Peki teşekkürler yine de ben tekrar denerim 1 saat sonra falan sabah önemli bir finalim var şimdi ona çalışayım bari tekrardan teşekkür ederim.

yakupb03

yakupb03

Üye
rca ederım hadı rastgele sana basarılar :D

Invoke

Invoke

Üye
aynn ole hocm bı kac yndem daha warda grme hıc ckamassın sımdı sabah tekrar dene bakalım uygun mu kusura bakma bn aldıqım gncellemeyı we alanların erknden brdan aldıqını bılıorum onun ıcın ..

- - - Eklendi - - -

abı yaparda hc grmesın bnce bswer en fazla ıkı gne gelr herhalde bn dn aldım gece işte

O zaman beklesin :)

sanysefa

Üye
Şimdi denedim yine güncelleme filan yok şansa bak :)

FiYSo

Üye
Merhabalar ben de aylardır bekliyorum bu güncellemeyi az önce yazılarınızı okuyup bahsettiğiniz sony programını indirdim ancak en yeni yazılım yüklü diyor. Bu güncellemeyi sadece root m rom mu artık her neyse onunla mı alabiliriz ?

Invoke

Invoke

Üye
Merhabalar ben de aylardır bekliyorum bu güncellemeyi az önce yazılarınızı okuyup bahsettiğiniz sony programını indirdim ancak en yeni yazılım yüklü diyor. Bu güncellemeyi sadece root m rom mu artık her neyse onunla mı alabiliriz ?

Biraz daha bekleyeceksiniz, size de gelecektir. Seri numarasına göre dağıtılıyor herkese aynı anda dağıtılılmıyor başta demiştim ay bile geçebilir diye :/ Rootla alakası yok.

- - - Eklendi - - -

Ya da flashtool ile 3.sayfa da anlattığım gibi yapacaksınız.

- - - Eklendi - - -

Yazılımı kendiniz indirip, kendiniz yükleyeceksiniz yani yapacağınız şey özet olarak bu.

nafizhelvaci

Üye
Merabalar. Dediğin şekilde güncellemek istediğimde telefonunuzda başka bir sistem yüklü olduğundan güncelleme yapılamıyor diyor. Pek de anlamıyorum bu işlerden. Bi ara flashtool aracılığıyla bişeyleri kırmıştım ama hatırlamıyorumda tam. Nasıl yapabilirim bunu

Invoke

Invoke

Üye
Telefonunuz da ne yüklü ki?

- - - Eklendi - - -

Bir şeyleri kırdım dediğiniz bootloaderı mı açtınız acaba? Öyleyse önce bootladerı kapatmanız gerekir.

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi

Biraz daha bekle dostum sanırım 1 2 hfta içinde sizede gelir güncelleme.

nafizhelvaci

Üye
Muhtemelen bootloader ı açtım. Flashtoolla uğraştım bayağa. Kapatmaya çalışıyorum yaklaşık 1 saattir.

Telefonunuz da ne yüklü ki?

- - - Eklendi - - -

Bir şeyleri kırdım dediğiniz bootloaderı mı açtınız acaba? Öyleyse önce bootladerı kapatmanız gerekir.

Invoke

Invoke

Üye
Muhtemelen bootloader ı açtım. Flashtoolla uğraştım bayağa. Kapatmaya çalışıyorum yaklaşık 1 saattir.

*#*#7378423#*#*
bunu yaz telefona bir ekran gelecek

Service info > Configuration
Rooting status
Bootloader unlock allowed: Yes (Açılmamış, ama açılabilir demektir)
Bootloader unlocked: Yes (Bootloader kilidiniz zaten açık demektir)

Üstteki yazıyorsa sorun yok unlockedsa eğer açıksa yani kapatmanız gerek.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-modi...inizin-bootloader-kilidini-onarma-660585.html

Burdan onarabilirsin, kapatabilirsin yani.

nafizhelvaci

Üye
Altta ki yazıyor. Çok sağol deniyorum şuanda.

*#*#7378423#*#*
bunu yaz telefona bir ekran gelecek

Service info > Configuration
Rooting status
Bootloader unlock allowed: Yes (Açılmamış, ama açılabilir demektir)
Bootloader unlocked: Yes (Bootloader kilidiniz zaten açık demektir)

Üstteki yazıyorsa sorun yok unlockedsa eğer açıksa yani kapatmanız gerek.

- - - Eklendi - - -

Burdan onarabilirsin, kapatabilirsin yani.

- - - Eklendi - - -

Sanırım biraz şanssızım :) Son Tuğra'nın Bootloader kiliti onarma paylaşımında ki link ölü. İndiremedim. Başka indirebilceğim bir yer var mıdır?

Invoke

Invoke

Üye
Arayalım buluruz :D

- - - Eklendi - - -

Burda 8.adımdaki dosyayı indirin.

- - - Eklendi - - -

Orda anlatmış zaten nasıl kapatıldığını sontuğrada da anlatışmış, uygulayın birini takılırsanız yazabilirsin buradan.

Bootloaderı onardıktan sonra flashtoolu kapatın. Pc comp. açın. Telefonunuzu tanır, ve büyük ihtimalle güncelleme görünür.
Eğer hala görünmüyorsa tekrar flashtoolu açın ve en başta anlattığım şekilde kendi yazılımınızı kendiniz kurun (3.sayfada.)

Üst Alt