Hacı o zaman benim anlattığımı yapabilirsin.
aynn ole hocm bı kac yndem daha warda grme hıc ckamassın sımdı sabah tekrar dene bakalım uygun mu kusura bakma bn aldıqım gncellemeyı we alanların erknden brdan aldıqını bılıorum onun ıcın ..
- - - Eklendi - - -
abı yaparda hc grmesın bnce bswer en fazla ıkı gne gelr herhalde bn dn aldım gece işte

ben bekleme taraftarı değilim ama nette büyük bi problem var çok yavaş o yüzden indiremiyorum
O zaman beklesin![]()
umarım sabaha düzelmiş olur 
Merhabalar ben de aylardır bekliyorum bu güncellemeyi az önce yazılarınızı okuyup bahsettiğiniz sony programını indirdim ancak en yeni yazılım yüklü diyor. Bu güncellemeyi sadece root m rom mu artık her neyse onunla mı alabiliriz ?
Merhabalar ben de aylardır bekliyorum bu güncellemeyi az önce yazılarınızı okuyup bahsettiğiniz sony programını indirdim ancak en yeni yazılım yüklü diyor. Bu güncellemeyi sadece root m rom mu artık her neyse onunla mı alabiliriz ?
Telefonunuz da ne yüklü ki?
- - - Eklendi - - -
Bir şeyleri kırdım dediğiniz bootloaderı mı açtınız acaba? Öyleyse önce bootladerı kapatmanız gerekir.
Muhtemelen bootloader ı açtım. Flashtoolla uğraştım bayağa. Kapatmaya çalışıyorum yaklaşık 1 saattir.
*#*#7378423#*#*
bunu yaz telefona bir ekran gelecek
Service info > Configuration
Rooting status
Bootloader unlock allowed: Yes (Açılmamış, ama açılabilir demektir)
Bootloader unlocked: Yes (Bootloader kilidiniz zaten açık demektir)
Üstteki yazıyorsa sorun yok unlockedsa eğer açıksa yani kapatmanız gerek.
- - - Eklendi - - -
Burdan onarabilirsin, kapatabilirsin yani.
Son Tuğra'nın Bootloader kiliti onarma paylaşımında ki link ölü. İndiremedim. Başka indirebilceğim bir yer var mıdır?