Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

smtd1

Üye
çıkan ekranda internet ayarları indirilsin mi diyor evet mi deyim geçeyimmi onları bi önemi varmı

yakupb03

yakupb03

Üye
Kafana göre takıl evet dersen vifi falan şifre ister şimdi. Sen geç sonra vifiden halleder'sin aynı yere varıyor sonuç sıkıntı yok. Bekleme modu. Telefon ayarlar güç yönetimi .. :-)

smtd1

Üye
tamam tekrardan teşekkürler açıldı sorunsuz bir şekilde xperia z den farksız iyi geceler kardeşim

yakupb03

yakupb03

Üye
Eyvallah kardesim

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Yeni sürüm hayırlı olsun :rolleyes:

smtd1

Üye
bu arada mobil veriyi açtım nete bağlanmadı :(

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Ayarlar/ diğer/ mobil şebekeler/ erişim noktası adları/ yeni apn :D

smtd1

Üye
bir de hani başta demiştim ya sistemi yedekledim diye şimdi telefonu usb ye bağladığım zaman içinde herşey duruyo video olsun resim olsun eğer yedeklemeyi kurarsam üstüne mi yapar yoksa aynı resim video yu kurar mı

- - - Eklendi - - -

Pencihoca dediğini yaptım kardeş direk kaydet mi diyeceğim ad istiyo bilgileri girmem gerekiyormu

sinan627

sinan627

Üye
telefonda belirgin bi hızlanma oluyo mu ben daha yapmadım telin şarj olmasını bekliyorum ondan sonra yapıcam bir de dosylar siliniyor mu resim müzik falan ayrıca google playdan indirdigim birsürü ücretli oyun ve uygulama var onların silinmesini istemiyorum yardım edebilecek olan var mı???

yakupb03

yakupb03

Üye
Hocam flastolla yükleme yaparken wipe reseti kendi yapıyor. Uygulamalar arkadaşın.ki gibi sdcarta kaydedildyse ki kaydetmemstr telefon hafızasın'da dir. Herşey gider. E sen yeni rom u attıktan sonra yine cool market blackmart dan indir en fazla yarım saat uğraşır'sin

yakupb03

yakupb03

Üye
bu arada mobil veriyi açtım nete bağlanmadı :(

O zaman net ayarlarını indir. Ya xperia'da olacak. Yada ayarlarda 4 sekmede falan hatirlayamadim şimdi bende olmayınca gir bak oralara net ayarlarını indir

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
telefonda belirgin bi hızlanma oluyo mu ben daha yapmadım telin şarj olmasını bekliyorum ondan sonra yapıcam bir de dosylar siliniyor mu resim müzik falan ayrıca google playdan indirdigim birsürü ücretli oyun ve uygulama var onların silinmesini istemiyorum yardım edebilecek olan var mı???

telefonda belirgin bir hızlanma var ve pc companiondan güncellersen yada update centerden güncellersen hiç birşey silinmiyor ama flashtool ile bilmiyom dostum.

yakupb03

yakupb03

Üye
telefonda belirgin bir hızlanma var ve pc companiondan güncellersen yada update centerden güncellersen hiç birşey silinmiyor ama flashtool ile bilmiyom dostum.

Yalnışn var kardesim çünkü update servise yada pc compatıon optimum performans için fabrika ayarlarına geçiriyor :-)

sinan627

sinan627

Üye
şimdi teli sony pc companion a bağladım son sürüm mevcut diyor telden kontrol ettimyine aynı sorun 4.0.4 ics de kaldım ne yapmalıyım?

yakupb03

yakupb03

Üye
Konuyu en başından oku :-)

dearbe

Üye
Bilmediğimden yazıyorum yanlış anlamayın. Flash tool kullanmak için bootloader açmak mı lazım? Denedim beceremedim :(

yakupb03

yakupb03

Üye
Bu konu ve bu rom için hayır açma bl kldni falan indirdin mi flastolla , romu

sinan627

sinan627

Üye
nasıl seri numarasına göre o kadar bekledik daha da mı beklicez

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

dearbe

Üye
boodloader kilidini kaldırmak shiftdeleteden bakarak açmayı denedim ama olmadı. rom indir flashtool iniyor. ilk arkadaşın verdiği linkten emmayı indirdim ama kullanıcı adı parola istiyor ona kaydoldum ama emaile onay gelmediği için onu da açamadım şu anda ikinci verdiği linkkten flashtool indiriyorum versiyon 0.9.0.0
Sorum şu bu flashtool ile bootloader yapmadan orjinal romu kurabilir miyim ?
Teşekkürler

yakupb03

yakupb03

Üye
Hocm zaten bootladr kırmana gerek yok kırarsan ve yükleme yaparsan cihaz brick olabilir illa zoru seviyorum diyorsan birşey diyemem :-) kilit falan kırma zaten şimdi olduğu gibi yükleyecksn

Üst Alt