pcden ve telden kontrol ediyorum ama hala gelmedi güncelleme. farklı bi problem olabilir mi ?
problem olacağını sanmam bendede güncelleme ne update center dan ne de pc companion dan görmüyor fakat bir kaç güne bizede gelir
Dostum biraz daha açıklama yaparmısın kesinlikle tavsiye ediyormusun kamerada vs olumlu olumsuz bir değişiklik varmı 2 önceki telefonum xperia arc da 4.0.4 e geçtiğime pişman olmuştum ben öyle rom şu bu da pek bilmem ne güncellersek o kalacak daha fazla bilgi verirsen çok iyi olur![]()

pcden ve telden kontrol ediyorum ama hala gelmedi güncelleme. farklı bi problem olabilir mi ?
Kesinlikle bir sorun yoktur şlk ülkelere göre sonra seri numaralarına göre geliyor güncelleme dostum.
bu arada, süper kamera mevzusu varya hani bişeyler yapıp "süper otomatik" yapıyolar. o yokmu bunun içinde? diğer türlü ben uğraşmıştım ama becerememiştimsürekli bakıp duruyorum gelmişmi diye patladım artıkbu arada, süper kamera mevzusu varya hani bişeyler yapıp "süper otomatik" yapıyolar. o yokmu bunun içinde? diğer türlü ben uğraşmıştım ama becerememiştim
sürekli bakıp duruyorum gelmişmi diye patladım artıkbu arada, süper kamera mevzusu varya hani bişeyler yapıp "süper otomatik" yapıyolar. o yokmu bunun içinde? diğer türlü ben uğraşmıştım ama becerememiştim

Güncelleme gelmeyenler de flashtool ile yapabilirler. Beklemek istemiyorlarsa (asıl olarak aynı işlemi yapıyorsunuz, pc comp. ile de. biraz daha manuel ama )
Manuel olarak nasıl yapabileceğimizi anlatmanız mümkünmü..
Usta ben pek anlamadım aslında, sen oc yapıyorsun ya cihaz hep 1,7de çalışmaz zaten. Ama sanırım bunu biliyorsun derdin bu değil? Sen 1,7de çekiyorsun max. değeri. Ama bir bakıyorsun max değer 810mhz ye düşmüş öyle mi?
problem olacağını sanmam bendede güncelleme ne update center dan ne de pc companion dan görmüyor fakat bir kaç güne bizede gelir
Önce flashtool indireceksin. Sonra o indirdiğiniz flashtoolun içinde drivers diye bir klasör olacak. adb drivers önce onu kurun. Daha sonra telefondan ayarlardan, usb hata ayıklaması, bilinmeyen kaynakları açın ve telefonu pcye msc (yığın depolama) modunda bağlayın. (Forumda mevcut, flashtool kullanımı ile ilgili konu, yine de yazdım kısaca.)
Flashtoolu açtınız tabi, flashtool telefonunuzu tanıdı. yukardaki şimşeğe basıyorsunuz, indirdiğiniz romu seçip devam ediyorsunuz. Size bir ekran gelir resimli, şöyle şöyle yap diye. PC Comp. dakinin aynısını yapıyorsunuz. Önce teli pc çekin. Sonra kapatın. Sonra tekrar pcye bağlarken bir tuşa basılı tutup bağlayacaksınız. (Ses kısmadır %90, ben de ses kısma, arc arc s de filan geri tuşu. Sizde de geri tuşu fiziksel olmadığından ses kısmadır. pc comp. neye basıyorsanız önceden yine ona basıcaksınız.)
Yüklenecek bitecek. Bu kadar. Romu da buradan indirebilirsiniz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Xperia S 4.1.2 derleme numarası 6.2.B.0.200 olan.
- - - Eklendi - - -
Buradan flashtool indirebilirsiniz.
Ve demin izlediğim videoda gördüm ki dediğim gibi ses kısma tuşuna basılı tutuluyormuş xperia s de.
Önce flashtool indireceksin. Sonra o indirdiğiniz flashtoolun içinde drivers diye bir klasör olacak. adb drivers önce onu kurun. Daha sonra telefondan ayarlardan, usb hata ayıklaması, bilinmeyen kaynakları açın ve telefonu pcye msc (yığın depolama) modunda bağlayın. (Forumda mevcut, flashtool kullanımı ile ilgili konu, yine de yazdım kısaca.)
Flashtoolu açtınız tabi, flashtool telefonunuzu tanıdı. yukardaki şimşeğe basıyorsunuz, indirdiğiniz romu seçip devam ediyorsunuz. Size bir ekran gelir resimli, şöyle şöyle yap diye. PC Comp. dakinin aynısını yapıyorsunuz. Önce teli pc çekin. Sonra kapatın. Sonra tekrar pcye bağlarken bir tuşa basılı tutup bağlayacaksınız. (Ses kısmadır %90, ben de ses kısma, arc arc s de filan geri tuşu. Sizde de geri tuşu fiziksel olmadığından ses kısmadır. pc comp. neye basıyorsanız önceden yine ona basıcaksınız.)
Yüklenecek bitecek. Bu kadar. Romu da buradan indirebilirsiniz:
Xperia S 4.1.2 derleme numarası 6.2.B.0.200 olan.
- - - Eklendi - - -
Buradan flashtool indirebilirsiniz.
Ve demin izlediğim videoda gördüm ki dediğim gibi ses kısma tuşuna basılı tutuluyormuş xperia s de.

Dostum anlatımın için teşekkür ederim bilmeyenler faydalanmış olur![]()
Ne update centerdan ne de pcden göremiyorum güncellemeyi. Yardımcı olabilir misiniz?