Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

sanysefa

Üye
Dostum biraz daha açıklama yaparmısın kesinlikle tavsiye ediyormusun kamerada vs olumlu olumsuz bir değişiklik varmı 2 önceki telefonum xperia arc da 4.0.4 e geçtiğime pişman olmuştum ben öyle rom şu bu da pek bilmem ne güncellersek o kalacak daha fazla bilgi verirsen çok iyi olur :)

ysfykc06

Üye
pcden ve telden kontrol ediyorum ama hala gelmedi güncelleme. farklı bi problem olabilir mi ?

sanysefa

Üye
pcden ve telden kontrol ediyorum ama hala gelmedi güncelleme. farklı bi problem olabilir mi ?

problem olacağını sanmam bendede güncelleme ne update center dan ne de pc companion dan görmüyor fakat bir kaç güne bizede gelir

Invoke

Invoke

Üye
problem olacağını sanmam bendede güncelleme ne update center dan ne de pc companion dan görmüyor fakat bir kaç güne bizede gelir

Seri numarasına göre geliyor, herkese aynı anda değil, arada ay bile geçebilir, ama her an geledebilir.

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi
Dostum biraz daha açıklama yaparmısın kesinlikle tavsiye ediyormusun kamerada vs olumlu olumsuz bir değişiklik varmı 2 önceki telefonum xperia arc da 4.0.4 e geçtiğime pişman olmuştum ben öyle rom şu bu da pek bilmem ne güncellersek o kalacak daha fazla bilgi verirsen çok iyi olur :)

Dostum Kesinlikle tavsiye ediyorum 4.0.4 teki kasmaların %90ı geçmiş Xperia Zdeki arayuz var telefonda ekranda küçük uygulamalar açabiliyorsun Xperia z gibi kameraya gelirsek gece çekimlerinde iyleşme olmuş normal çekimeleri zaten güzel kamera arayüzüde Xperia z ile aynı olmuş Multitaskingde degişmiş :)

- - - Eklendi - - -

Kesinlikle bir sorun yoktur şlk ülkelere göre sonra seri numaralarına göre geliyor güncelleme dostum.

ysfykc06

Üye
Kesinlikle bir sorun yoktur şlk ülkelere göre sonra seri numaralarına göre geliyor güncelleme dostum.

sürekli bakıp duruyorum gelmişmi diye patladım artık :) bu arada, süper kamera mevzusu varya hani bişeyler yapıp "süper otomatik" yapıyolar. o yokmu bunun içinde? diğer türlü ben uğraşmıştım ama becerememiştim

Shoormatze

Üye
peki benim telefonumda şu anda 6.1.A.45 var bu şekilde iken olsa bile güncelleme gelebilir mi

Shoormatze

Üye
şu an telefonumda 6.1.A.45 var direk bana da güncelleme gelir mi

Shoormatze

Üye
sürekli bakıp duruyorum gelmişmi diye patladım artık :) bu arada, süper kamera mevzusu varya hani bişeyler yapıp "süper otomatik" yapıyolar. o yokmu bunun içinde? diğer türlü ben uğraşmıştım ama becerememiştim

Benim telefonumda 6.1.A.45 var banada direk güncelleme gelir mi

Shoormatze

Üye
Şu An telefonumda 6.1.A.45 yüklü acaba banada direk güncelleme gelir mi

Invoke

Invoke

Üye

Büyük iht. vardır. Onun haricinde kendiniz de yükleyebilirdiniz xdadan. Benim Rayde bile vardı :)

- - - Eklendi - - -

Güncelleme gelmeyenler de flashtool ile yapabilirler. Beklemek istemiyorlarsa (asıl olarak aynı işlemi yapıyorsunuz, pc comp. ile de. biraz daha manuel ama )

ysfykc06

Üye
Güncelleme gelmeyenler de flashtool ile yapabilirler. Beklemek istemiyorlarsa (asıl olarak aynı işlemi yapıyorsunuz, pc comp. ile de. biraz daha manuel ama )

Manuel olarak nasıl yapabileceğimizi anlatmanız mümkünmü..

Invoke

Invoke

Üye
Manuel olarak nasıl yapabileceğimizi anlatmanız mümkünmü..

Önce flashtool indireceksin. Sonra o indirdiğiniz flashtoolun içinde drivers diye bir klasör olacak. adb drivers önce onu kurun. Daha sonra telefondan ayarlardan, usb hata ayıklaması, bilinmeyen kaynakları açın ve telefonu pcye msc (yığın depolama) modunda bağlayın. (Forumda mevcut, flashtool kullanımı ile ilgili konu, yine de yazdım kısaca.)
Flashtoolu açtınız tabi, flashtool telefonunuzu tanıdı. yukardaki şimşeğe basıyorsunuz, indirdiğiniz romu seçip devam ediyorsunuz. Size bir ekran gelir resimli, şöyle şöyle yap diye. PC Comp. dakinin aynısını yapıyorsunuz. Önce teli pc çekin. Sonra kapatın. Sonra tekrar pcye bağlarken bir tuşa basılı tutup bağlayacaksınız. (Ses kısmadır %90, ben de ses kısma, arc arc s de filan geri tuşu. Sizde de geri tuşu fiziksel olmadığından ses kısmadır. pc comp. neye basıyorsanız önceden yine ona basıcaksınız.)
Yüklenecek bitecek. Bu kadar. Romu da buradan indirebilirsiniz:

Xperia S 4.1.2 derleme numarası 6.2.B.0.200 olan.

- - - Eklendi - - -

Buradan flashtool indirebilirsiniz.

Ve demin izlediğim videoda gördüm ki dediğim gibi ses kısma tuşuna basılı tutuluyormuş xperia s de.

• Beğen
Tepkiler: evrensekizli
yakupb03

yakupb03

Üye
GUNCELLEME ALAMAYANLAR bunu yukleyın bılgısayara . sonra adımları izleyın yarım saat sonra 4.1.2 terfı edersınız ama bn eskıden cm 10 kullandıqım ıcın bu fw pek hosuma gtmeddı ama ıyı en azından 4.0.4 (ics) den daha stabıl ..

- - - Eklendi - - -

Usta ben pek anlamadım aslında, sen oc yapıyorsun ya cihaz hep 1,7de çalışmaz zaten. Ama sanırım bunu biliyorsun derdin bu değil? Sen 1,7de çekiyorsun max. değeri. Ama bir bakıyorsun max değer 810mhz ye düşmüş öyle mi?

aynn ole kardesım acaba chazda mı sıkıntı bılmıorum can sıkıcı bı drum ..

- - - Eklendi - - -

ddqım gbı update centerden alabılırsın gncellemyı.

- - - Eklendi - - -

Önce flashtool indireceksin. Sonra o indirdiğiniz flashtoolun içinde drivers diye bir klasör olacak. adb drivers önce onu kurun. Daha sonra telefondan ayarlardan, usb hata ayıklaması, bilinmeyen kaynakları açın ve telefonu pcye msc (yığın depolama) modunda bağlayın. (Forumda mevcut, flashtool kullanımı ile ilgili konu, yine de yazdım kısaca.)
Flashtoolu açtınız tabi, flashtool telefonunuzu tanıdı. yukardaki şimşeğe basıyorsunuz, indirdiğiniz romu seçip devam ediyorsunuz. Size bir ekran gelir resimli, şöyle şöyle yap diye. PC Comp. dakinin aynısını yapıyorsunuz. Önce teli pc çekin. Sonra kapatın. Sonra tekrar pcye bağlarken bir tuşa basılı tutup bağlayacaksınız. (Ses kısmadır %90, ben de ses kısma, arc arc s de filan geri tuşu. Sizde de geri tuşu fiziksel olmadığından ses kısmadır. pc comp. neye basıyorsanız önceden yine ona basıcaksınız.)

- - - Eklendi - - -

Ve demin izlediğim videoda gördüm ki dediğim gibi ses kısma tuşuna basılı tutuluyormuş xperia s de.

ewet usbyı baglamadan bı ses kısmaya basılı tutun yesıl ısık yanacak

mcetin55

mcetin55

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Dostum anlatımın için teşekkür ederim bilmeyenler faydalanmış olur :)

phaqist

Üye
Ne update centerdan ne de pcden göremiyorum güncellemeyi. Yardımcı olabilir misiniz?

yakupb03

yakupb03

Üye
Ne update centerdan ne de pcden göremiyorum güncellemeyi. Yardımcı olabilir misiniz?

http://software.sonymobile.com/install_packs/Update_Service_Setup-2.13.3.43.exe GUNCELLEME ALAMAYANLAR bunu yukleyın bılgısayara . sonra adımları izleyın yarım saat sonra 4.1.2 terfı edersınız ama bn eskıden cm 10 kullandıqım ıcın bu fw pek hosuma gtmeddı ama ıyı en azından 4.0.4 (ics) den daha stabıl ..

phaqist

Üye
Teşekkür ederim. İnternetin kötülüğünden yorumlara bakmadan yazmıştım şimdi gördüm. Benim şimdi farklı bir sorum olacak. Telefon aşırı derece kasmaya ve sürekli uygulamalarda hata raporu almaya başladım ve telefonun sesi kendiliğnden kısılıyor. Önceden böyle bir problemim yoktu bu son aylarda böyle yapmaya başladı

yakupb03

yakupb03

Üye
anlayamadım gncellemyı aldktan snra olamaz kı bole bısı ? hala 4.0.4 de mı oluo bu eger oyleyse gc jb ye kurtul ıste ugrasma :D

- - - Eklendi - - -

telefonun sesıde kendılıqınden kısılması gercekten tuhaf :D

Üst Alt