Sony Ericsson W715 Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

korkusuz5415

korkusuz5415

Üye
sim kilidini kırınca çalışıyormuş aldığın bayideki çalışana dediğin zaman kırıyorlarmış bilmiyorlarsa destek servisini arıyorlarmış

Captain

Üye
örnek verir misin bende gidip alsam şu vodafon bayilerinden...:bilmm

ben Bursa dayım sorun bu Bursa daki bayiler de varsa Ankaradakilerde kesin vardır bence hiç gidip bir vodafone bayisine sordun mu ? :islik

korkusuz5415

korkusuz5415

Üye
ben de daha sormadım acaba var mı :D

ddr4

Üye
arkadaşlar ben başka hatla denemedim çalışıyormu turkcelle ve avea yla??:hmmm

Vodafon bayilerinden aldıysan sim kilidini kırdırman gerekiyor,arkadaşım almıştı kırdırmadı kullanamıyor şu an sadece vodafonu kabul ediyor,hepsiburada.com dan alırsan bütün operatörlerle çalıştığı yazıyor..

--------------- Ekleme ---------------

ben Bursa dayım sorun bu Bursa daki bayiler de varsa Ankaradakilerde kesin vardır bence hiç gidip bir vodafone bayisine sordun mu ? :islik

36 tane sordum cevap aynı bilmiyoruz gelebilir,gelmeyebilir,ama siz yinede telefon numaranızı bırakın....

Captain

Üye
Vodafon bayilerinden aldıysan sim kilidini kırdırman gerekiyor,arkadaşım almıştı kırdırmadı kullanamıyor şu an sadece vodafonu kabul ediyor,hepsiburada.com dan alırsan bütün operatörlerle çalıştığı yazıyor..

36 tane sordum cevap aynı bilmiyoruz gelebilir,gelmeyebilir,ama siz yinede telefon numaranızı bırakın....
ben gidip vodafone bayisine sordum eğer aldığında başka hatla kullanacağını belirtirsen hemen kendileri kırıyor yada müşteri hizmetlerini arayın diyorlar :oke:

ddr4

Üye

ben gidip vodafone bayisine sordum eğer aldığında başka hatla kullanacağını belirtirsen hemen kendileri kırıyor yada müşteri hizmetlerini arayın diyorlar :oke:

Bursada kaldı mı olmassa gelip ordan alıcam :hmmm

ddr4

Üye
Ankarada sonyericsson W715 vodafon bayilerinde görenler bana iletebilir mi?Bende w715li birisi olmak istiyorum. :bigstar:

Captain

Üye

umutberkay

Üye
offfff amma büyüttünüz kardeşim yaaaa...

altı ustü telefon işte.... :))))))

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
öyle deme umut kardeş belki adam 2 sene kullancak araştırmadan sormadan etmeden alınmamalı .benim bi kere dilim yandı araştırmadan aldımda...şimdi w715 buradakilerin yarıdmıyla aldm sorun çıkmadı şükür

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
çalıştığını biliyorum başka hatlarla da ama bnm sorunum şu anda internet problemı :hmmm
AVEA'nın MMS ve internet ayarlarını kendi ellerimle yaptım. AVEA'nın sitesindeki bu ayarlarla ilgili bölüm hiç güncellenmiyor. Beş para etmez yani. Adamlara görüş/öneri olarak yazdım. 3.gün görüşünüz bizim için değerlidir. İnceliyoruz - arayacağız gibi bilgi dönmüşler. Şimdi 1 haftayı geçti halen bi HALT YEDİKLERİ YOK.
Turkcell'i denemedim ama istersen bulup ayarlayıp ekleyeyim buraya...
Hangi hat için istediğini söyle yeter ;)

Ankarada sonyericsson W715 vodafon bayilerinde görenler bana iletebilir mi?Bende w715li birisi olmak istiyorum. :bigstar:
Dostum ben Ankara - Kızılay'da GMK Bulvarı üzerinde (YKM'nin hemen dibinde ufacık bir bayi) Vodafone bayisinden aldım.
Hatta elemanlara telefon hakkında da bilgi verdim. Sim kilitli geldiklerini, kendilerinin kırabileceklerini vs. vs. :D

wifi sorunun da sorun yaşamıyorsun da nasıl yaşamdığınıda paylaşırsan 10 numara olacak :D bugun kablosuz modem aldıkta wifiye girmek istiyorum giremiyorum.nasıl ayarlar yaptın mesela??

Dostum Wi-fi'de sorun yaşayanların çoğu "ZYXEL" marka modem kullananlar.
Elemanların şikayetleri: ---wi-fi aramasında bağlantı bulunuyor => bağlan diyorlar bağlanıyor => ama internete çıkmıyor.--- şeklinde.
Halen bi çözüm bulabilmiş değiller. Allah'a çok şükür ben şu ana dek böyle bir problem yaşamadım. Evde superonline fiber internetin verdiği Pirelli marka modem var ve "Mac adresi filtrelemesi açık" telefonun mac adresini öğrendim. Modeme girdim, güzelce bağlanıyorum.

Mac adresini öğrenmek için => Menü - Ayarlar - Bağlantı - Wi-fi - Seçenekler - Gelişmiş - MAC adresim yolunu izleyebilirsiniz.

reont

reont

Üye
w715 ekranını eşzamanlı olarak pc'de görebileceğim bir program varmıdır,yokmudur..saygılarımlaN..

Captain

Üye
arkadaşlar w705 ve w715 te hareket sensörü mevcut değl mi ? ben bir sitede yok diye gördüm de ama oldğunu sanıyorum oyun felan oynayabiliyoruz değil mi :hmmm

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
arkadaşlar w705 ve w715 te hareket sensörü mevcut değl mi ? ben bir sitede yok diye gördüm de ama oldğunu sanıyorum oyun felan oynayabiliyoruz değil mi :hmmm

turken kardeş telefonda sensör mevcut,çok da başarılı.walkmanda ve internetette yan çevirince ekranda yan oluyor aynı şey medyada da geçerli.özellikle bu huyuna bayıldım telefonun.oyuna gelince ben 2 tane sensörlü uygulama yukledim (nfs pro street ve snake) ikiiside gayet güzel oynanıyor.hem yüklemesen bile telefonun originalinde reismlerde "maze" adında bi flash dosyası var.o da sensörle oynana bi top oyunu..:spr

birde walkman tuşu var yukarıda ona basılı tutark sağa sola çevirince çalan parça değişiyor ama ben kullanmıyorum onu pek ama oyunlar zevkli oluyor tbi internette.. :oke:

ddr4

Üye
turken kardeş telefonda sensör mevcut,çok da başarılı.walkmanda ve internetette yan çevirince ekranda yan oluyor aynı şey medyada da geçerli.özellikle bu huyuna bayıldım telefonun.oyuna gelince ben 2 tane sensörlü uygulama yukledim (nfs pro street ve snake) ikiiside gayet güzel oynanıyor.hem yüklemesen bile telefonun originalinde reismlerde "maze" adında bi flash dosyası var.o da sensörle oynana bi top oyunu..:spr

birde walkman tuşu var yukarıda ona basılı tutark sağa sola çevirince çalan parça değişiyor ama ben kullanmıyorum onu pek ama oyunlar zevkli oluyor tbi internette.. :oke:

Tam ben yazcaktım :ah

Takipçi Satın Al

Üst Alt