çalıştığını biliyorum başka hatlarla da ama bnm sorunum şu anda internet problemı
AVEA'nın MMS ve internet ayarlarını kendi ellerimle yaptım. AVEA'nın sitesindeki bu ayarlarla ilgili bölüm hiç güncellenmiyor. Beş para etmez yani. Adamlara görüş/öneri olarak yazdım. 3.gün görüşünüz bizim için değerlidir. İnceliyoruz - arayacağız gibi bilgi dönmüşler. Şimdi 1 haftayı geçti halen bi HALT YEDİKLERİ YOK.
Turkcell'i denemedim ama istersen bulup ayarlayıp ekleyeyim buraya...
Hangi hat için istediğini söyle yeter
Ankarada sonyericsson W715 vodafon bayilerinde görenler bana iletebilir mi?Bende w715li birisi olmak istiyorum.
Dostum ben Ankara - Kızılay'da GMK Bulvarı üzerinde (YKM'nin hemen dibinde ufacık bir bayi) Vodafone bayisinden aldım.
Hatta elemanlara telefon hakkında da bilgi verdim. Sim kilitli geldiklerini, kendilerinin kırabileceklerini vs. vs.
--------------- Ekleme ---------------
wifi sorunun da sorun yaşamıyorsun da nasıl yaşamdığınıda paylaşırsan 10 numara olacak
bugun kablosuz modem aldıkta wifiye girmek istiyorum giremiyorum.nasıl ayarlar yaptın mesela??
Dostum Wi-fi'de sorun yaşayanların çoğu "
ZYXEL" marka modem kullananlar.
Elemanların şikayetleri: ---wi-fi aramasında bağlantı bulunuyor => bağlan diyorlar bağlanıyor => ama internete çıkmıyor.--- şeklinde.
Halen bi çözüm bulabilmiş değiller. Allah'a çok şükür ben şu ana dek böyle bir problem yaşamadım. Evde superonline fiber internetin verdiği Pirelli marka modem var ve "Mac adresi filtrelemesi açık" telefonun mac adresini öğrendim. Modeme girdim, güzelce bağlanıyorum.
Mac adresini öğrenmek için =>
Menü - Ayarlar - Bağlantı - Wi-fi - Seçenekler - Gelişmiş - MAC adresim yolunu izleyebilirsiniz.