Sony Ericsson W715 Kullananlar

Captain

Üye

teşekkürler giresunlu

ddr4

Üye
koptum valla dalgamı yapıon ciddimi

Ciddiyim birkaç ilde arkadaşlarım var sağ olsunlar onlarda benim için arama yapıyorlar,ben Ankara'da bulamadım rica ettim sırasıyla önce Bursa,sonra Eskişehir Kırıkkale ve en son Trabzon,ki Trabzon'da buldum ve alcam Trabzon'dan aldıktan sonra yardıma ihtiyacım olcak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar,şimdiden sağ olun

Captain

Üye

ahtapot gibisin yav

eskişehirde yoqmuymuş bn de eskişehirliyim hamamyolundaki vodalrın vitrinlerinde duyodu alowww

dost kara günde belli olur telefonu izmerde bulamaman karagün oluyo oda üşenmiş veya sen sallıyon

ddr4

Üye
dost kara günde belli olur telefonu izmerde bulamaman karagün oluyo oda üşenmiş veya sen sallıyon

yok ya şu an Ankara'dayım burda çok aradım bulamayınca hırs oldu bende o yüzden,ne sallayım sonuçta burada yardım istiyordum herkesten telefona ulaşabilmek için...

ok bn garanticiyimdir her ihtamali sölerim yanlış anlama sallyıonsundur derken

Captain

Üye

buradan telefonu kullanabilirsiniz W715 bu hemen hemen butun fonksiyonları kullanılabiliyor.
merak edenlere bu da W995 denemesi

biraz geç açılıyor ama olsun güzel

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar linkler çalışıyor mu ahmet açamamış da

çalışıyor merak etme
ddr arkadaşım sen al telefonu elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah

ddr4

Üye
çalışıyor merak etme
ddr arkadaşım sen al telefonu elimizden geldiğince yardımcı oluruz inşallah

Sağ olun şimdiden telefonun sim kilidini satın aldığımız zaman değilde sonra başka bir vodafon merkezinde kırdırabilir miyiz?

vodafone merkezinden ve müşteri hizmetlerinden kırabilirsin/kırdırabilirsin zaman fark etmiyor

aynı zmanda garanti olayındada başka bayilerden halledebilirsin işini...