Hard formatı nasıl atıyoruz ?
hard formatı attıktan sonra bilgisayara bağlayıp yaptın demi.. Bde hard formattan sonra telefon sıfır hale geliylr de mi[alikan];3861440' Alıntı:Telefona hard format atıp tertemiz yaptım sonrada pc ile ovi ye bağlayıp sorunsuz şekilde ANNA güncellemesini yükledim ve sonrasında gelen 1/2 ve 2/2 parçalarınıda sorunsuz yükledim telefon kapanıp açıldıktan sonrada ovi mağaza ve social uygulamasınıda sorunsuz şekilde yükledim. Ayrıca hard formatta ovi maps gitmişti şimdi oda geldi, denemeyen arkadaşların bilgisine. Fakat detaylı kurcalama fırsatım şu an olmadı ne gibi sorunlarla karşılaşıcam bilmiyorum sadece yükleme hard format sonrası sorunsuz geçti.
oviye geldi zaten güncelleme neden naviden indiriyorsunki direk telefondan güncelleyebilirsinbu navifırm den dosya ların hepsini mi indiriyorduk arkadaşlar
bende tek sorun dil Turkcede cikmayan uygulamalar ingilizcede cikiyor baska problemde yok simdilik
bence sen yazılımı tekrar yükle bende kasma yok telefon gayet hızlanmış ve tarayıcıda süper olmuş operayı sildim hatta operadan daha hızlı başka telefon kullanıyor gibiyim bazı oyunlardaki kasmalar yerini akıcılığa bırakmışkasma varya nette eskisine göre yavaş pişman oldum napacaz artık belle yi bekliyecez----------Eklendi @ 21:03:28 ---------- Yazıldı @ 21:03:10 ----------kasmayı nasıl düzeltebiliriz
güncelleme senn tele görr değil.arkadaslar bende c5.03 var ama *#0000# dan guncelleme gozukmuyr yardm edn
arkadaşım tel de de gözüküyo 24 01 ama pc den yükle diyo Nasıl bi sorun varmı format attın mı tele bilgi verirmisin biraz memnun musun?arkadaşlar symbian anna artık ovide ben az önce orjınal oviden yükledim hayırlı olsun bekleyenlere![]()