Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben de az önce dead flash attım iyi oldu :) bütün dosyalarla içinde de 3 oyun var

bozkurt955

bozkurt955

Üye
bu navifırm den dosya ların hepsini mi indiriyorduk arkadaşlar

hizan

hizan

Üye
power tuşu ,ses kısma tuşu, kamera tuşu, ve menü tuşu aynı anda bas ve nokia yazısı görünceye kadar bırakma.

----------Eklendi @ 20:34:13 ---------- Yazıldı @ 20:33:19 ----------

Hard formatı nasıl atıyoruz ?

15.09.2011 20:33:19
hizan

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-112864/hizan/NerdenİSTÜyelik tarihiOct 2007Mesajlar29Konular1Beğeni0Telefon6630

power tuşu ,ses kısma tuşu, kamera tuşu, ve menü tuşu aynı anda bas ve nokia yazısı görünceye kadar bırakma.​

altannemre

Üye
tel e güncelleme geldi arkadaşlar pc kullanarak güncelle var Telden yapabilirmiyim sizce?

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Benim ovi store çalışmıyor. Hard format atsam . Güncellemeleri yüklesem ovi store çaılışır mı ?

RedColt

RedColt

Üye
[alikan];3861440' Alıntı:
Telefona hard format atıp tertemiz yaptım sonrada pc ile ovi ye bağlayıp sorunsuz şekilde ANNA güncellemesini yükledim ve sonrasında gelen 1/2 ve 2/2 parçalarınıda sorunsuz yükledim telefon kapanıp açıldıktan sonrada ovi mağaza ve social uygulamasınıda sorunsuz şekilde yükledim. Ayrıca hard formatta ovi maps gitmişti şimdi oda geldi, denemeyen arkadaşların bilgisine. Fakat detaylı kurcalama fırsatım şu an olmadı ne gibi sorunlarla karşılaşıcam bilmiyorum sadece yükleme hard format sonrası sorunsuz geçti.
hard formatı attıktan sonra bilgisayara bağlayıp yaptın demi.. Bde hard formattan sonra telefon sıfır hale geliylr de mi

altannemre

Üye
c601 e güncelleme geldi ama pc den yaparsam daha verimli olurmuş

uribaju

uribaju

Üye
bende alman annası olmasına rağmen yazılım gunc. Programında 2tane güncelleştirmesi gördü biri 7 diğeri 1mb civarlarında onları başarıyla kurdum ardından nokia communicator diye birşey gelmiş widget olarak .herneyse bnm anlamadığım bu güncelleştrmeler sadece tr annasına gelmedimi benm alman annası ama benimle aynı dutumda olan başka biri var mı?

[alikan]

[alikan]

Üye
Hard format üzerine *#7370# yapıp bir de öyle format attım telefon evet sıfır hale geldi mass memory sıfır oldu herşey silindi kutudan çıkmış gibi oldu sonra pc ye bağlayıp güncellemeleri yaptım max. 20 dk sürdü hiç sorun çıkarmadı.

Hard Format atmak için;

Telefonu kapatıp biraz bekleyin sonra Ses azaltma tuşu + Kamera tuşu + Menü tuşu
bu üç tuşa basın bunları bırakmadan telefonun üst kısmında bulunan açma tuşuna basarak
Nokia logosu belirene kadar bırakmadan bekleyin. Nokia logosu belirince bütün tuşları bırakıyorsunuz tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
RedColt

RedColt

Üye
hard format sonucu flasha felen gerek yok de mi :)

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
bende tek sorun dil Turkcede cikmayan uygulamalar ingilizcede cikiyor baska problemde yok simdilik

suanda ingilizce yaptim duzeld de teli iniglizce mi kullanacaz?? programlar oyunlar flan geldi

aziztopcu

aziztopcu

Üye
arkadaşlar symbian anna artık ovide ben az önce orjınal oviden yükledim hayırlı olsun bekleyenlere :D

montacarlo

Üye
kasma varya nette eskisine göre yavaş pişman oldum napacaz artık belle yi bekliyecez

----------Eklendi @ 21:03:28 ---------- Yazıldı @ 21:03:10 ----------

kasmayı nasıl düzeltebiliriz

aziztopcu

aziztopcu

Üye
arkadaşlar symbian anna artık ovide ben az önce orjınal oviden yükledim hayırlı olsun bekleyenlere :D

forbidden5

forbidden5

Üye
kasma varya nette eskisine göre yavaş pişman oldum napacaz artık belle yi bekliyecez----------Eklendi @ 21:03:28 ---------- Yazıldı @ 21:03:10 ----------kasmayı nasıl düzeltebiliriz
bence sen yazılımı tekrar yükle bende kasma yok telefon gayet hızlanmış ve tarayıcıda süper olmuş operayı sildim hatta operadan daha hızlı başka telefon kullanıyor gibiyim bazı oyunlardaki kasmalar yerini akıcılığa bırakmış

• Beğen
Tepkiler: bkurtulus
Del Rey

Del Rey

Üye
Telefonun S60v5 bir telefon. Bu güncelleme ise Symbian^3 telefonlara geliyor :kotu:

altannemre

Üye
arkadaşım tel de de gözüküyo 24 01 ama pc den yükle diyo Nasıl bi sorun varmı format attın mı tele bilgi verirmisin biraz memnun musun?

shanol28

shanol28

Üye
arkadaşlar benim n8 059C8T6 amerika kodlu ben pc den ve telden bakıorum görünmüyor güncelleme daha önce ki güncellemede türkiye ye çıktığında bende de çıkmıştı güncellemiştim pr1.2 de neden böyle oldu acaba bilen varmı

Üst Alt