Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

montacarlo

Üye
Nasıl tekrar güncelleyebilirim ? Ovi de güncellemenizde sorun varsa tekrar tıklayıp yükleyin yazıyordu öyle yaptım 5 dk sürmedi...tamamen silmeden mi yükledi ? ne yapmam gerek ? garanti dışındada kalsın istemiyorum

----------Eklendi @ 21:22:49 ---------- Yazıldı @ 21:21:38 ----------

nere girsem 1-2 saniye yuvarlak yükleniyor tarzı birşey dönüyor.... bekletiyor beni müzik çalar falan nette yavaş...

[alikan]

[alikan]

Üye
Bazı ilk izlenimlerim, web tarayıcıdan memnunum wLandan bağlanıp biraz dolandım maxicep google youtube vs başarılı idare eder. Ayrıca ovi store da sorunsuz açıp sorunsuz uygulama indirdim kurdum. Ovi maps'ide pc den güncelleyip açtım kurcaladım sorun yok. Şimdilik tek dikkatimi çeken dokunma hassasiyeti qwerty klavyede biraz daha sert oldu gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

montacarlo

Üye
2. bir sorun da wifi kapatamıyorum..bağlantı kesiyorum 2 saniye sonra tekrar bağlanıyor..

shanol28

shanol28

Üye
arkadaşlar benim n8 059C8T6 amerika kodlu ben pc den ve telden bakıorum görünmüyor güncelleme daha önce ki güncellemede türkiye ye çıktığında bende de çıkmıştı güncellemiştim pr1.2 de neden böyle oldu acaba bilen varmı

soruma cevap verebilecek bi arkadaş var mı acaba?

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
Baba Aşırı Beğendim Yeminle Satıp Galaxy Note Alasım vardı VAz geçtim bellede gelsin tam benlik tel olacak qwerty biraz saçma ama alışırız . Resimler Müzik Shazam Çok Başarılı Helede 1 gb net paketiniz varsa ''dadundan yenmiyi'' derler ya aynen öyle . Kameraya Zaten Diyecek Yok Tebrikler Nokia Beklettin ama deydi (:

altannemre

Üye
Baba Aşırı Beğendim Yeminle Satıp Galaxy Note Alasım vardı VAz geçtim bellede gelsin tam benlik tel olacak qwerty biraz saçma ama alışırız . Resimler Müzik Shazam Çok Başarılı Helede 1 gb net paketiniz varsa ''dadundan yenmiyi'' derler ya aynen öyle . Kameraya Zaten Diyecek Yok Tebrikler Nokia Beklettin ama deydi (:
format atmak gerekiyor mu peki

altannemre

Üye
suat1111

suat1111

Üye
bana neden gelmedi dark grey

the_umit

Üye
yükledim (e7) değişen birşey yok. internet tarayıcı değişti o kadar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

altannemre

Üye
Ovi silinebilir ama anna güncellemesi ile düzeleceğini duydum benim Ovi silindi hard format la

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu arada bişey fark ettim telefon çok daha iyi titriyor özellikle sessiz modda titreşim kullananlar fark edebilirler

----------Eklendi @ 22:04:00 ---------- Yazıldı @ 22:03:10 ----------

Ovi silinebilir ama anna güncellemesi ile düzeleceğini duydum benim Ovi silindi hard format la

ovi qt sorunuyla siliniyo diye biliyodum anna da qt gömülü olduğuna göre sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama riske girmelimi bi deneyen varmı acabaa anna dan sonra hard format atan ?

mfb2

mfb2

Üye
ben hard format attım ovi yoktu telefonda formattan sonra güncellemelere baktım anna 1/2 ve ovi mağaza güncellemesi görünmüştü tekrar yükledim mağazada sorunsuz açılıyor fakat dil değiştirmeden hala bazı uygulamalar yüklenmiyor

ikaratilki

Üye
arkadaşlar 22.001i (n8) yükledim fakat hiçbir tema vs yok ve nokianın sitesinde 22.14 olarak yayınlandığını söylüyor siz hangi versiyonu yükleyebildiniz ??

mfb2

mfb2

Üye
Hard formatı Anna dan sonra görünmeyen uygulamalar kökten silmek için attım ovi ile ilgili sıkıntı yok sıkıntı bazı uygulamaların yüklenememesi

erollcelik

erollcelik

Üye
ben de nihayet yaptım güncellemeyi.ilk olarak hafıza kartını ve depo hafızasını biçimlendirdim sonra soft format attım.mükemmel bir güncelleme oldu.sıfır sorun.

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
bu arada bişey fark ettim telefon çok daha iyi titriyor özellikle sessiz modda titreşim kullananlar fark edebilirler

----------Eklendi @ 22:04:00 ---------- Yazıldı @ 22:03:10 ----------

Ben En hardından FOrmat Çektım betalabstan haritaları kurdum güncellemeyi tekrar yaptım telefon şuan bildiğin canavar.

RedColt

RedColt

Üye
ya direk yaptım güncellemeyi 5 dk bile sürmedi ne 1/2 olarak gösterdi ne bir şey direk yaptı güncellemeyi ve anna kullanıyorum suan versiyonuda 24 gmsteriyor..

altannemre

Üye
bu arada bişey fark ettim telefon çok daha iyi titriyor özellikle sessiz modda titreşim kullananlar fark edebilirler----------Eklendi @ 22:04:00 ---------- Yazıldı @ 22:03:10 ----------ovi qt sorunuyla siliniyo diye biliyodum anna da qt gömülü olduğuna göre sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama riske girmelimi bi deneyen varmı acabaa anna dan sonra hard format atan ?
yarın denicem bakalım hayırlısı olsun

Üst Alt