her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun
Annayı yükledim. Ama ovi mağazadan yine bir şey indiremiyorum. Hayırlı olsun...![]()
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-muzikcalardaki-oyun-sesleri-sorunu-yardim-545279.html
----------Eklendi @ 19:01:07 ---------- Yazıldı @ 19:00:30 ----------
Hart format atın. Telefonunuz tertemiz olsun.
Bunlar yazılım güncellemesinde görünüyor olması lazım. Ama kullanana sormak lazım.[alikan];3861197' Alıntı:Sensation arkadaşım bende telefona önce hard format atıp sonra anna güncellemesini yapmayı düşünüyorum ama hard format ile giden bazı şeyler oluyormuş (Örn: Ovi suite, ovi maps vs) bunlar anna ile gelir mi bilginiz var mı.?
P.S: Formatı *#7370# olarak yapsak ne kadar faydalı olur.??
Tabi değişmez,zaten haritalar anna ikonluydu...simge olarak sadece haritalar simgesi değişmemiş ??? sizde de aynı sorun var mı ?
Hard format her şeyi temizler. Yalnız atmadan önce ve sonra hafıza kartınızı biçimlendirmenizi öneririm. Soft format ise fabrika ayarları oluyor. Pek bir faydası olmaz. Ama Anna 1/2 filan kuramayanlar soft format atarak kurulduğunu söylüyorlar.[alikan];3861219' Alıntı:Sonradan eklediğim soruya yetişemedin sanırım. hard format ile *#7370# yaparak formatlama arasındaki fayda farkı nedir bilginiz var mıdır.?
Hard format her şeyi temizler. Yalnız atmadan önce ve sonra hafıza kartınızı biçimlendirmenizi öneririm. Soft format ise fabrika ayarları oluyor. Pek bir faydası olmaz.

Ne varsa işte temiz olsun yani[alikan];3861242' Alıntı:Teşekkür ettim, o zaman hard format atalım ve yavaştan sorunlu anna'yı denemeye başlayalım
Bu arada hafıza kartından kasıt mass memory' mi oluyor. Harici hafıza kartı kullanmıyorum da.