Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
saat 19:00 ama hala yok, benim memlekete yarın gelecek heralde bekleyelim bakalım er geç gelir.

altannemre

Üye
ben c601 kullanıcısıyim bana hala gözükmedi ya ne yapmak gerek şuan Hastanedeyim tel den yükleyen varmı

kromatique

Üye
bende de çıktı darısı sizin kodlara

najanaja

najanaja

Üye
walla ben emin deilim hala açıkçası yükleyenlerin yarısı farklı farklı sorunlardan bahsediyor diğerleri ise mükemmel diyo şimdi güncellersem ya bende sorunlar yaşarsam o zaman sinir olurum walla

montacarlo

Üye
Arkadaşlar kapatıp açınca donma sorunu ortadan kalktı müzik çalarımda da sorun yok oyun falan olduğu halde...dosyalarımda oviden yaptığım için duruyor...oviyede markete de girebiliyorumtek sorunum var... WİFİ sorusu..bağlantıyı kesiyorum yine bağlanıyo..kapatamıyorum...kapatsamda tekrar bağlanıyor nasıl kapatacaz bu wifi yi

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Annayı yükledim. Ama ovi mağazadan yine bir şey indiremiyorum. Hayırlı olsun... :D

montacarlo

Üye
wifi yi kapatamıyorm yardım

FastBreaker

FastBreaker

Üye
her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun

montacarlo

Üye
her yerde soruyorum ama kimse takmıyor. Bende 24.1 güncellemesi çıktı bu anna biliyorum ama 22.14ten farkı nedir ? Neden 22.14 çıkmadı ? Daha sonra çıkar mı bekleyeyim mi yükleyeyim mi ? Lütfen yardımcı olun

nokianın sitesinde 22 en güncel sürüm yazıyor ama oviden güncellemek istediğimizde 24 olacak güncelledi farkını bilemiyorum

----------Eklendi @ 19:19:08 ---------- Yazıldı @ 19:18:40 ----------

Annayı yükledim. Ama ovi mağazadan yine bir şey indiremiyorum. Hayırlı olsun... :D

onun anna ile bi alakası yok anna önceside indiriyordum sonrasıda indiriyorum

[alikan]

[alikan]

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-muzikcalardaki-oyun-sesleri-sorunu-yardim-545279.html

----------Eklendi @ 19:01:07 ---------- Yazıldı @ 19:00:30 ----------

Hart format atın. Telefonunuz tertemiz olsun.

Sensation arkadaşım bende telefona önce hard format atıp sonra anna güncellemesini yapmayı düşünüyorum ama hard format ile giden bazı şeyler oluyormuş (Örn: Ovi suite, ovi maps vs) bunlar anna ile gelir mi bilginiz var mı.?

P.S: Formatı *#7370# olarak yapsak ne kadar faydalı olur.??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
[alikan];3861197' Alıntı:
Sensation arkadaşım bende telefona önce hard format atıp sonra anna güncellemesini yapmayı düşünüyorum ama hard format ile giden bazı şeyler oluyormuş (Örn: Ovi suite, ovi maps vs) bunlar anna ile gelir mi bilginiz var mı.?

P.S: Formatı *#7370# olarak yapsak ne kadar faydalı olur.??
Bunlar yazılım güncellemesinde görünüyor olması lazım. Ama kullanana sormak lazım.

[alikan]

[alikan]

Üye
Sonradan eklediğim soruya yetişemedin sanırım. hard format ile *#7370# yaparak formatlama arasındaki fayda farkı nedir bilginiz var mıdır.?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
benim telefon serviste inşaLLAH annayı yükleyip gönderirler :D

STaT!C

STaT!C

Üye
Beyler wifide sorun varmı yokmu ? İndireyim mi acaba kuşkulandım şimdi.:hmmm

achie

achie

Üye
Tek sorun QT

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
[alikan];3861219' Alıntı:
Sonradan eklediğim soruya yetişemedin sanırım. hard format ile *#7370# yaparak formatlama arasındaki fayda farkı nedir bilginiz var mıdır.?
Hard format her şeyi temizler. Yalnız atmadan önce ve sonra hafıza kartınızı biçimlendirmenizi öneririm. Soft format ise fabrika ayarları oluyor. Pek bir faydası olmaz. Ama Anna 1/2 filan kuramayanlar soft format atarak kurulduğunu söylüyorlar.

[alikan]

[alikan]

Üye
Hard format her şeyi temizler. Yalnız atmadan önce ve sonra hafıza kartınızı biçimlendirmenizi öneririm. Soft format ise fabrika ayarları oluyor. Pek bir faydası olmaz.

Teşekkür ettim, o zaman hard format atalım ve yavaştan sorunlu anna'yı denemeye başlayalım :)
Bu arada hafıza kartından kasıt mass memory' mi oluyor. Harici hafıza kartı kullanmıyorum da.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Benim ovi store çalışmıyor. Hard format atsam. Düzelir mi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
[alikan];3861242' Alıntı:
Teşekkür ettim, o zaman hard format atalım ve yavaştan sorunlu anna'yı denemeye başlayalım :)
Bu arada hafıza kartından kasıt mass memory' mi oluyor. Harici hafıza kartı kullanmıyorum da.
Ne varsa işte temiz olsun yani :)

Üst Alt