Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

RedColt

RedColt

Üye
magdem softun yararı olmuyor yüklemedn önce format atmıcam bi sorun olur mu ki? Ya aslında bütün uygulama müzik alayı gitse soru olmaz ama hard zor geldi şimdi :) baska türlü twmizleyemem mi telefonu

emre2574

emre2574

Üye
cıkmıs nokıanın sıtesınde gozukuyr :D

RedColt

RedColt

Üye
allahıım sonunda gördüm güzrlleştirmeyi gösterdi :D

[alikan]

[alikan]

Üye
Hard format attım telefon hafızası bomboş :) hiçbir şey kalmadı bakalım taktım ovi ye güncellemeleri buldu. bakalım bizi ne gibi sorunlar bekliyor :)

STaT!C

STaT!C

Üye
N8 product cod. değiştirmenin yolu bulundu mu ? Cihaz yurtdışı olduğu için (0599425) türkçe producta çevirmek istiyorum. (059d954'e) Oviyle veya cihaz üzerinden güncellesem türkçe dil gidecek. Phoenixle uğraşmak istemiyorum.

RedColt

RedColt

Üye
[alikan];3861305' Alıntı:
Hard format attım telefon hafızası bomboş :) hiçbir şey kalmadı bakalım taktım ovi ye güncellemeleri buldu. bakalım bizi ne gibi sorunlar bekliyor :)
hard formatı attın annayıda yükledikten somra sorunlardan haberdar edersen sev.nirim :D

andry77

andry77

Üye
Arkadaşlar aranızda güncellemeyi tamamlayan var mı? Ben denedim Ovi Suite te 3.adıma geldiğinde "yazılım yükleniyor" yükleme çubuğu yarıda takıldı kaldı 1 buçuk saat bekledim devam eder diye öylece kaldı... USB yi sökmeyin yazıyordu ama dayanamadım söktüm hiç birşey olmadı telefona normal çalışıyor fakat ANNAAA YOOOOK... Sistem yoğunluğundan mı acaba öyle oldu anlamadım ya datelefon hafızası biraz dolu önce boşalsamıydım bilemedim... Güncellemeyi yapan arkadaşlar ne der bu konuda. Herkese iyi akşamlar Teşekkürler.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
arkadaşlar anna yi kuran lar eksileri te sorunlarını yazarsaniz bizde bilgilenelim arkadaşlar

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hard formattan sonra telefondaki sorunlar düzeliyor mu ?

one_man53

Üye
ben c601 kullanıcısıyim bana hala gözükmedi ya ne yapmak gerek şuan Hastanedeyim tel den yükleyen varmı

bende telden gözukmedi pc yukluyom bende suan bişe yook ama coook kastıı hadii hayırlısı artık

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar NaviFirm de anna 024.001 türkçe çıkmış. hayırlı olsun

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
bende tek sorun dil Turkcede cikmayan uygulamalar ingilizcede cikiyor baska problemde yok simdilik

one_man53

Üye
bende de görmedi pc yukledim on numara olduu hızz fenaaaa

bozkurt955

bozkurt955

Üye
ya arkadaş navifırm de niye ben göremiyorum Tlf c6 01

trontr

Üye
arkadaşlar daha annayı yüklemedim ama telefondan güncelleştirmeleri kontrol et diyince çıkan C7-00 için yazılım güncelleştimesi nin üstüne basılı tutup bilgileri göster dedim. 024.001 diye bir versiyon gördüm. Sizinkiler de 24 mü yoksa 22 mi

[alikan]

[alikan]

Üye
Telefona hard format atıp tertemiz yaptım sonrada pc ile ovi ye bağlayıp sorunsuz şekilde ANNA güncellemesini yükledim ve sonrasında gelen 1/2 ve 2/2 parçalarınıda sorunsuz yükledim telefon kapanıp açıldıktan sonrada ovi mağaza ve social uygulamasınıda sorunsuz şekilde yükledim. Ayrıca hard formatta ovi maps gitmişti şimdi oda geldi, denemeyen arkadaşların bilgisine. Fakat detaylı kurcalama fırsatım şu an olmadı ne gibi sorunlarla karşılaşıcam bilmiyorum sadece yükleme hard format sonrası sorunsuz geçti.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hard formatı nasıl atıyoruz ?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
evet arkadaşlar gelmis görüyorum bayram havası var ya :)

Üst Alt