Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

mmaliy

Üye
Arkadaşlar Merhabalar Nokıa N8 kullanıcısıyım daha doğrusu sadece telefon amaçlı kullananlardanım da denebilir. Dün telefon güncelleştirmesi uyarısı geldi. 3 adet güncelleme vardı ikisi anna biriside sosyal olarak. ben bunları yaptım ancak Symbian anna güncellemesinin birini yapmadı. Ayrıca telefonum bu güncellemelerden beri reset atmaya başladı. Ayriyeten benim için çok önemli olan sosyal ağlarda fotoğraf paylaşım özellliği de çalışmıyor. Çektiğim bir fotoğrafı facebook adresimde paylaşmak istediğimde önceden yaptığım işlemleri yapıyorum Yükleme başladı diyor ancak bir yükleme olmuyor. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkürler..

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Ben de de fotoğraf gösterici hafıza kartındaki resimleri göstermiyor.Başka bir hata göremedim.Sadece görüntü değişmiş gibi dürüyor.

mrtbgs

mrtbgs

Üye
Arkadaşlar Merhabalar Nokıa N8 kullanıcısıyım daha doğrusu sadece telefon amaçlı kullananlardanım da denebilir. Dün telefon güncelleştirmesi uyarısı geldi. 3 adet güncelleme vardı ikisi anna biriside sosyal olarak. ben bunları yaptım ancak Symbian anna güncellemesinin birini yapmadı. Ayrıca telefonum bu güncellemelerden beri reset atmaya başladı. Ayriyeten benim için çok önemli olan sosyal ağlarda fotoğraf paylaşım özellliği de çalışmıyor. Çektiğim bir fotoğrafı facebook adresimde paylaşmak istediğimde önceden yaptığım işlemleri yapıyorum Yükleme başladı diyor ancak bir yükleme olmuyor. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkürler..

Eksik güncelleştirmeyi yüklemeyi bir kere daha dene ve telefona hard format at.

kalbimdesiin

Üye
arkadaslar müzikcalardaki oyunseslerini nasıl kaldırabilirim kendinden gelmis anlamdım yardımcı olurmusunuz
Müzik çalar sorununu ben çözdüm arkadaşım x plore den oyun Ve uygulama yüklediğin hafıza ya git private klasörunü salt okunur Ve gizle yap Müzik çalara Gir kütüphaneyi güncelle oyun Ve uygulama Sesleri kayboluyor sonra Tekrar private klasörunü Eski hale getir Müzik çalara girince kütüphaneyi güncelleme yapma daha yaparsan oyun seslerini Tekrar buluyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
AnNa tarayıcısında kapatılmış olan bir eksik daha söyliyim sırf bunun için opera kullanıyordum AnNa'dan beri opera benim için bitmiştir...

PR1.2 de yoğun sitelerde en basitinden maxide sayfanın yüklemesi bitmeden hiçbir linke tıklanmıyordu profile tıklıyordum 40-50 saniye yükelenecekte bende bir konuya tıklayıp okuyacağım ki sekme olmadığı için her seferinde profilin yüklenmesini beklemekte tam bir ölümdü...

AnNa'da tam istediğim gibi olmuş tarayıcı ilk olarak linklerin ham halini hemen yüklüyor sonra sayfa yüklemesine geçiyor yani eğer siz ara bir sayfadaysanız asıl amacınız o sayfa üzerinden başka bir sayfaya geçmekse daha linke tıklar tıklamaz oradaki tüm bağlantılarada tıklayabiliyorsunuz e sekme özelliğide geldi..

O yüzden Opera'ya hiç ihtiyaç duymadım dns ayarlarınıda değiştirdim ohh mis gibi taracıyı oldu sadece büyük sitelerde kaydırmalar kasıyor olsun büyük dertler gitti o kasmalardan kurtulmak içinde belleden umutluyuz...

devil____boy

Üye
uygulamalar--> yazılım güncelleme kısmında isteğe bağlı tema güncellemesi geldi anlamış değilim eski temayı neden koymuşlar :hmmm

mezoart

mezoart

Üye
uygulamalar--> yazılım güncelleme kısmında isteğe bağlı tema güncellemesi geldi anlamış değilim eski temayı neden koymuşlar :hmmm
Anlaşılamaz bir durum gerçekten, neden böyle bir şey yaptılar ki.Acaba Belle gelene kadar çerez niyetine bir şeyler mi verelim dediler ? :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
eskiden mesaj gelsede ekranda bir bildirim çıkmıyordu sadece tuş yanıp sönüyordu şimdi mesaj gelince hemen kilit ekranında mesaj imgesi görünüyor bunu çok sevdim....

Üst Alt