Son zamanlar da,konuların tartışmaya dönmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SHS

SHS

Üye
yöneticiler bazı tartışmalarda adaletsiz karar veriyorlar. Sanki egolarinı tatmin etmek için konu kapatılıyor mesajlar siliniyor. Bence yöneticiyi de şikayet et butonu olsun.
adminlere söyle eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsan

- - - Eklendi - - -

Fikirlerimizi soyledik ama takmadilar. Ya kardesim biz turkce mi konusuyoruz? Biz kufur kalsin mi dedi? Neyse ya borne olunca konussan da fayda yok
şu mesajın inanki anlaşılmadı:hmmm

Eykul

Eykul

Üye
Metin senin benle derdin ne?

__xXx__

__xXx__

Üye
ulan şu konuyu tartışırken kavga çıkmasa bari

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Fikirlerimizi soyledik ama takmadilar. Ya kardesim biz turkce mi konusuyoruz? Biz kufur kalsin mi dedi? Neyse ya borne olunca konussan da fayda yok

arkadaşın mesajlar siliniyor yorumuna cevap yazdım düşünce özgürlüğü herşeyi kaplar

marist

marist

Üye
Al burda bile tartısma oluyor. Relax lütfen. :sirit:

spy ghost

spy ghost

Üye
Ben zamanında haber köşesinde aktiftim bydexer zamanında ve haydardan öncede uzun süre aktif oldum o aralarda terör çok artmıştı durmadan haberler geliyor e haliyle yayınlıyorduk dexerle anlaşırdık zaten , bir tane sempatizan gelirdi ve bozardı ortalığı ona öyle bir cevap verirdim ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal haline düşerdi orda iki yolu vardı ya susmak ya da tartışmak tartışmaya girince şikayet ediyordum hemen ardında da cevabını veriyordum yine , öyle birkaç arkadaş şu an ya pasif ya da banlı durumda :d: bir tanesi geçen gün aklıma geldi baktım da adama ; aylardır siteye girmemiş düpedüz sempatizandı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sen geçen sene görcektin oraları :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yoo öle ortaya :D

-efşan

-efşan

Üye
Yeni üye alımını mı kapatsak:hmmm
:kop2:

Yahu bazı arkadaşlar var evet. Sırf tartışmak için konu arıyorlar. Özgür yorumunu yazıyorsun adam üstüne alınıyor diyemiyorum - sırf tartışmak için alıntı ile cevaplıyor.
Yazık ama ya. Yazık. Son zamanlar iyice keyfim kaçtı. İyice sıkmaya başladı ortam.
Bir de cevap yazarken sakın başka fikir üretmeyin gibi mesajlar atan da var bitiyorum.
Şuan bu konuya yorum yazanların bazılarında dahi var bu. Kısa zaman önce yaşadık olayı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Burasi bir paylasim forumu arkadaslar. Herkes forum kurallari cercevesinde fikrini soyleyebilir, paylasim yapabilir,yardim alabilir. Tabi soyle bir durum da var eger siz bir konuda yorum elestiri veya fikir belirtiyorsaniz ayni sekilde sizin de yorumlariniz tartisilabilir yorumlanir veya elestirilir. Eger kendinize objektif olamazsaniz forumda ve reel hayatta da objektif olamazsiniz ve elestiriye tahammulunuz olmaz. Bu yapiya sahip iki uc uye bir konuda bir araya geldi mi tartisma kacinilmaz olur. Herseyden once guzel ve huzurlu bir ortamda eglenceli ve yararli vakit gecirmek istiyorsak once karsimizdaki uyeyi anlamaya calisip sonra kendi fikrimizi anlatma yolunu secmeliyiz. Birbirini anlamayan insanlar birlerine bir sey veremez ve sonuc konuda da bahsedildigi gibi tatsiz tartismalarin yasanmasina sebep olur. Bu tartismalarin sonucunda uzun sureli veya suresiz uzaklastirma cezalari verilmektedir ve yonetim olarak bu cezalari vermek bizim tercihimiz degil bir sonuctur. Daha anlayisli ve hosgorulu guzel bir ortam olusturmak icin butun yonetici arkadaslarimiz ve siz degerli uyelerimiz gereken ozveriyi fazlasiyla gostermektedir ve gostermeye de devam edecektir. Keyifli forumlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yeni üye alımını mı kapatsak:hmmm
:kop2:

Yahu bazı arkadaşlar var evet. Sırf tartışmak için konu arıyorlar. Özgür yorumunu yazıyorsun adam üstüne alınıyor diyemiyorum - sırf tartışmak için alıntı ile cevaplıyor.
Yazık ama ya. Yazık. Son zamanlar iyice keyfim kaçtı. İyice sıkmaya başladı ortam.
Bir de cevap yazarken sakın başka fikir üretmeyin gibi mesajlar atan da var bitiyorum.
Şuan bu konuya yorum yazanların bazılarında dahi var bu. Kısa zaman önce yaşadık olayı.

dediğim dedik çaldığım düdük hesabı yapılıyor yani kendi fikrinin üstüne yok demeye getiriyor arkadaşlar.alıntı yapmaktakı maksadım tartışma çıkarmak değil :ehe

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
[ENGİN];4779712' Alıntı:

dediğim dedik çaldığım düdük hesabı yapılıyor yani kendi fikrinin üstüne yok demeye getiriyor arkadaşlar.alıntı yapmaktakı maksadım tartışma çıkarmak değil :ehe

Tartışmayalım Lütfen.:d:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende şu konu kilit diyenlere hasta oluyorum kendini admin sanıyorlar ya :kop: tamam bazıları hakediyorda böyle her konuya diyenler var ya adam belliki birşey paylaşmak istemiş hevesini neden kırıyorsun aynı konuyuda açmış olabilir uyar ya da çok rahatsız olduysan şikayet et :)

pentagram_34

pentagram_34

Üye
    Konu Sahibi
Hepimizin sorunu varmış bu konuda demek ki:)
iyi ki açıpta dile getirmişim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...