asigsasi
Üye
Dogru soyluyor... Fikirlerini yazik locked... Yani benim dedigim dogru sen sus demek bu basitce
bu konu uzarsa burada da tartışma çıkacak
Dogru soyluyor... Fikirlerini yazik locked... Yani benim dedigim dogru sen sus demek bu basitce
adminlere söyle eğer haksızlık olduğunu düşünüyorsanyöneticiler bazı tartışmalarda adaletsiz karar veriyorlar. Sanki egolarinı tatmin etmek için konu kapatılıyor mesajlar siliniyor. Bence yöneticiyi de şikayet et butonu olsun.
şu mesajın inanki anlaşılmadıFikirlerimizi soyledik ama takmadilar. Ya kardesim biz turkce mi konusuyoruz? Biz kufur kalsin mi dedi? Neyse ya borne olunca konussan da fayda yok

derdim yok gerçekten anlamadımMetin senin benle derdin ne?

Fikirlerimizi soyledik ama takmadilar. Ya kardesim biz turkce mi konusuyoruz? Biz kufur kalsin mi dedi? Neyse ya borne olunca konussan da fayda yok
bir tanesi geçen gün aklıma geldi baktım da adama ; aylardır siteye girmemiş düpedüz sempatizandıgökhan banamı dedinSen geçen sene görcektin oraları![]()

Yoo öle ortaya![]()
devam o zaman

Yeni üye alımını mı kapatsak![]()
Yahu bazı arkadaşlar var evet. Sırf tartışmak için konu arıyorlar. Özgür yorumunu yazıyorsun adam üstüne alınıyor diyemiyorum - sırf tartışmak için alıntı ile cevaplıyor.
Yazık ama ya. Yazık. Son zamanlar iyice keyfim kaçtı. İyice sıkmaya başladı ortam.
Bir de cevap yazarken sakın başka fikir üretmeyin gibi mesajlar atan da var bitiyorum.
Şuan bu konuya yorum yazanların bazılarında dahi var bu. Kısa zaman önce yaşadık olayı.

[ENGİN];4779712' Alıntı:
dediğim dedik çaldığım düdük hesabı yapılıyor yani kendi fikrinin üstüne yok demeye getiriyor arkadaşlar.alıntı yapmaktakı maksadım tartışma çıkarmak değil![]()

Tartışmayalım Lütfen.![]()

[ENGİN];4779850' Alıntı:
lütfen diyorum![]()