Son zamanlar da,konuların tartışmaya dönmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pentagram_34

pentagram_34

Üye
    Konu Sahibi
Son zamanlar da,konuların tartışmaya dönmesi
Bu aralar arttı gibi sanki,nerde normal bir konu görsem bile onda tartışma çıkmış yada kavgaya dönmüş.
En fazlada cep telefonları genel bölümü zaten orda kesin bir konuda bir birine laf atan hatta abartıp küfür eden oluyor.

Yaz gelince mi arttı bilmiyorum ama böyle yapanların o tür davranışlara yönelmesi hiç hoş değil.
Biz de üyeyiz ama birisine sataşmıyoruz,sataşınca ne değişecek?
Hiç birşey tabikide cezası veriliyor. Uslu,sakin durmak varken neden böyle yapar onlar anlamıyorum:)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bencede yaz gelince oldu. hormonlar tavan yaptı..:D

lgkg300

lgkg300

Üye
Ben de anlam veremiyorum bu tür sataşmalara. Yahu sonuçta insanız herkes benim senin gibi düşünecek diye bir kaide yok. Sen onun değerlerine saygı duyacaksın karşıda ki de aynı şekilde mukabele edecek. Ama şimdi adam çıkıp da senin değerlerine saldırırsa istismar ederse, halel getirirse bu olmaz. Olabilir benim savunduğum şeyleri savunmayabilirsin fakat nefretini kinini göstermeyecek sesini çıkarmayacaksın tıpkı benim yaptığım gibi.

Eykul

Eykul

Üye
Blablabla!!!

x-scarface

x-scarface

Üye
no fight no cry somuru:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Katiliyorum Bende Sizlere Arkadaslarr .. Benimde Tartistiqim 1 - 2 Arkadas Oldu ..

Ama Dediqiniz Gibi Hep Satasma Ve Karisma Sonucu Oldu .. Ve Bende Haksiz Yere MAXICEP'Ten Uyari Aldim ..

Sirf Bana Satasan Arkadasa Cevap Verdim Diye Oldu Buda .. Gereksiz Bir Uyariydi Yane .. Yinede Birsey Demiyorumm ..

Kimsenin Dediklerine Bakmayalimm .. Yeter O ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tartışmalar arttı gerçekten. Hiç bilmediğim üyeler öyle yorumlar yazıyor ki, kendimi zor tutuyorum.

spy ghost

spy ghost

Üye
olaya bak : yer ; gereksizler bölümü
konumuz ise bir arkadaşın yeni telefon alması => yorum şu : "aldıysan aldın bize ne yaa" şimdi bunu dövermisin yarınamı saklarsın arkadaşa gerekli cevabı verdim sustu :d: ne zaman oldu hatırlamıyorum bayağı olmuştur

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşlar siz de biliyorsunuz ki forumda teknolojinin t sini bile bilmeyen daha doğrusu uzak insanlar var. Ve beklemediğimiz sorular gelince tabi onlara farklı cevaplar veriliyor ve tartışma çıkıyor. Şunu unutmayalım ki herkes aynı değil yani bilgili değiller ona göre davranalım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar siz de biliyorsunuz ki forumda teknolojinin t sini bile bilmeyen daha doğrusu uzak insanlar var. Ve beklemediğimiz sorular gelince tabi onlara farklı cevaplar veriliyor ve tartışma çıkıyor. Şunu unutmayalım ki herkes aynı değil yani bilgili değiller ona göre davranalım
:evet: :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye

kardeş sana karşı zıt olmak değil amacım ama bazıları bilerek yapıyor gibi geliyor bana bakıyorsun adamlar öyle şeyler diyor ki içimden diyorum ya bu adam zeka özürlü ya da mahsus ortalığı karıştırmak istiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

kardeş sana karşı zıt olmak değil amacım ama bazıları bilerek yapıyor gibi geliyor bana bakıyorsun adamlar öyle şeyler diyor ki içimden diyorum ya bu adam zeka özürlü ya da mahsus ortalığı karıştırmak istiyor

aramızda lawrence'lar var :ehe

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Eykul

Eykul

Üye
Kabul etmeyince silin yoneticiler aferin

pentagram_34

pentagram_34

Üye
    Konu Sahibi
Akşama doğru veya gece o tür olaylar artmaya başlıyor zaten.Değim gibi en fazla denk geldiğim kendi elinde ki ürünün neyse,onun için en iyisi en düzgünü de o oluyor.
Rastladığım konularda böyle.

Bende konumu arıyordum:)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kabul etmeyince silin yoneticiler aferin

Bugüne kadar yöneticilerin tutarsız tartışmalar dışında keyfi hiçbir uygulamalarını görmedim. Herşey kurallara uygun yapılıyor. Kurallarda bildiğimiz saygı sınırlarından oluşuyor.

asigsasi

asigsasi

Üye
bunların önüne geçmek için şikayet butonu nu kullanalım ki daha düzgün bir ortam sağlayalım diye düşünüyorum

Eykul

Eykul

Üye
Tabi oyledir egad :D kullan kullan bosuna yapmis olmasinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...