ben forumda çok çok yeniyim küstahlık da etmek istemem ama mütevazi oldukça laubali şekilde cevap verenler var böyle olunca sinirleniyor insan
ben forumda çok çok yeniyim küstahlık da etmek istemem ama mütevazi oldukça laubali şekilde cevap verenler var böyle olunca sinirleniyor insan
En iyisi cevap vermemek ama haddini aşarsa görevliye,yetkiliye söylerseniz ilgilenirler zaten öyle tartışma çıkacak konulardan uzak duruyorum azda olsun birbirlerini yemesinler diye kırmayın birbirinizi diyorum
Gerisi onlara kalmış![]()

En iyisi cevap vermemek ama haddini aşarsa görevliye,yetkiliye söylerseniz ilgilenirler zaten öyle tartışma çıkacak konulardan uzak duruyorum azda olsun birbirlerini yemesinler diye kırmayın birbirinizi diyorum

Cozum: konu disi ve diger konulari kapatmak

Cozum: konu disi ve diger konulari kapatmak

Hiç beyenmedim![]()
o zaman arena gibi bir bolum acsinlar 
Arena mı
tartışmak isteyen siteye girmesin!
yöneticiler bazı tartışmalarda adaletsiz karar veriyorlar. Sanki egolarinı tatmin etmek için konu kapatılıyor mesajlar siliniyor. Bence yöneticiyi de şikayet et butonu olsun.