Son zamanlar da,konuların tartışmaya dönmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enes

Enes

Üye
ben forumda çok çok yeniyim küstahlık da etmek istemem ama mütevazi oldukça laubali şekilde cevap verenler var böyle olunca sinirleniyor insan

asigsasi

asigsasi

Üye
ben forumda çok çok yeniyim küstahlık da etmek istemem ama mütevazi oldukça laubali şekilde cevap verenler var böyle olunca sinirleniyor insan

sen yine sinirlerine hakim ol ki buradaki değerin artsın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

baktınkı laubali konuşmalar oluyor şikayet et butonunu kullan sonuçta her konuyu ve yorumu inceleyemiyor mod'lar yardımcı olmak gerekir düzgün bir forum için

pentagram_34

pentagram_34

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi cevap vermemek ama haddini aşarsa görevliye,yetkiliye söylerseniz ilgilenirler zaten öyle tartışma çıkacak konulardan uzak duruyorum azda olsun birbirlerini yemesinler diye kırmayın birbirinizi diyorum:)
Gerisi onlara kalmış:)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
En iyisi cevap vermemek ama haddini aşarsa görevliye,yetkiliye söylerseniz ilgilenirler zaten öyle tartışma çıkacak konulardan uzak duruyorum azda olsun birbirlerini yemesinler diye kırmayın birbirinizi diyorum:)

+1 :oke:

• Beğen
Tepkiler: Praet0r2
marist

marist

Üye
Evet evet Yazdan kaynaklı :ehe

- - - Eklendi - - -

ben oralara uğramıyorum bile. :sirit:

klongs

klongs

Üye
tartışmayı geçiyor insanlar birbirine hakaret ediyor

Eykul

Eykul

Üye
Cozum: konu disi ve diger konulari kapatmak

SHS

SHS

Üye
Kurallara uyalım, uymayanları şikayet edelim, bu kadar basit.. Onlara cevap bile vermeyelimki kurunun yanında yaşta yanmasın..

tartışma çıkaranın, ortamı bozanın aramızda yeri yok..

SHS

SHS

Üye

aynen kardeşim:oke:

SHS

SHS

Üye
Arena mı:zuhaha:

tartışmak isteyen siteye girmesin!

SHS

SHS

Üye
Yahu herkes istediği gibi fikrini paylaşamaz, internet sandığınız gibi özgür bir ortam değil,
bunlar çözüm değil olamaz, çözümü yazdık zaten!

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
yöneticiler bazı tartışmalarda adaletsiz karar veriyorlar. Sanki egolarinı tatmin etmek için konu kapatılıyor mesajlar siliniyor. Bence yöneticiyi de şikayet et butonu olsun.

Eykul

Eykul

Üye
yöneticiler bazı tartışmalarda adaletsiz karar veriyorlar. Sanki egolarinı tatmin etmek için konu kapatılıyor mesajlar siliniyor. Bence yöneticiyi de şikayet et butonu olsun.

Dogru soyluyor... Fikirlerini yazik locked... Yani benim dedigim dogru sen sus demek bu basitce

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne yapılsın o halde fikirlerınızı söyleyin kùfür,hakaret,içeren mesajlar kalsın mı öylece haksızlık olduğunu düşünüyorsak yönetimle iletişime geçilebilir zor olmasa gerek

Eykul

Eykul

Üye
Fikirlerimizi soyledik ama takmadilar. Ya kardesim biz turkce mi konusuyoruz? Biz kufur kalsin mi dedi? Neyse ya borne olunca konussan da fayda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...