Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefon konuşmalarında aramalarda yada kapanmalarda titreşimi nasıl kapatıyoruz

Yamalar'a bak. Her türlü uyguladığımız modları kaldıran yamaları yaptık. Hatta ben senin için buldum bile:

Konudaki videoya bakarak uygula :oke:

bu sebeke sınyal göstergeler4 topbar olmadan görebılırmıyz rof 2 dn hangı dosyayı sılecez

Görmek istiyorsan normal sürümü kullan.

nizam67

Üye
abı mobıldn gryorum dosyası varsa silmek daha kolay

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

zonguldakhost

Üye
teşekkürler

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
@Rambo_FT Çoğu kişi Özel sürümü kuruyor. Sonrada şurası şöyle burası böyle oldu diyor. Bilmeden konuşmalarıda komik oluyor.
Özel sürüme açıklama koysan iyi olur. :oke:

Nonagram

Üye

seçenekler ve çıkış yerlerine dikkat

sailor48

sailor48

Üye
Yeni indirdim cfw yi. Yorumlara bakılırsa iyi bir iş çıkarmışsınız. Flash layınca ayrıca belirtirim memnuniyetimi. Şimdiden emeğinize sağlık :-))

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

seçenekler ve çıkış yerlerine dikkat

Final'deki özel sürümde böyle olacak. Ancak sana şunu söyleyeyim; ev ekranı arkaplanında kullanacağın resim dosya yöneticisinde alttan ve üstten görünecektir.

Yeni indirdim cfw yi. Yorumlara bakılırsa iyi bir iş çıkarmışsınız. Flash layınca ayrıca belirtirim memnuniyetimi. Şimdiden emeğinize sağlık :-))

Teşekkür ederiz.

koray46

Üye
Rambo_FT
5230 için '' Sleeping Screen '' uygulaması varmı ? .. Yada ortadaki tuşa bastığında çıkan saatli ekranı değişmek için bişey ?

vlkn9303

Üye
Ozel surume agirlik verilmeli bence, gelistirme konusunda

- - - Eklendi - - -

Belle topbar ve extra butto kesinlikle cfw ye gomulmemeli, 2gun sonra yeni surumu cikar. Ustune kurulamiyor dahili bilesen hatasi veriyor. Farkli surumunu kullanmak isteyen de olabilir

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ozel surume agirlik verilmeli bence, gelistirme konusunda

- - - Eklendi - - -

Belle topbar ve extra butto kesinlikle cfw ye gomulmemeli, 2gun sonra yeni surumu cikar. Ustune kurulamiyor dahili bilesen hatasi veriyor. Farkli surumunu kullanmak isteyen de olabilir

Onun için normal sürüm varya. :gul:

Nonagram

Üye
rambo seçenekler sağda çıkış solda farkettin mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biz finali hazırladık çünkü artık inşa sürecine girdik.

Üst Alt