Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün oviden blossom brown diye bi tema yükledim gerçekten güzel yapmışlar belle benzetmesi her yerde uygulanmış ayrıca animasyonları falan da güzel eğer işinize yararsa beta 3 de deneyin sadece kendi görüşüm saygılar:)

Amacımız hız olduğu için başka tema kullanmıyoruz. Şuanki temamız 50 Kb boyutunda ve oldukça sade. Bu yüzden de hız ve RAM getirisi oluyor. Teşekkür ederiz. Belle benzetmeleri tema ile uygulanmaz, o benzetmeleri biz yaptık :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:D
Sert mi değilmi bilmiyorum ama Çoğu kişilere yardım edeyim derken Göz çıkartan cevaplar veriyor :)
Adam bellenavibarsız ne zaman çıkar diyor.Topbarı kapat diyor cevaba bak ne alakaysa :)

Adı üstünde belle cfw madem belle sevmiyor. Bide belle benzetmesiz istiyor. Nasıl olcaksa... :zzz:

- - - Eklendi - - -

Bana neden cevap vermiyorsun..
Kişilere yardım ederken 10 cevabından 5'i Ofsayt..!!!

:zzz: sopa:

Atacan-

Atacan-

Üye

Adı üstünde belle cfw madem belle sevmiyor. Bide belle benzetmesiz istiyor. Nasıl olcaksa... :zzz:

Konuya senmi hakimsin ?
Bilmediğin şeylere cevap vermemelisin bence.
Çünkü bu yazılımı yapanlar bellenavibarsızınıda yayınlayacaklarknı duydum geçmiş sayfalarda..
Arkadaşta doğal olarak ne zamn çıkacak diye soru soruyor..
Konuya hakim değilsen bırak konuyu takip eden cevap versin.Yarım yamalak cevaplarınla kişileri yanıltma.

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
s60v5 uyumluysa kuracağın tema kurabilirsin.

Söyleyene bak... adama verdiği cevaba bakmadan bide bana laf atıyor. :hih:

- - - Eklendi - - -

Konuya senmi hakimsin ?
Bilmediğin şeylere cevap vermemelisin bence.
Çünkü bu yazılımı yapanlar bellenavibarsızınıda yayınlayacaklarknı duydum geçmiş sayfalarda..
Arkadaşta doğal olarak ne zamn çıkacak diye soru soruyor..
Konuya hakim değilsen bırak konuyu takip eden cevap versin.Yarım yamalak cevaplarınla kişileri yanıltma.

Biliyoz çıkcak. Sen ne konuşuyon madem. :zzz:

Atacan-

Atacan-

Üye
Ben biliyorumda konuşuyorum ya sen ?
Bilmeden ortaya limon aıkıyorsun.
Ne varmış benim cevabımda ..
Adam tema yükliyebilirmiyim demiş..
S60v5 uyumluysa yükliyeceğin tema yükliyebilirsin demişim ne var bunda :)

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Marji susmalısın hatalısın ben atacan'ın yanındayım ve hiç konuşmuşluğumuz yok seninle konuşmuşluğumuzda var yine.

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle Final yakın zamanda çıkacaktır. Bilginize.

• Beğen
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:off:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Beta 3 değil yani. Bu arada senin yakın zamanını biliyoruz ya yarın ya da bu gece :ehe

ÖmüR

Üye
Yazılımı yükledim elinize emeğinize sağlık. Ancak yükleme sonrasında telefonu açınca hafıza kartıma şifre konulmuş, bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Yazılımı yükledim elinize emeğinize sağlık. Ancak yükleme sonrasında telefonu açınca hafıza kartıma şifre konulmuş, bu sorunu nasıl çözebiliriz.

Bu sorunun cfw ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Kendin istemeden koymuş olabilirsin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yok artık. Hafıza kartına şifre koyma gibi olasılık asla olamaz. Bu arada internet sorununu unuttum :ağlarım:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:ağlarım:

zonguldakhost

Üye
telefon konuşmalarında aramalarda yada kapanmalarda titreşimi nasıl kapatıyoruz

nizam67

Üye
bu sebeke sınyal göstergeler4 topbar olmadan görebılırmıyz rof 2 dn hangı dosyayı sılecez

Üst Alt