Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

balcolu

balcolu

Üye
Beyler tck v1 kullanıyorum. Müzik kütüphanesini yenile dedim. Bütün şarkilar gitti. Nasil düzeltebilirim?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

rambo usta bunlarıda FİNALde yama olarak yayınlar mısın

fluke! haklı. Yama yapması çok zor değil, siscontents ile parçalayabilirsin. Olmadı telefona yüklersin.

Beyler tck v1 kullanıyorum. Müzik kütüphanesini yenile dedim. Bütün şarkilar gitti. Nasil düzeltebilirim?

Şakıların Music klasöründe değil o zaman. E:\Music içine atacaksın. V1 neden kullanıyorsun, az bekleyip v2 final kullanmanı öneririm.

khesahn

khesahn

Üye
final ne zaman çıkar sabırsızlıkla bekliyorum :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: khesahn
khesahn

khesahn

Üye
teşekkürler şimdiye kadarki bütün n97 cfwlerinizi kullandım elinize saglık çok güzeldi hepsi başarılarınızın devamını diliyorum.

balcolu

balcolu

Üye
En güzeli v1 stil 3. Daha iyisi varsa kullanırım

ByKatre

ByKatre

Üye
Final çok güzel rambo şimdiye kadar hata görmedim t9u nasıl hafıza kartına alıyoruz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Final çok güzel rambo şimdiye kadar hata görmedim t9u nasıl hafıza kartına alıyoruz

Hafıza kartında zaten ;) Predic klasörü. Yalnız özel sürümde alamazsın, almak istersen şebeke göstergeleri görünür.

fLuke!

fLuke!

Üye
bikaç kişi finali kullanıyor nasıl anlamadım:d:

Headbang95

Üye
Furkan abi upload tamam gibi ?

• Beğen
Tepkiler: fLuke!
TheMadness

TheMadness

Üye
Final fwler için >>> <<<

• Beğen
Tepkiler: fLuke! ve Headbang95
anılbaran

anılbaran

Üye
daha tamalanmadı

anılbaran

anılbaran

Üye
biz bitti diyene kadar bitmedi .Biraz söz dinleyin

ByKatre

ByKatre

Üye

Hafıza kartında zaten ;) Predic klasörü. Yalnız özel sürümde alamazsın, almak istersen şebeke göstergeleri görünür.

z deki otomatik atılıyor mu hafıza kartına eyvah gitti benim t9

koray46

Üye
Beyler 5230 için '' SLEEPİNG SCREEN '' uygulaması varmı ? Yada orta tuşa basıldığındaki saatli ekranı değiştirebilecek bişey?

anılbaran

anılbaran

Üye
yok

anılbaran

anılbaran

Üye
o uygulama pek stabil degil as klasın menü tuşum bozuluyordu.Ama güzel uygulama öncden kullanmışdım

NedenLan

Üye
finalde de özel sürüm gibi bir ayrım olacak mi ki

Üst Alt